0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - април, май и юни 2011 година
« Отговор #460 -: Юни 22, 2011, 23:05:22 pm »
Благодаря ви душички цели 6 седмици ще съм си в БГ така съм се затъжила от една година не съм се прибирала Не знам направо какво да правя да пия противозачатъчни  през това време или да направя още едно инсе  Варна ми е най близо но не знам дали ще се занимаят с мен като няма да съм им редовен пациент Посъветвайте  ме нещо
Стискам палчета на всички и ви пегръщам толкова силно
« Последна редакция: Юни 22, 2011, 23:13:55 pm от k.s.stoyanova »
Красиfile:///
« Отговор #461 -: Юни 22, 2011, 23:52:59 pm »
Краси, почини си, разсей се пък то може и естествено да се получи :) Ние така решихме този месец да оставим нещата на собствен ход, то и следващите два сигурно ще са така, иначе схемата става много сложна. Иначе ако решиш за Варна, ще те насочим към нашите доктори, ти не се притеснявай, аз също съм такава "инцидентна" пациентка, те истинските доктори не отказват да помагат, дори и за ведъж да е. Горе главата! Слънцето ще огрее и нашите улички все някога :wink:
*
« Отговор #462 -: Юни 23, 2011, 08:29:59 am »
Краси, преди всичко да ти пожелая много приятно изкарване в България с много положителни емоции! Познавайки себе си, аз бих пробвала едно инсе тук. Момичетата могат да те насочат към добри лекари във Варна. Само може би трябва да имаш документи и изследвания. Надявам се да ти ги признаят тук. Но от друга страна, истина е, че самата почивка и приятните мигове могат да ти донесат и положителни резултати ей така, спонтанно. На мен ми беше обяснено, че ако инсетата се правят в поредни месеци, шанса е по-голям. Не че го направих точно така, че аз бях в Белгия на следващия месец след неуспешното инсе. Прескочих един и пак се получи. Ако ти се дават малко парички, пробвай, може пък тук да ти е късмета. Каквото и да решиш, от мен много стиснати палци!

Марилена, какво става с теб? Отдавна май не съм те виждала тук или нещо съм пропуснала?

Катрин, и ти не се отчете вчера след прегледа. Кога ще е инсето?
Zyza, много късмет следващия месец за теб! Обещала съм, ще ви пусна една много късметлийска тема още на 1.07.

При мен за сега са ОК нещата. Бебето си расте. Продължавам да си имам зацапване, ама и лекарите в Щерев и тук един лекар ми казват, че не било страшно. Неприятно е, но няма как. С този хематом, който съм си отгледала :) Но поне бебчето е добре. Онзи ден на прегледа доктора реагира: "Ама то има мозък!". Казвам, ами ще има ми, на майка му първо това й се е развило :D . Той се смее. Та сме с развитие 2 седмици напред. За сега поне :)

Хубав и слънчев ден, момичета! С много късмет за всички!
*
« Отговор #463 -: Юни 23, 2011, 08:34:02 am »
Здравейте и от мен.Не издържах на гадните симптоми и реших днес да си направя тест и..... за съжаление е  :bfn: :balk_145: на 12 ден от исето.Това е милички от мен явно гадната  :witch: ме мъчи така докато дойде. Записвам се и аз с първа неуспешна инсеминация.

*
« Отговор #464 -: Юни 23, 2011, 08:53:33 am »
Съжалявам, Веста! Знам отлично как се чувстваш. Гадничко е, но нали знаеш, че от първо инсе е много малък шанса да се случат нещата. Смело напред, този месец второ и ще стане. С всеки следващ път шанса става по-голям. Усмихни се и действай! И вземи, че повярвай в това инсе! То ще ти се отблагодари с резултат :) Твоето трябва да е това второто :)
Въпреки лошата новина, много хубав ден ти пожелавам, а и с новия цикъл започват и новите надежди. Късмет, скъпа!
« Отговор #465 -: Юни 23, 2011, 09:14:28 am »
Днес виждам, че трябва да се обърна към много хора. Ако пропусна някой не е нарочно.
Краси, май от темичката само аз съм във Варна. Ако решиш нещо съм насреща да помагам.
Веста, не се отчайвай докато не дойде цикъла. Когато забременях, теста ми отчете след 3 дни закъснение и чертичката беше мноооого бледа. А ако е писано да не стане, горе главата! Ние сме с теб! Ще успеем!
Йоли, изпревари ме този път. Днес да погледаш онази снимка на бога на плодородието, която Коала ни прати.  :D Стискам палци утре!
Коалка, радвам се, че сте добре с бебо, а щом лекаря ти не се притеснява за зацапването, няма страшно. Всичко ще е наред.
При мен утре ми е последния ултразвук и ще решим кога ще насрочим инсеминациите. Може би за неделя и понеделник. Имам 4 фоликула в дясно и 2 в ляво. Два от тях са малко по мънички и лекарката иска да ги изчакаме да пораснат всички.
*
« Отговор #466 -: Юни 23, 2011, 09:52:12 am »
Добро утро и от мен!
Веста мила може наистина да е рано за тест!Знаеш ,докато я няма вещицата - има надежда!
Катрин - стискам палци за утрешния преглед , заедно ще си чакаме двете чертички!
Краси - каквото решиш , всички сме с теб и те подкрепяме,може пък тук да имаш късмет,защото явно на всички ни е необходим поне малко късмет.Целувки!

На всички  :bighug: :goodluck:
P.S Катрин цял ден ще zяпам бога на плодородието  :balk_103:
« Последна редакция: Юни 23, 2011, 09:54:22 am от jolie8614 »

*
« Отговор #467 -: Юни 23, 2011, 10:51:38 am »
Йоли, късмет от мен утре! Само спокойствие и увереност и нещата ще се получат!
Катрин, изглежда добре се движат при теб нещата. Дано така продължат и до инсето и един успешен финал после!
Стискам силно палци и на двете ви!
*
« Отговор #468 -: Юни 23, 2011, 18:08:16 pm »
Жоли, Катрин, успех, милички!
Коалка, радвам се много на успокоителните думи на лекарите, но въпреки това стискам палци да нямаш повече такива изживявания.
Веста, съжалявам за неприятния резултат. Я кажи, ти какъв тест направи, защото ако е уринарен е малко раничко да е категоричен на 12-ти ден след инсе. Аз също си направих теста на 12-тия ден, само че кръвен и беше категоричен. Но още чакам вещицата, вече 16 дни :x
lili2011, добре дошла и дано не се задържиш за дълго!
Стоянова, съжалявам много! С теб явно заедно ще посрещаме вещиците... Независимо дали успееш да се вредиш за инсе или не, и в двата случая не пропускай да се отдадеш на почивката, морето и по-приятни занимания, пък после ще видим какво е имало да става!!!
« Последна редакция: Юни 23, 2011, 18:26:26 pm от Apr »
*
« Отговор #469 -: Юни 23, 2011, 19:34:13 pm »
Стоянова, съжалявам, но наистина защо не пробваш във Варна, може да ти е на късмет.

Веста, Ти и тест си направила, мен още ме е страх.Не знам кога ще го направя, казаха ми на 15-ти ден и аз мисля да слушам :)

Катрин, Жоли успех :)

На всички много усмивки, а на тези който идват на ДРЗ дано тези консултации помогнат на много момичета :)

« Отговор #470 -: Юни 23, 2011, 21:25:49 pm »
koala, аз този месец си почивам от процедури и наминавам основно да ви чета, като се надявам да минаваме една по една в бременната тема (пък може и всички заедно) :D

vesta, както казва Денис, докато няма цикъл, има надежда!

katrin_sl, аз също съм от Варна, но повечето време съм извън страната, въпреки това си имам и във Варна гинеколог.

Късмет на всички, хайде да се местим вече в бременлийската!
« Отговор #471 -: Юни 23, 2011, 21:52:29 pm »
Благодаря ви момичета аз май ще решавам в последствие тук не искат да ми изписват нищо в момента за стимулация а може би е редно да си проверя първо тръбите защото не са ги гледали тук казаха че след третото инсе  чак докато се върна не ми се чака и после ще видя
Така че сега ще влизам за да ви наглеждам и да следя как се развиват при вас нещата  :hug2: :balk_21:
Красиfile:///
« Отговор #472 -: Юни 24, 2011, 08:50:29 am »
Извинявай, Марилена, не съм разбрала че сме съгражданки. :D Ти къде ходиш на прегледи и процедури?
*
« Отговор #473 -: Юни 24, 2011, 10:09:21 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата :grouphug2:
Уринарен тест направих Шуър чек.Знам, че докато я няма вещицата има надежда ама...
Искам да ви попитам за Дуфастона.Доки каза пиеш го 14 дни , правиш тест и ако има бледа втора черта продължаваш още една седмица.Но не ми каза / а и аз забравих да попитам/ ако теста е отрицателен на 14 ден а вещицата още я няма да го спирам ли този Дуфастон или ....
Йоли днес ли е инсето?!Пожелавам ти всичкия късмет на земята :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 . Това ще е твоят опит!!!!

*
« Отговор #474 -: Юни 24, 2011, 11:32:31 am »
Благодаря ви момичета аз май ще решавам в последствие тук не искат да ми изписват нищо в момента за стимулация а може би е редно да си проверя първо тръбите защото не са ги гледали тук казаха че след третото инсе  чак докато се върна не ми се чака и после ще видя
Така че сега ще влизам за да ви наглеждам и да следя как се развиват при вас нещата  :hug2: :balk_21:

Краси, много странно това за тръбите! Как може да ти правят инсета и стимулации без изследване за проходимост.... Май по-добре все пак да опиташ тук. Поне това е задължително преди започване на процедурите. Или със сигурност не е толкова скъпо, колкото в Холандия.

Веста, за дуфастона, на мен ми бяха казали да го спра след отрицателен кръвен тест. Така че, мисля си, че трябва да направиш кръвен и тогава да решаваш или по-скоро да се консултираш с лекаря си.
*
« Отговор #475 -: Юни 24, 2011, 11:56:16 am »
Ох момичета,имам чувството ,че фоликулите не са се пукнали.Все едно ги усещам...Айде тръгвам ,целувки на всички !!!!!!!!!

*
« Отговор #476 -: Юни 24, 2011, 12:07:24 pm »
Йоли, много късмет ти пожелавам и стискам палци. Само спокойно! Може и преди малко да са се пукнали и съвсем да увеличиш шанса! Дано да е така! Чакаме инфо от теб
*
« Отговор #477 -: Юни 24, 2011, 18:47:08 pm »
Момичета, ето ме и мен.
Върнах се от работа и веднага сядам на отчет :
Сутринта станах и както ви писах имах чувството ,че си усещам фоликулите.Отидох при майка ми и викам "сядай на краката" ,че трябва да правя коремни преси.Хахах,направих 60 .После слизах и се качвах по стълбите 30 мин - шашава работа нали?И ме заболя доста...
Отидох резултат - 3 спукани фоликула,съдейки по течността в корем - са се пукнали точно докато скачах по стълбите хахаха.
Инсеминацията мина и сега съм в списъка на чакащите  :bfp:
Единственото лошо е,че имаше много хора и доки ме остави само 7 мин.да лежа...дано са достатъчни.Изписа ми утрогестан за 8 дни?Доколкото съм чела от всички във форума,го изписват докато не дойде вещицата или бъркам момичета.Мерси за подкрепата.Много ви прегръщам всички и се надявам скоро всички да видим заветните две чертички !

*
« Отговор #478 -: Юни 24, 2011, 18:56:22 pm »
Йоли, дано всичко е наред и да се случат нещата при теб!
За утрогестана - при мен беше 2 пъти по 2 до теста. Ако е отрицателен кръвния - спираме го, ако е положителен - продължаваме. Аз имах и дуфастон освен това. Но щом лекарят ти така е решил, сигурно е имал нещо предвид.
За лежането, аз и двата пъти лежах по 30 мин. Но...то не се знае. 30 или 7 мин, винаги има шанс да стане. Сега ти пожелавам едно приятно чакане с положителни мисли!
« Отговор #479 -: Юни 25, 2011, 09:41:14 am »
Вчера беше последния преглед. Имам 4 фоликула по 17 мм. Исках поне още 2-3, но явно не е писано.Утре бия Прегнил 10 000 и в понеделник на старта. Моля се да има поне едно хубава яйцеклетка и да успея този път.
Момичета, Утрогестана и Дуфастона се пият докато не дойде цикъла, а доколкото знам, при евентуална бременност се продължава до 12-14 г.с.