0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI - април, май, юни 2011
« Отговор #500 -: Април 30, 2011, 12:59:59 pm »
Криси, браво миличка! Чудесен резултат! Продължаваме да стискаме палци  :D

*
« Отговор #501 -: Април 30, 2011, 13:02:30 pm »
Браво Криси - страхотна новина! Всичко ще е наред, ще видиш!!!

Иве - много хубавко че си имаш още четирки - пожелавам ти да не ти потрябват скоро :)

BlackG -  за 4 ден параметрите изглеждат добре :)

doddo - успешен старт и щастлив финал ти пожелавам!!

recpect, аз съм била инструктирана да броя за първи ден този, в който има червена кръв преди полунощ. Тоест колкото и късно да е, започнало е. Логиката е, че кървенето е от матката и отнема време да стигне до влагалището, че и да изтече оттам.
« Последна редакция: Април 30, 2011, 13:05:09 pm от vaci »

*
« Отговор #502 -: Април 30, 2011, 13:15:28 pm »
Еееееееее Криси браво каква хубава новина повдигна ми настроението на 6.Само нагоре да вървят тези стойности. :balk_47:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #503 -: Април 30, 2011, 13:18:15 pm »
Криси, страхотна новина :cheerleader:!!! Толкова се радвам! Всичко ще бъде наред докрая!!!
Иве, и аз ти пожелавам да не ти потрябват замразените ембриончета, но по-спокойно си е като има план Б :wink:.
Doddo, Respect, успешен старт :wink:!
« Отговор #504 -: Април 30, 2011, 13:26:04 pm »
Благодаря много на всички, да ви се връща :)
« Отговор #505 -: Април 30, 2011, 13:36:31 pm »
Момичета трансфера ми е в 17.30 днес,много ме е страх,знам че няма за какво ама......Днес ме попитаха дали искам акупунктура?Какво ще ме посъветвате дали да приема,аз засега отказах,но не ми много ясно с какво ще допринесе акупунктурата.Стискайте палци,ще пиша колко съм си прибрала.И да ви попитам от кога броите на кой ден са ви ги върнали,от деня на пункцията или следващия?
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #506 -: Април 30, 2011, 13:38:07 pm »
BlackG, добре са си за 4 ден фоликулите според мен, затова и си останала на същата доза. И моите бяха така на първия преглед след старта, само че аз започнах с пурегон 350. А и е добре фоликулите да растат плавно, а не рязко.

Емилия, няма от какво да се притесняваш, то всичко притеснително мина :) Сега на трансфера е най-спокойно, знаеш, че не боли, само с това, че трябва да ти се пишка е малко изнервящо :) Ти не знам дали си била до сега на трансфер в Малинов или кога си била последно, но сега ти псукат едно филмче за релакс с разни красоти из света (като Бора Бора например), докато чакаш лекарите. Чакаме да кажеш, колко бебока си прибрала. Денят на пункцията е нулев, брои се от следващия ден на колко дни са ембрионите. Акупунктурата уж увеличава щансовете за успех, тъй като помага за отпускане на гладката мускулатура,там при информирането съгласие имаше един лист с обяснения и за нея. Но аз само първия път си я платих, не че ми беше успешен опита. От тогава и аз съм я отказвала.
« Последна редакция: Април 30, 2011, 13:48:15 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #507 -: Април 30, 2011, 13:44:47 pm »
Момичета трансфера ми е в 17.30 днес,много ме е страх,знам че няма за какво ама......Днес ме попитаха дали искам акупунктура?Какво ще ме посъветвате дали да приема,аз засега отказах,но не ми много ясно с какво ще допринесе акупунктурата.Стискайте палци,ще пиша колко съм си прибрала.И да ви попитам от кога броите на кой ден са ви ги върнали,от деня на пункцията или следващия?

Еми, деня след пункцията се брои за 1 ден. Относно акупунктурата - различни мнения и резултати. Не е научно обоснован факта че акупунктурата помага. Ако преди си правила и те успокоява, може и сега да има същия ефект. Но ако не си правила досега, може би правилно си решила да откажеш - не е сигурно как ще реагира организма ти на такова "ново" преживяване :)

Няма от какво да се страхуваш - отпусни се и си мисли как след това идва най-хубавия момент:)

Много стискам палци!!!! Да се похвалиш колко сте върнали!
« Последна редакция: Април 30, 2011, 13:47:53 pm от vaci »

« Отговор #508 -: Април 30, 2011, 13:51:24 pm »
Благодаря Ви iva17 i vaci за бързите отговори,ще пиша след трансфера.
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #509 -: Април 30, 2011, 14:00:38 pm »
Първо честито на КРИС много се радвам, ей такива новини ми пълнят душичката!!!ЕМИ успех миличка само едно се иска от теб спокойствие и положителни мисли!!!BlackG,добре са ти фоликулите при мен на 4 ден бяха горе доло сащите размери така че споко!!!Doddo, Respect успешен старт и на вас!!!Иве,няма да ти трябват замразени да знаеш...)))Ех,че хубави новини, искам като влизам да чета само положителни тестове да светят!!!ей това искам за всички нас!!!!!!!!!!
« Отговор #510 -: Април 30, 2011, 14:05:43 pm »
Еми, стискам ти палци,всичко ще е наред! :*

*
« Отговор #511 -: Април 30, 2011, 15:01:27 pm »
Здравейте,момичета  :bighug: Ето ме и мен почти на старта,но малко притеснена  :?
Вчера бях на преглед 18-ти ден от цикъла и док видя задържан фоликул 18/24мм :( Пия Логест в момента и нямало начин успоредно с него да ми изпише и оргаметрил за спукване,затова в понеделник ми е Лукрина и док каза,че ще го слагаме и предполага,че от него ще се пукне фоликула.Как мислите,дали от Лукрина ще има този ефект и на някой случвало ли се е?

Аз след цикъла на противозачатъчни имах задържан фоликул - киста с размер двайсет и кусур милиметра. Започнах си блокажа с Лупрон по план. В началните дни на следващия цикъл хормоните показаха, че кистата не е хормонално активна и си започнах стимулацията. До пункцията кистата беше намаляла, а после съвсем и изгубиха дирите.

Така че зависи каква е кистата, засега не се тревожи и си следвай протокола.
И попитай лекаря си какъв план има и как процедира при задържан фоликул.

Честит положителен тест на Криси и успех на всички в процедура. :D
« Отговор #512 -: Април 30, 2011, 15:05:30 pm »
Криссс браво,дано всичко е наред от тук нататък та цели 9 месеца ;)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #513 -: Април 30, 2011, 15:10:54 pm »
Крис,честито!Пожелавам ти добре нарастващо ЧХГ и безпроблемна бременност :cloud9:
« Отговор #514 -: Април 30, 2011, 15:57:01 pm »
Здравейте момичета,
Много се радвам за всички които имат с какво да се похвалят и стискам палци за успешни процедури. И аз стартирам утре надявам се този път да имам повечко късмет.

Respect: На мен днес ми дойде и доки и каза,че започваме от утре.Не знам обаче от какво точно зависи.
 :bighug:  :crossfingers:
*
« Отговор #515 -: Април 30, 2011, 18:08:17 pm »
Леле, аз за малко да изтърва хубавата новина!
Криси, честито, миличка!!! preggo То е още 10ти ден, ще има да расте това ЧХГ, ехеее :)
Ще чакам да кажеш следващия резултат  :lol:
Еми, как мина трансфера? Колко бобчета ти върнаха?  :)
Black G, добре са ти фоликулчетата! Все така да е, до успешния финал!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Респект, Пламко, Доддо - успешен старт, момичета!
Тук сме си заформили късметлийска темичка!! Всичко ще бъде наред!  :rainbow:

« Отговор #516 -: Април 30, 2011, 18:12:37 pm »
Криси,и  тук да ти честитя.Видя ли ,че стана :bfp: :bighug:Еми лек трансфер и си почивай повече след това.Успех на всички момичета.
« Отговор #517 -: Април 30, 2011, 18:24:10 pm »
Браво Криси, успех и за в бъдеще ти желая. Днес пуснах контрола на ЧХГ-то, че сърце не трае - 20ден 2012, добре върви.

Ето ви сравнителна таблица със стойностите.

http://betabase.info/showBasicChart.php?type=Twin
« Отговор #518 -: Април 30, 2011, 20:53:19 pm »
Момичета,трансфера мина и аз бях спокойна.Върнаха ми 2 ембриончета,така решиха Др Шефкетова и ембриолога,казаха че двете ембриончета са много хубави и ,че са достатъчни.Останалите 2 ембриончета ги замразихме,това е от мен сега почивам,изписаха ми още лекарства и ще очаквам положителното тестче ,Поръчах си едно  :bori_007: и едно :bori_004:.Благодаря ви за подкрепата. :wave:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #519 -: Април 30, 2011, 21:01:33 pm »
Браво Еми, точно влязох да видя дали си писала :) Да си ги пазиш бебоците и скоро да се похвалиш с  :bori_007: :bori_004:
Д-р Шефектова е много внимателна и с лека ръка, дано ни е била на късмет :)
« Последна редакция: Април 30, 2011, 21:05:14 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)