0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI - април, май, юни 2011
« Отговор #180 -: Април 17, 2011, 12:04:46 pm »
Честит имен ден на всички цветя.  :wine:Криска ще стискам палци за утре да извадите много хубави яйцеклетки и да се оплодят всички.моята пункция е във вторник сутринта.Днес естрадиола беше 1368,имам 4хубави фоликула и един по-малък.Доки каза ,че ще ги пунктира всички пък ще видим.Успех на всички в процедури и само хубави новини да носите.  stork-boy
« Отговор #181 -: Април 17, 2011, 16:43:49 pm »
здравейте .От три дни ще сядам да ви пиша но все не успявам.Да ви се похваля и аз съм в стимулация вече с меногом и пурегон .Утре съм на преглед да видим как се движат нещата .Силно се надявам всичко да е ок. и накрая да имаме положителни резултати вече .Тази година ще е нашата година на заека да знаете успех на всички които сме в процес на чакане и честит празник на всичкии
*
« Отговор #182 -: Април 17, 2011, 22:39:56 pm »
Криси, Биско - стискам ви много силно палци!!! Пожелавам ви лека пункция и успешен финал на процедурите!!

Овен, Ива, Лилия, Емилиа, Гальонди - успешен старт момичета и нека тази година да е вашата!

Моята пункция ще е тази седмица по някое време. Последния видеозон показа 6 фоликула - дано продължават да се развиват добре! Сега като знам че тази седмица ще е решаваща (все се питам как ще се развият фоликулите, ще се оплодят ли яицеклетките и колко, какви ще са ембрионите, как ще мине трансфера, имплантацията....), усещам как започва да ме обзема страх... osi_12

« Отговор #183 -: Април 17, 2011, 22:42:21 pm »
Ааааа не!! Няма от какво да се страхуваш!
И аз ще кажа, както на мен казваха момичетата: "Страшното е после, като започнеш да чакаш".И излязоха прави.  :lol: Е толкова бавно не се е низало времето никога през живота ми!
Стискам ти палци, малко остана!

*
« Отговор #184 -: Април 17, 2011, 22:51:42 pm »
Аааа, vaci, никакъв страх! Смело напред и дано това е последния път, в който ти се "свива сърчицето" докато чакаш своето чудо :)
Благодаря ти за пожеланията, да ти се връща (тъпкано)  :wink:

*
« Отговор #185 -: Април 17, 2011, 23:01:48 pm »
Аааа, vaci, никакъв страх! Смело напред и дано това е последния път, в който ти се "свива сърчицето" докато чакаш своето чудо :)
Благодаря ти за пожеланията, да ти се връща (тъпкано)  :wink:

Мишле, Гальонди, благодаря ви за милите думи и насърчения!

Знам че не е рационално и че най-големия страх тепърва ми предстои... Не мога да ви опиша колко ми помага дори само да съм част от този форум, да ви споделя и да знам че имам вашата подкрепа! :bighug:

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #186 -: Април 17, 2011, 23:23:26 pm »
Vaci, дръж се, не остана :) Всичко ще бъде както трябва и с успешен финал. Благодаря ти за пожеланията и да ти се връщат :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #187 -: Април 17, 2011, 23:52:05 pm »
vaci,благодаря за пожеланията мила,дръж се всичко ще е наред ние сме с теб,успокой се!!!Овен, Ива, Лилия, Емилиа, Гальонди успех и на вас, тази година е нашата и ние ще успеем сигурна съм в това стискам ви палци!! :bfp: :bfp:наши са да им се насладим в най скоро време пожелавам на всички от сърце!!!!
« Отговор #188 -: Април 18, 2011, 09:42:59 am »
Зай, честито! А в коя седмица чухте сърчицето?
*
« Отговор #189 -: Април 18, 2011, 10:22:27 am »
Здравейте момичета! Не съм писала откакто се включих в тази тема, но я следя ежедневно. Искам да поздравя тези от вас, които дочакаха "двете чертички" и да ви пожелая лека бременност до края. А онези, които сте вече в процедура - стискам палци! Аз имам още малко до старта (може би 10 дни) и тогава ще се включвам по-редовно. Хубав ден и късмет!  :)

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #190 -: Април 18, 2011, 10:38:59 am »
Минавам и аз да пожелая късмет на всички момичета, които са вече стартирали, на момичетата, на които тези дни им предстои пункция - Криси, Биско :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
Rum4e, успех и на теб! И аз започвам в четвъртък - тогава ще поставим блокиращата инжекция и вече нямам търпение!
*
« Отговор #191 -: Април 18, 2011, 11:09:04 am »
Благодаря Gergana, го и аз вече нямам търпение  :)

*
« Отговор #192 -: Април 18, 2011, 14:01:49 pm »
Колко се вълнувам като вляза тук...
Обзема ме една еуфория и вътрешна радост. Мисля че ако задържим ентусиазмът си до края всички ще видим  :bfp: . Важно е да сме положително настроени! 

Успех на всички стартирали!   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Много качествени  :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm: на чакащите пункция! И после .... като си приберете прекрасните ембриончета на топличко - никакво пускане навън за 9 месеца!

И вече да почват да валят щастливи новини за тлъсти,тлъсти ЧХГ-та!
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

iva17

• 915
« Отговор #193 -: Април 18, 2011, 14:16:14 pm »
Здравейте момичета, днес бях на преглед, 4 ден от стимулацията. В левия яйчник имам 6-7 фоликула от 9 до 14 мм, в десния няма нито един, но колкото толкова :) Надявам се да се развиват добре и поне 3-4 хубави яйцеклетки да има.
« Последна редакция: Април 18, 2011, 14:22:38 pm от iva17 »
« Отговор #194 -: Април 18, 2011, 14:19:43 pm »
Иве бравооо,дано всички станат едни хууубави бебчета :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

iva17

• 915
« Отговор #195 -: Април 18, 2011, 14:49:28 pm »
Благодаря ти, Мonkey :) Дай Боже да получа най-чаканият си подарък за Великден :) И всички останали момичета, които са в процедура сега и чакат със свити сърца :)
« Отговор #196 -: Април 18, 2011, 16:22:27 pm »
Аз да дам очет пунктирани 10 фоликула, от тях за олождане 7 яйцеклетки. Доволна съм и очаквам с нетърпение утрешния ден и новините от ембриолозите. Ще правим МАКСи оплождането ще е ИКСИ
Стиснати палци за Биско утре
« Отговор #197 -: Април 18, 2011, 16:42:13 pm »
Браво Криси, много добре си се справила. Стискаме палци с теб всички да се оплодят и да се развиват добре!
Биско стиснати палци и за теб утре!
Успех и на всички стартирали!
Вярайте в успеха, и той се ще случи!(Опитвам се и на себе си да повтарям това :D)

[/url]
*

iva17

• 915
« Отговор #198 -: Април 18, 2011, 17:00:29 pm »
Криси, Биско, успех :) Стискам палци :)
*
« Отговор #199 -: Април 18, 2011, 17:23:28 pm »
Здравейте момичета, днес бях на преглед, 4 ден от стимулацията. В левия яйчник имам 6-7 фоликула от 9 до 14 мм, в десния няма нито един, но колкото толкова :) Надявам се да се развиват добре и поне 3-4 хубави яйцеклетки да има.
Иве - не се притеснявай - това е много хубава бройка - качеството няма как да не е добро!

Криси - страхотна новина - стискам палци за хубави ембриончета!
Биско - много спокойствие и късмет ти пожелавам утре!
Румче, Гергана - много успех и на вас!

Моите фоликулчета са си все 6 - пункцията ми ще е в четвъртък... :)