0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI - април, май, юни 2011
« Отговор #20 -: Април 01, 2011, 17:54:05 pm »
ами и аз да се запиша,успех на всички бъдещи мами, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,със съпруга ми работим в Испания и правим тук инсеминациите,за разлика от България тук правят стимулацията с Пурегон,но това няма значение важното е да има само положителни резултати,на 18 март направихме 3тата,и сега доста ми е напрегнато защото снощи получих зацапване,по принцип чаках цикала за днес но нямам обилно кървене,ще изчакам и утре и тичам за тест,макар че се искушавам още сега да ида да го взема,но се страхувам да не излезне отрицателен.е това е момичета,ще следя с интерес темата и още веднъж само положителни резултати да виждаме във форума! :bfp1:
« Отговор #21 -: Април 01, 2011, 17:59:04 pm »
Мишле успех утре! Ти май ще си първата,която ще се похвали с  :bfp:!   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Ох дано, аз много съм притеснена, защото реално пункцията ми беше в четвъртък (вчера), мисля си, че е рано, ама доктора ми не е от най-обяснителните, даже малко ми се поскара по телефона  :lol: и сега съм меко казано "сварена". Отивам утре, пък да видим....

*
« Отговор #22 -: Април 01, 2011, 18:55:41 pm »
Записвам се и аз. Надявам се на шанс и аз да направя своя опит, вече близо девет месеца чакам за донорска яйцеклетка. Всеки месец в очакване едно огромно и добро сърце да сподели част от себе си и да даде надежда и на мен.

Мишле,успех на теб. Хайде заедно със Зайо да помогнете за по-бързото идване на щъркелите с бебета. 
*
« Отговор #23 -: Април 01, 2011, 19:59:30 pm »
привет момичета! записвам се и аз във форума - днес ми е първи ден блокаж (ИКСИ), а стимулацията ми започва следващата седмица. Дано април е хубав месец за всички нас - пожелавам успех на всички - и да ни сполети хубавия късмет на Зайо и Цигу :)

« Отговор #24 -: Април 01, 2011, 20:17:46 pm »
Записвам се и се надявам съвсем скоро да бъда една от вас.
Успех на всички, които са в процедура  :D
*
« Отговор #25 -: Април 01, 2011, 20:29:17 pm »
Zai, честито! Лека бременност!
Много се надявам през тези три месеца да успея да стартирам третия си опит.
Успех на всички в процедури, а на видялите заветните две черти - лека бременност и щастлив финал!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #26 -: Април 01, 2011, 21:52:08 pm »
Записвам се и аз в късметлийската тема, с вяра че този втори опит ще е успешен. 6-ти ден от стимулация по къс протокол, за сега всичко нормално, дано и така да продължава. Успех на всички!

[/url]
*
« Отговор #27 -: Април 01, 2011, 23:56:14 pm »
Да се наредя и аз на опашката :)
Малко след средата на Април започва нашата стимулация. Вчера взех първото противозачатъчно(от общо мисля, 18) В графиката си съм наредила нещата както трябва да са "по план". (някъде по-напред чето за дългия протокол и блокаж? Кое е блокажа? Противозачатъчните ли? Мале, що изчетох и пак се омотах!)
Успех на всички ни, и дано и тази темичка се напълни с много :bfp: - като старата!

*
« Отговор #28 -: Април 02, 2011, 00:28:47 am »
Еха, чудна група се заформя :P
Дано и резултатите са вълнуващо-прекрасни :crossfingers:

Гали, виж тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44282.0 някъде из темата съм качила като файл и копие на стандартен дълъг протокол.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #29 -: Април 02, 2011, 01:45:17 am »
Гале, противозачатъчните само регулират цикъла и в идеалния вариант, не допускат остатъчни фоликулярни кисти.

Блокажът буквално блокира яйчниците и хипофизата, за да не произвеждаш ти хормони ФСХ и ЛХ, които да повлияят на растежа на фоликулите, а той да се контролира единствено чрез лекарствата/хормоните от стимулацията.

Между другото, една приятелка тук, на изток, май също ще прави инвитро в клинично изследване - добрите клиники към университети явно го предлагат редовно.
Стискам палци за успешна процедура! :)
« Отговор #30 -: Април 02, 2011, 08:00:20 am »
Момичета, днес да не забравите:  :crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers:
Силно!!  :)

*
« Отговор #31 -: Април 02, 2011, 09:01:07 am »
Хайде Мишле, прибирай ги на топличко мъниците и никакво излизане през следващите 9 месеца!   :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
« Отговор #32 -: Април 02, 2011, 10:02:57 am »
Записвам се  :wink:

Зай, честито миличка! Сигурна съм, че ще си на късмет на всички очакващи!

Успех  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #33 -: Април 02, 2011, 10:34:31 am »
Хайде Мишле, прибирай ги на топличко мъниците и никакво излизане през следващите 9 месеца!   :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
Прибрах ги!! Двенки :)))))
Там да си стоят! Всичко мина много леко, сега съм супер спокойна вече!
Темичката ни трябва да е много късметлийска!! Ама много :))))

« Отговор #34 -: Април 02, 2011, 10:49:33 am »
Здравейте момичета!И аз да се запиша,вчера ми сложиха блокиращата инжекция и стимулацията ми започва на 14 април на дълъг протокол.За първи път ми е и се надявам за последен в клиника Малинов.Успех на всички!Дано има повече положителни тестове :bfp:
« Отговор #35 -: Април 02, 2011, 10:57:03 am »
эаписвам се и аэ.таэи седмица чакам обаждане от фонда.успех на всички нас
*
« Отговор #36 -: Април 02, 2011, 13:02:44 pm »
стискам палци Мишле!! :goodluck:

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #37 -: Април 02, 2011, 14:22:15 pm »
Стискам палци и аз, Мишле :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #38 -: Април 02, 2011, 14:45:03 pm »
Много ви блогодаря, сладурки!!!  :bighug:
Хихих, котарака ми днес цял ден  не се отделя от мен, свит на кълбо до корема ми! Топли ги  :lol:  :kittenyarn:
Трудно ще се разделя с него, но....  ylinfant

*
« Отговор #39 -: Април 02, 2011, 17:11:08 pm »
някъде из темата съм качила като файл и копие на стандартен дълъг протокол.
Гале, противозачатъчните само регулират цикъла и в идеалния вариант, не допускат остатъчни фоликулярни кисти.
Блокажът буквално блокира яйчниците и хипофизата,
Благодаря ви Оливче и Цигу:)
То аз бързо разбирам, ама трябва дълго да ми се обяснява  :lol:
Сега вече ми е ясно! Без блокаж съм значи :) Ще си пия хапченцата засега и ще се моля за добър резултат нааай-накрая!!
Малко се притеснявам, че броени дни след трансфера, ще летим до БГ.. Но лекарката каза, да ставам честичко(да не се образуват съсиреци в кръвта) и да не се притеснявам...Ех, голяма радост ще е да видим тези мечтани 2 чертички на българска земя!!!!
Мишле, много се вълнувам за теб! Много, много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
Зай, честита радост  :cloud9: :cheerleader: