0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
БЖИ,ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!ЖЕЛАЯТИ БЕЗПРОБЛЕМНИ 9-МЕСЕЦА И НА ФИНАЛА ЕДНО ЗДРАВО БЕБЧЕ!! :D :party:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Бжи, страхотна новина!!! Честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Бжи, честито и браво! Пожелавам ти лека бременност!
Много се радвам, че седмицата е успешна и си имаме вече първия  :bfp:
Бжи, честито и от мен! Хайде влачи крачета, че и аз съм наред все пак.
Бжи Браво миличка !!  :balk_47:
Тичхичко честито , имай прекрасна бременност  :cloud9: preggo :cheerleader:
Провлачвай крачета та всички да видим две чертички  :)

Вярвам!!!!
Бжи тихичко честито миличка  :bighug:, лека и безпроблемна бременност и едно много пухкаво бебче на финала  :D :D :D
*
Ех, най-накрая някоя да се отчете - време беше :D
Тихичко честито Бжи и леки оставащи месеци, ще чакаме другата седмица доки да потвърди. Дано повлечеш крак и на останалите момичета :crossfingers: :bighug:

*
Хайде и аз да се включа към честиткити. Бжи, миличка много се радвам за хубавата новина. Тихичко честито и ти пожелавам най-леката и прекрасна бременност, а на финала най-прекрасното бебче :bighug:

Здравейте и от мен момичета. Бжи честито, всичко най-хубаво ти пожелавам. Браво много късметлийска тема. Дано скоро повече момичета да се похвалим с  :bfp: :goodluck:
*
Ехааа, Бжи, тихичко честито и от мен, мила! :D Лека и безпроблемна до финала! :wink:
Бебешорче, и аз ще си взема от хубавата закуска! :wink: Благодаря! :D
Момичета, аз рядко пиша, но ви чета редовно. :wink:
Мони - :bighug:
Титко, пиши с малки букви! :wink:
Миме, стискам палци за новият месец! Дано е последен и след това 9 месеца да не я очакваш гадината! :wink:
Приятен следобед! :D
*
Здравейте момичета. Ще ме приемете ли сред вашите редици. Аз ви чета отдавна, но от скоро учатвам във форума и главно до сега в раздела с графиките за БТ. Днес и аз видях ярки и отчетливи 2 чертички на теста за бременност. Все още не смея да се зарадвам искрено.

Бжи тихичко честито и от мен. Пожелавам ти безпроблемна бременност, а на всички останали сбъдване в най-скоро време на дългоочакваната мечта.

*
Рачко 74, :Dтихичко честито и на теб.Ех ,че хубави новини днес!
Желая и на теб безпроблемно бременеене и на финала здраво и хубаво бебче!!
 :cheerleader:      :cheerleader:     :cheerleader:

*
Рачко75, добре дошла при нас и тихичко честито. Пожелавам ти едни прекрасни бременилски месеци и едно пухкаво бебче около термин.
Ей днес много хубави новини тук. Момичета продължавайте в същия дух :D

Добър вечер и от мен мили момичета!
Ама наистина вечерта е повече от добра - 2 пъти прочетох най-прекрасната новина  :bfp::
Бжи, ra4ko75 тихичко честито  preggo  preggo
Пожелавам Ви безпроблемни 9 месеца и накрая здрави и красиви бебенца!
Успех на останалите! Има още време до финала на темичката за тази седмица - дано да има и още хубави новини!
Спокойна нощ!  :a_cat_01:
*
ra4ko75 Честито мила!
Леки 9 месеца и много, много красиво бебе и здраво разбира се !

Момичета благодаря за пожеланията пожелавам на всички от сърце много скоро и вие да се похвалите .... търкам силно, силно крачетата за късмет

*
ra4ko75 и Бжи честито и леки 9 месеца...Късмет!
Добро утро
Ех какви хубави новини - Бжи и Рачко - ЧЕСТИТО
Хайде сега да закусим
Лек ден
*
Добро утро, мацки!Лионче страхотна закусчица си спретнала рано,раво.Сядам на масата да изпия едно кафенце :)!
 :coffee:Нека днешният ден,да бъде така успешен и изпълнен само с позитивни емоции :bfp:,както вчерашният!!На всички мацки успех!!!
Лек и спокоен ден!!!!! :bighug:
*
Добро утро и от мен , аз от рано рано съм на крак и вече остана време и да ви посетя тук.
Lioni_Rблагодаря за страхотната закуска , няма как да е подмине човек.
ra4ko75 тихичко честито и от мен и ти желая най леките 9 месеца и на финала едно здраво бебче.
На всички останали лек ден и дано днес продължат да валят  :bfp: :bighug:
Maлеeeeeeeeeee БДЖиииииииииииииииии честито милаа,пуу какви хубави новини а аз съм пропуснала,пу пу пу лека и безпроблемна до края :)).
 Успех на всички момичета,дано скоро всяка от вас сбъдне мечтата си :).

П.п.Рачкооо честито и натебе една лека и безпроблемна бременност :).
« Последна редакция: Април 07, 2011, 08:39:38 am от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...