0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI - април, май, юни 2011
« Отговор #120 -: Април 12, 2011, 21:23:16 pm »
Ахххххх Мишле!   :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Сигурна бях! Тихичко честито!А след 10 дни ....  ще е още по-голяма радоста като видите сакчетата!

Дано всички се "заразим"!
Усещам,че това ще е най-положителната тема за годината!  :balk_5:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #121 -: Април 12, 2011, 22:17:15 pm »
Браво, Мишле :) Страхотна новина :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #122 -: Април 12, 2011, 23:28:14 pm »
Мишле, честито мила, пожелавам ти след 10 дни да видите най-прекрасната точица ,а след нея една лека и безпроблемна бременност до термин
На мен ден ми е 7-ми ден от стимулацията по къс протокол, не вървят като по учебник нещата, ама се надявам финала да е добър. След като в последните 2 стимулации по дълъг протокол бях с хиперстимулация , док. реши да започнем по къс с ниски дози, обаче аз съм с ПКЯ и тръгнаха много малки фоликулчета и няма изхранване:) Сега съм на средни дози и имам 3 малко по- големи фоликула (11,12 и 14 мм) останлите са на около 10 мм, стискайте ми палци да имаме прилична бройка оплодени и много качествени ембриони
Биско, какво каза док. днес, всичко върви по план нали?
« Отговор #123 -: Април 13, 2011, 00:39:18 am »
Честито Мишле,безпроблемна бременност ти желая!
Крисче,имаш ги палците  :wink:
« Отговор #124 -: Април 13, 2011, 08:57:15 am »
Благодаря ви, момичета! Много сте мили!
И преди ми вдъхвахте много кураж, и сега!
Ще стискам палци на всички вас!
 :grouphug:

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #125 -: Април 13, 2011, 09:58:39 am »
Честито и от мен Мишле;-))) Много готина новина-браво. Леко бременеене  :goodluck:
« Отговор #126 -: Април 13, 2011, 10:23:51 am »
Мишле, честито и от мен!:D Пожелавам ти да изкараш 9 прекрасни месеца, и след това да се радваш цял живот на здраво детенце (а защо не и дечица).
Криси, не се притеснявай, аз бях по същата схема като при теб, и аз съм с ПКЯ. При мен също се развиха по-бавничко нещата, но това със сигурност е по-добре от хиперстимулация :wink:.
Нямах много яйцеклетки, но пък те не са и нужни много, нали така? Вчера ми върнаха трите ембриончета, които по думите на ембриолозите са много добри. Така че, броенето и за мен започна.
Лек и усмихнат ден на всички!

[/url]
« Отговор #127 -: Април 13, 2011, 10:25:34 am »
Мишле, честито и от мен!:D Пожелавам ти да изкараш 9 прекрасни месеца, и след това да се радваш цял живот на здраво детенце (а защо не и дечица).
Криси, не се притеснявай, аз бях по същата схема като при теб, и аз съм с ПКЯ. При мен също се развиха по-бавничко нещата, но това със сигурност е по-добре от хиперстимулация :wink:.
Нямах много яйцеклетки, но пък те не са и нужни много, нали така? Вчера ми върнаха трите ембриончета, които по думите на ембриолозите са много добри. Така че, броенето и за мен започна.
Лек и усмихнат ден на всички!

Стискам ти палци всичко да е наред, Ралитка!!

« Отговор #128 -: Април 13, 2011, 12:03:19 pm »
Браво Мишле.  osi_9.
Рали , Крис - горе главите и право напред - всичко ще бъде наред.
 :crossfingers: :bighug:
« Отговор #129 -: Април 13, 2011, 12:10:56 pm »
Мишле  :bighug: :bighug: :bighug:Супер новина желая ти много положителни емоции и лека бременност

« Отговор #130 -: Април 13, 2011, 12:31:15 pm »
Ето ме след преглед.Следващия опит ще правим на спонтанен цикъл.Само дето едната тръба е направила сак и ще трябва да я извадим,няма как.Засега ще ме види док и на втори трети ден от цикъла и след това действаме.Ами това е.
« Отговор #131 -: Април 13, 2011, 12:47:54 pm »
Ралитка, спокойни дни на чакането ти пожелавам и да се похвалиш с успех!
« Отговор #132 -: Април 13, 2011, 15:09:23 pm »
Ето ме и мен с доклада:5ден от стимулацията хормони LH-2,09;E2-244.За сега са 5фоликула дано пораснат още,ама доки каза че са малко  osi_10.От довечера имам и Orgalutran и така.Утре пак преглед и ще видим какво става.Криска май ще те догоня.....Успех мила .
« Отговор #133 -: Април 13, 2011, 20:04:27 pm »
Ралитка, дано чакането до теста мине бързо за теб и резултата да е убедително полжителен.
Биско, на мен ми изглеждат добре нещата при теб. Утре и аз ще съм в клиниката, но към 14 ч този път. Ще докладвам след прегледа, дано да са попораснали повече фоликули,че каквото видим утре на това ще разчитаме, няма време за кога да тръгват нови
*
« Отговор #134 -: Април 14, 2011, 11:01:13 am »
Здравейте,момичета  :cheerleader: :dance2: присъединявам се към вас,защото днес ми се обадиха от фонда и след Велик Ден отивам за заповед.С майския цикъл трябва да стратираме процедура и вече се надявам да няма никакви проблеми...Пожелавам успех на всички и дано това да са ни последните опити и догодина да се радваме на здрави,сладки,пухкави бебоци  :bori_002: :bori_012: :bori_016:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #135 -: Април 14, 2011, 11:59:11 am »
Ехаа, Биско, Ралитка хайде сега и вие ни зарадвайте с добрата вест и всичко е 6;-)))
Късмет момичета.
П.С. И аз съвсем скоро се присъединявам към темата.На 20-ти съм на преглед;-)
*
« Отговор #136 -: Април 14, 2011, 13:43:22 pm »
Честито и от мен на Мишленце!Лека и безпроблемна ти желая и да пишеш тук как вървят нещата при вас / пожелавам ти две от три/ :bighug:
Ралитка стискам палци от сега за теб! :goodluck:
Биско , дано стимулацията е о.к и си мисли че много по-важно е качеството отколкото бройката.На мен миналата година ми извадиха 11 яйцеклетки от които само 5 качествени.
Аз да ви кажа че направих биопсията и в неделя трябва да звънна за да напомня че чакам отговор. Независимо от това на 18.04. отивам за заповед и ще я оставя в клиниката да чака ред.
« Отговор #137 -: Април 14, 2011, 14:35:18 pm »
Благодаря ви за подкрепата момичета! :D
Биско не се притеснявай, по-добре малко но качествени, все пак един хубав емброн е достатъчен! А и не можещ да промениш нищо, само се тормозиш, а това със сигурност не е добре. Така че, смело напред!

[/url]
*
« Отговор #138 -: Април 14, 2011, 14:43:43 pm »
Да се отчета  и аз!  Първата  :needleani:  е вече факт - Лукрин!. Сега ще чакаме     :witch: да пристигне и започваме същинската част! Прегледа мина добре. Имам един задържан фоликул който ако не се спука ще бъде пунктиран при следващият преглед!
И най - интересното .......... Хидросалпингсът ми е изчезнал. Не се видя,нито напипа на нито едната от двете тръби. Докторите се втрещиха-прегледаха ме трима за по-сигурно! Пък аз си умрях от кеф че го няма!

ПП:   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на кой за каквото му трябват!
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #139 -: Април 14, 2011, 14:48:16 pm »
Успех и на теб. И как си го махнала този хидросалпингс - с магия някаква :)