0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЛОВУВАЩИ :pleasantry:
acinci :bed:
vitanova_1981 :bed:
titbar :bed:
daisy86 :bed:
gergana :bed:
sismondi :bed:
krasunka :bed:
iana_86 :bed:
val_ :bed:
Marilena :bed:
Ruzka :bed:
geri_81 :bed:
Isebs :bed:
Snegina :bed:
zuza :bed:
kukla_ta :bed:
mimasbg :bed:
Женя :bed:

ОЧАКВАЩИ :bfp1:
Златен дъжд-31.03. :crossfingers: yahoo_17
Гальонди-30.03. :crossfingers: yahoo_17
bebeshori-16.04. :crossfingers: yahoo_17
polisia-07.04. :crossfingers: yahoo_17
foveri-07.04. :crossfingers: yahoo_17
iv_marinova-07.04. :crossfingers: yahoo_17
katrin_sl-12.04. :crossfingers: yahoo_17
galka1985-12.04. :crossfingers: yahoo_17
plamak-? :crossfingers: yahoo_17
TITKO-07.04. :crossfingers: yahoo_17
Marmoranka-06.04. :crossfingers: yahoo_17
Mariq_81-02.04. :crossfingers: yahoo_17
Бжи-03.04. :crossfingers: yahoo_17

ВИДЕЛИ  :bfp: ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ :cheerleader:

Бжи  preggo  :cloud9: :babyflips:
Ra4ko75 preggo :cloud9: :babyflips:
84Мария preggo  :cloud9: :babyflips:
_ preggo  :cloud9: :babyflips:

Пускам новата темичка с надеждата,че ще се напълни с много положителни тестчета.Желая ви от все сърце да изпитате тази радост!
Ето и дозата вирусчета за всики ловуващи и доловуващи ;) :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Последна редакция: Април 10, 2011, 19:01:15 pm от petqst »
[/url]
Добро утро
Краси -супер е темата и дано е успешна
Ето закуската
*
Здравейте момичета , мерси за закуската и за вирусчетата, на мен май ще са ми нужни за следващият цикъл, днес спадна Т , така че вече не се надявам на нищо.Ще отида и на чичо доктор или петък или другият понеделник, зависи кога ще дойде  :witch:.Желая много успех на всички ловуващи или чакащи вече  :bfp:, дано скоро всички изпитаме това чувство.Успешна седмица на всички.
Добро утро момичета и от мен!!!
Темичката - както винаги е СУПЕР! Дано да се изпълни само с положителни резултати!!!  :crossfingers: :crossfingers: на всички очакващи!

Закуската - мммм апетитна! Нареждам се на масата!

Аз ще ловувам в края на седмицата мооооого ...дано да се срещнат най-накрая тя и той!!! :pleasantry: и да стане  :babyflips:

Приятна седмица на всички!
Краси

*
Добро утро момичета!!!
Честита да е новата седмична тема и много, много успешна! Краси, ти имаш лека ръка :)
Лиони, мерси за закуската, сядам веднага на масата
На всички желая един страхотен и успешен понеделник! :bighug:
*
Здравейте момичета честита темичка дай боже скоро на всички +++ тестове
На мен ми закъснява стискайте ми палци и който е видял лелката да я стиска здраво ;)
Хубав и усмихнат ден на всички  :D и лека седмица!
Хайде да видим кой ще провлачи крачета !!!!

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Няма начин да не е късметлийска темата щом я пуска Краси :wink:.
Бжи, късмет!
Успешна седмица на всички!
Добро утро момичета  :) ,Краси супер нова темичка :flower: :flower: :flower:  Хайде нека всички нечакащи тук да я изпълним с  :bfp: ,Моята почивка мина много добре,на пук на лошото време  :D ,лека и успешна седмица  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Добро утро, милички.
Краси, темичката е супер. А бебока дето си ни сложила е много сладък.
Дано и тази темичка, както и другите, които ти пусна да е така късметлийска и да донесе много  :bfp:
Бжи, миличка много стиснати палчета от мен и човечето вътре в мен. Пожелавам ти да ни зарадваш с един хубав резултат.
Момичета на всички ви много стиснати палчета и скоро колкото се може повече от вас да се похвалят с  :bfp:.
Хубава и успешна седмица ви пожелавам и вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро дами.
И аз да се запиша в новата темичка  :D
При мен няма нищо ново. Утре ще звънна на лекарката и ще се запиша най- накрая тези дни на ЖК.
Едно въпросче към опитните. Става въпрос за главоболие. Непрекъснато ми е едно завъртяно, леко главоболие което не минава ни от кафе ни от захар. Веднъж аха да припадна в една банка, а онзи ден в Кауфланд се подпирах на количката- едва излязох на въздух. Т.к. още не съм се записала на лекар нямам и изследвания, но не се чувствам много добре. Само това ми е "бременния" симптом.  :?
Хайде милички, време е за положителен тест вече.  :) Стискам палци на всички, ето Бжи е първата ни надежда, кой още :) :) :)
Целувки, усмивки и много +++
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
Добро утро и от мен! Краси пуска все късметлийски темички, така че да продължава в същия дух.
Аз имам повече от седмица до теста, но ми се появиха разнистранни усещания. Изпитвам странна тежест в средата на корема, ходя до тоалетна през 2 часа, а за капак днес ми се гади.

Лек ден и успешна седмица!
Здравейте момичета , много хубава тема и закуската е чудна . Аз правилно съм извън списъците , докато не мине хидротубацията не се знае за къде съм .
Бжи и Катрин стискаме палци дано сте успяли и двете  :crossfingers:
Чета навсякъде , че след такава процедура понякога се " изглаждат неравностите " и много често настъпвала бременност , би било хубаво , не че разчитам на това , но няма лошо да опитаме  :wink:
Здравейте момичета-кокичета.
krasi(ahiito) искрени благодарности за темичката,гледам рано рано си я пуснала.
Аз днес сутринта пуснах Prolactin i TSH и чакам р-ти.Дано всичко да е наред.
Бжи чакаме с нетърпение новини от теб.
kotaranata отивай да се записваш за ЖК и не отлагай повече.За главоболието не може ли и личния лекар да помогне?
Лека и спорна седмица на всички и много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Здравейте момичета!
Чудесна темичка, дано да е късметлийска, и колко много са очакващите ... пу-пу  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
На мен в събота ми се счупи компютъра  :( сега ще го нося на ремонт, дано да ми го оправят бързо, защото не мога без вас  :P
kotaranata според мен завиването на свят е от кръвното, ако имаш възможност мери си го поне два пъти на ден, хем като отидеш при ЖК ще знаеш. Но странно защо сладичко не ти помага или пък кафенце  osi_10 иначе аз главоболие също си имам, почти всеки ден, особено вечер.
Желая прекрасна седмица на всички изпълнена с много положителни емоции и +++
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Здравейте, момичета!  :D
Минавам само да ви пожелая успешна седмица, изпълнена само с положителни емоции и ++++++++++ чета.  :D
kotaranata, по въпросите свързани с бременността, попитай в темата на бременните, там повече момичета ще ти отговорят.  osi_9
Момичета, цял ден ми се гади. Дали мога да пия Деган и по колко?
*
Катрин, по принцип през първите месеци от бременността ми особено сутрин, а понякога и през деня ми се гадеше. Докторката ми каза че мога да пия Деган, но пък аз си намерих друг начин със справянето с гаденето и не съм разпитвала подробно по колко на ден. Ако искаш пробвай с айрян или кисело мляко. На мен това ми помагаше. Аз предпочетох да избягвам приемането на лекарствени продукти. Не че се разминах, ама това е друга тема.

Благодаря, Туци! В случая може би се дължи на някакъв вирус, понеже ми е много рано за симптоми на бременност. Имам повече от седмица до тест.Ще опитам по твоя начин.
*
За справянето с гаденето мога да ви дам и друга рецепта -вода с лимон, на малки глъдки ,често .
Здравейте сладурки,

Пламак, точно това беше и моето спасение...само вода с лимон и зелена ябълка.. всичко друго е ......

Бжи, супер графика си заформила. Стискам палци на теб и всички останали!

Краси,
винаги с прекрасна темичка, ти носиш на момичетата късмет! Айде дано поне 5-6 девойки да минат в третото списъче още тези дни!

Хубав ден на всички и не забравяйте доброто настроение и положителната нагласа!
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: