0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI - април, май, юни 2011
« Отговор #300 -: Април 23, 2011, 17:50:59 pm »
Браво Рунка! Много се радвам :) Сега ще отидеш и да си ги прибереш на топло, тези сладуро-емрбиончета :) и после ще има радост!! Стискам палци!!
Биско, за теб също стискам и много силно се надявам това емрионче да е борец до края!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Има точно 1 седмица до теста, иска ми се да я проспя ако може :)
Аххх милото, чакаме заедно с теб!! Знам го това чувство много добре.. Едвам се точи времетоооо, ааааа :) Много те прегръщам и чакам новините за  :bfp: с огромно нетърпение!!
Аз имам един въпрос.. то нали сърце не трай..
Почнахме стимулацията вчера,  Естрадиола ми в Четвъртък беше 74.. А трябваше да е под 50, ама нали пусто, още нямам цикъл  :ask: Та.. помните ли колко ви беше Естрадиола преди да почнете стимулация?? Имахте ли цикъл след противозачатъчните? Или само аз се "втрещясвам" ? Според Доки няма проблем.. ама аз да си питам за мое успокоение.

« Отговор #301 -: Април 23, 2011, 17:56:34 pm »
Гальонди,два пъти съм била по дълъг протокол и двата пъти си имах цикъл преди да започнем, блокажа ми беше с микродози, не беше депо, но това според мен няма значение. Естрадиола първия път ми беше 24, втория 48, дано съм била полезна :)
Мерси за подкрепата
Рунка, браво на твоите шушулки, все така добре да вървят.
Чакам и Биско да дойде да се похвали,че е прибрала детето на топличко
« Отговор #302 -: Април 23, 2011, 17:58:54 pm »
Здравейте момичета ,днес си прибрах ембриончето.Беше се разделило на 4 и дано продължава все така и остане за доста време при мама.Всичко мина много леко.Успех на всички и благодаря за стиснатите палци. :youwoman:
« Последна редакция: Април 23, 2011, 18:02:14 pm от bisko72 »
« Отговор #303 -: Април 23, 2011, 18:02:20 pm »
Здравейте момичета ,днес си прибрах ембриончето.Беше се разделило на 4 и дано продължава все така и остане за доста време при мен.Всичко мина много леко.Успех на всички и благодаря за стиснатите палци. :youwoman:
Разбира се че ще остане, добре дошла в отбора на мътещите великденски яйчица  :balk_35:
« Отговор #304 -: Април 23, 2011, 18:05:45 pm »
Мерси,Криси.Присъединявам се към отбора.Малко ми е странно ,нямам изписано но шпа?Имам естрофем дуфастон ,аспирин и утрогестана си го продължавам.

« Последна редакция: Април 23, 2011, 18:08:51 pm от bisko72 »
« Отговор #305 -: Април 23, 2011, 18:15:13 pm »
Браво Биско, честито ти мъниче! Сега почивай и всичко ще е ок.
Криси, много добре те разбирам за времето което минава толкова бавно когато чакаш толкова важно нещо, но всеки ден остава все по-малко, така че още малко търпение.
Рунка, дано продължат и двете ембриончета да се развиват и скоро да си ги пребереш на топло.
Ива, дано утре всичко мине леко и успешно!
Гальонди,когато бях по дълъг протокол и моят естрадиол беше около 72-73, но беще ми минал цикъла. На мен също ми каза док, че не е проблем. Не го мисли толкова!
Мен днес ми е 11ти ден и мисля Вторник, когато лабораторията в моя град ще работи, да си пусна кръвен пък каквото ще да става. Душичката ми се е свила от надежда и от страх, но така или иначе каквото е станало е станало. И дано да е добро!
Весел празник утре на всички, и дано скоро мечтите ни се сбъднат!

[/url]
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #306 -: Април 23, 2011, 18:17:03 pm »
и от мен мнго кураж и късмет за чакащите теста. пожелавам ви от сърце дните на тестове ви наистина да са велики и да ни зарадвате. сега се пазете и весели празници. Биско, не е задължително да имаш но-шпа, щом док  решил имай му вяра.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #307 -: Април 23, 2011, 18:32:46 pm »
Благодаря ви момичета!
Ралитка, дано теста е мнооого положителен!! Кой ден след Трансфера ти, се пада Вторник? :flower:

*
« Отговор #308 -: Април 23, 2011, 18:41:59 pm »
Биско, Криси, Рунка - стискам палци и за напред всичко да е ок! На Ралитка също, само спокойствие и положително настроение! Утре ще стискам палци и за Ива! Късмет и да мине като по вода! 

« Отговор #309 -: Април 23, 2011, 18:47:39 pm »
Биско, страхотно! Да го пазиш сега много! И аз нямах ношпа, не се притеснявай ;)
Рали идва в отбора на мътещите, усещам!  :lol:

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #310 -: Април 23, 2011, 19:05:01 pm »
Благодаря ви, момичета  :bighug:  Друго си цяла банда съмишленици да ти стиска палци :) Светъл Великден на всички, дано всяка една от нас получи своето дългоочаквано чудо!

Гальонди, Биско, Криси, Рунка, Ралитка спокойствие, добро настроение и успех до края :bighug:
« Последна редакция: Април 23, 2011, 19:19:28 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #311 -: Април 23, 2011, 20:09:17 pm »
Гальонди, Биско, Криси, Рунка, Ралитка,iva17, много позитивни мисли до края,много спокойствие,много стиснати палци от мен за всички вас,СВЕТЪЛ ПРАЗНИК и от мен, нека бъдем по добри и нека по скоро да сбъднем мечтата си!!!!
« Отговор #312 -: Април 23, 2011, 20:10:55 pm »
Много се радван Биско,че си си прибрала мъничето.Ива успех утре,ние започнахме за едно,но аз утре пак съм на преглед още ми е рано за пункция,надявам се във вторник да е моя ден.На всички много успех.
*

iva17

• 915
« Отговор #313 -: Април 23, 2011, 20:45:22 pm »
Лилия,Емилия и на вас много късмет и успех, малко остана. Еми, и аз този път се изненадах, че толкова бързо ми приключи стимулацията, мислех си, че най-рано във вторник ще ми е пункцията, но док каза друго. Предишният път бях по дълъг протокол, много бавно тръгнах и стимулацията ми беше 16 дена.
*

лилия13

• 360
« Отговор #314 -: Април 23, 2011, 21:28:45 pm »
iva17,и аз съм по къс портокол днес ми е 4 ден,на третич ден бях на преглед малки ми биаха фуликулите пфууу,колко продължи твоята стимулация,фуликули колко имаш?
*

iva17

• 915
« Отговор #315 -: Април 23, 2011, 21:34:01 pm »
Лилия, не се притеснявай, то на 3 ден няма как да са ти големи фоликулите, а и не е добре да растат прекалено бързо. Не го мисли, те лекарите си знаят, а и всеки организъм си е различен. На мен този път стимулацията ми беше 8 дена, имам десетина фоликула, но не всички са над 18 мм, така че живот и здраве ще видим утре колко яйцеклетки ще има и най-важното колко ще се оплодят.
*

лилия13

• 360
« Отговор #316 -: Април 23, 2011, 22:13:42 pm »
Ивче, стискам ти палци мила,дано всички са годни и се оплодят!Утре ще пишеш как е минала пукнцията,че и мен ме чака..)))
*
« Отговор #317 -: Април 24, 2011, 05:04:40 am »
Ива 17, успешна пункция!! Дано се оплодят всичките яйцеклетки! :crossfingers:
Лилия13, ще тръгнат фоликулите! И аз си мисля че ще се "засилят" :) Ще стискам палци :crossfingers:
Ралитка, аз толкова съм отнесена, че не съм видяла, че си писала че ти е 11ти ден.. Та Вторник 14ти.. Поне 3 цифрен резултат ти желая!!
Емилия_к, успех на пукнцията!! Да кажеш колко яйчица сте направили  :)
Много, ама много се вълнувам за всички вас!!! :hug2:

« Отговор #318 -: Април 24, 2011, 09:22:13 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата! Как се изкушавам да направя един уринарен, че направо ще откача, но ще се опитам да остискам до Вторник :wink:
Иве, чакаме те с добри новини!
И Христос Воскресе!

[/url]
« Отговор #319 -: Април 24, 2011, 09:33:19 am »
Не рискувай, Рали! Изчакай до вторник ;)
Во Истина Воскресе! :balk_40: