Краси, преди всичко да ти пожелая много приятно изкарване в България с много положителни емоции! Познавайки себе си, аз бих пробвала едно инсе тук. Момичетата могат да те насочат към добри лекари във Варна. Само може би трябва да имаш документи и изследвания. Надявам се да ти ги признаят тук. Но от друга страна, истина е, че самата почивка и приятните мигове могат да ти донесат и положителни резултати ей така, спонтанно. На мен ми беше обяснено, че ако инсетата се правят в поредни месеци, шанса е по-голям. Не че го направих точно така, че аз бях в Белгия на следващия месец след неуспешното инсе. Прескочих един и пак се получи. Ако ти се дават малко парички, пробвай, може пък тук да ти е късмета. Каквото и да решиш, от мен много стиснати палци!
Марилена, какво става с теб? Отдавна май не съм те виждала тук или нещо съм пропуснала?
Катрин, и ти не се отчете вчера след прегледа. Кога ще е инсето?
Zyza, много късмет следващия месец за теб! Обещала съм, ще ви пусна една много късметлийска тема още на 1.07.
При мен за сега са ОК нещата. Бебето си расте. Продължавам да си имам зацапване, ама и лекарите в Щерев и тук един лекар ми казват, че не било страшно. Неприятно е, но няма как. С този хематом, който съм си отгледала
Но поне бебчето е добре. Онзи ден на прегледа доктора реагира: "Ама то има мозък!". Казвам, ами ще има ми, на майка му първо това й се е развило
. Той се смее. Та сме с развитие 2 седмици напред. За сега поне
Хубав и слънчев ден, момичета! С много късмет за всички!