katrin_sl , кураж, мила! Намери силички за още само един ден!!! То и аз толкова се вълнувам вече, пък си представям на теб какво ти е.
Marilena, лично според мен инсе без стимулация е добър вариант, ако нямаш проблеми с овулацията, но трябва още по-сериозно дебнене на момента. Според мен можеш да изразиш желание за стимулация, предполагам тогава ще ти назначат. Ето, аз пък обмислям следващия път да попитам за инсе без стимулация, защото ние направихме направо две със стимулация, при наличие на редовна овулация.
jolie8614 , дойде ли ти? Ако ти дойде днес, отиди в клиниката в събота сутринта - клиниката тогава обикновено работи и предполагам, че няма да ти откажат да те прегледат. Стискам палци да ти дойде в петик следобед или в събота. Според мен кистата оправдава закъснението.
vesta , стискам палци за бързо оздравяване!
zyza , права си за графиките и според мен се отразява наличието на повече от 1 фоликул, както и приемът на прогестеронови препарати!
Pipilota13 , и при теб не остава много, стискам палци за положителен резултат!
Сега да докладвам за вчерашната инсеминация. Малко се позабавихме, но после всичко мина добре. Този път и двамата сме същински шампиони - 38 млн. преди обработка и 8 - близо 9 млн. след. Май много силно сте стискали палците!!! Непосредствено след инсеминацията док ме прегледа и каза, че няма фоликули нито вляво, нито вдясно - т.е. и трите са овулирали. Доста прокървих по време на инсеминацията, но вече съм повече от перфектно. От утре пак утрогестан 2х2.
Страшно много благодаря на всички за подкрепата и стиснатите палци!!!