Vaci, и аз съм чела за тази бактерия, но знам, че не са препоръчителни някои меки сирена от непастьоризирано мляко. Ако си пише на опаковката, че млякото в пастьоризирано няма от какво да се притесняваш.
Гальонди, размерът си е съвсем добре за 6 ден, моята първа стимулация беше 16 дни, далеч по-бавно ми растяха фоликулите. А сега за 8 дни бях готова и ми стори пък много кратко.
Да ви споделя и аз едно свое притеснение. Както ви казах, миналата година имах една кратка бременност, която завърши рано, защото ембриона нямаше сърдечна дейност. Направиха ми абразио, но никой не ме е питал за резус фактора ми. Сега чета, че когато жената е с - резус фактор, а мъжът и с + ( при нас е така) след първото раждане или абразио трябва да се постави инжекция анти д гамаглобулин, за да не се образуват антитела. На мен не са ми постявали такава и сега се чудя дали това няма да е проблем за успеха на следваща бременност. Ще съм ви благадорна, ако някоя от вас е имала такъв проблем или знае нещо по въпроса.