runka,мила бъди смела ще стане,не се отчайвай,прегръщам те!!!! BlackG ,браво момиче пожелавам ти успех и всичко да ок!!! Криси,много ме зарадва,нека всичко да ти върви по мед и масло.лека бременност и всичко най най!!!!ЕМИ как си ти?Аз си прибрах децата днес ,точно се прибрах с един тон хапове,пфуууу..)))Незнам какво се прави след трансфер ,но не мисля да лежа в леглото честно казано,ще ме хване нервата и по зле ...)))мисля да си водя нормален живот,без залежаване и какво ли не,просто няма да вдигам тежко и няма да правя резки движения,вие какво мислите по въпроса?изписаха ми медрол-за какво е това,дуфастон,утрогестана продължавам,едни инжекцийй в корема за 14 дни,фолиева киселина и но-шпа,не са ли много???дайте мнения по въпроса!Иначе съм добре всичко мина добре по УЗИ КОНТРОЛ,3-ма лекари гледаха къде ще ги сложи доки,не усетих хикаква болка,и сега пак нищо не ме боли,дали е нормално,на 23 ми казаха тест,дано дотогава всичко е ок!!!УСПЕХ МИЛИЧКИ,КАКВОТО И ДА СТАВА НЯМА ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ И ТОВА Е!!!