0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Re: IVF/ICSI - април, май, юни 2011
« Отговор #440 -: Април 28, 2011, 14:32:34 pm »
Те май докторите никъде не обясняват освен ако не попиташ. Но аз пък винаги съм заредена с куп въпроси и си ги задавам без изобщо да се притеснявам :lol:. Естествено, че няма време да разнищваме нещата с подробности като се има предвид броя пациентки чакащи отвън, но кратък и ясен отговор никога не ми е бил отказван. Така че, питайте си смело вместо след това с дни да се терзаете дали всичко е наред :wink:.
« Отговор #441 -: Април 28, 2011, 14:50:29 pm »
Момичета, ЧХГ 6,5. Спирам лекарствата.Надявам да измисля начин и да намеря сили скоро да започна нов опит. Знам, че някога ще се получи, но нещо много се изморих вече. Спирам за да не развалям повече късметлийката темичка. Надявам се само аз да съм изключението, и всички да напълните темичката само с положителни резултати. Стискам палци за всяка една от вас!

[/url]
« Отговор #442 -: Април 28, 2011, 14:59:06 pm »
Рали, толкова съжалявам, миличка! :( Каквото и да ти кажа.., надали ще ти стане по-леко. Ние сме тук и следващия път като събереш сили, пак ще сме насреща да те подкрепяме!  :bighug:

« Отговор #443 -: Април 28, 2011, 15:01:06 pm »
Съжалявам, Рали, но горе главата. Почини си и не се отказвай. Сега са най-тежките дни, но ще отминат.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #444 -: Април 28, 2011, 15:03:04 pm »
Емилия, не се притеснявай за бройката, тя не е показател за успеха. При първото си ин витро имах 11 оплодени яйцеклетки, всички добри, но опитът беше неуспешен. С мен имаше едно момиче само с 2 яйцеклетки, а тя забременя. Моя приятелка прави ин витро във Франция, там по закон до 35 г. ти връщат само 1 яйцеклетка. Сега е бременна с момченце. Така че изобщо не се притеснявай, скоро ще си прибереш най-добрите ембриончета.

Ралитка, много съжалявам  :bighug: Знам какво е и напълно ти съчуствам, но не се отазквай, събери сили и опитай отново. Аз съм сигурна, че все някога ще стане. Лекарите категорични ли са, не препоръчват ли нов тест след няколко дни?
« Последна редакция: Април 28, 2011, 15:05:52 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #445 -: Април 28, 2011, 15:47:24 pm »
Рали много съжалявам миличка! Ние сме с теб! :grouphug:

Темичката ни е късметлийска - ще видиш как ще се получи следващия път!   

:bighug:

*
« Отговор #446 -: Април 28, 2011, 16:15:27 pm »
Рали  :bighug:! Пътят ни е трънлив,но на края стои такова чудо,че би го извървял отново и отново,само и само да го достигнеш! Почини си мила и с нови сили застани на старта! Сигурна съм ,че следващият път ще е твоят!
*
« Отговор #447 -: Април 28, 2011, 16:23:19 pm »
Рали,на мен това ми е трети опит знам,че сега ти е много гадно но ще мине време ще вдигнеш глава и ще продължиш да опитваш защото ще се получи.Винаги има начин,много те прегръщам:)
*

• 1357
« Отговор #448 -: Април 28, 2011, 16:58:14 pm »
Ралитка, много съжалявам :(! Каквото и да кажа ще бъде малко... Дано много скоро събереш сили и направиш своя последен, успешен опит!
*
« Отговор #449 -: Април 28, 2011, 17:26:55 pm »
Ралитка, съчувствам ти напълно, тук май всички сме минали по този път :( Пожелавам ти по-скоро да го преживееш и ... да продължиш напред!

« Отговор #450 -: Април 28, 2011, 19:39:32 pm »
Благодаря ви момичета. Няма време за отпускане, вече си записах час за консултация на 09.05, а и да отида да подам документи във Фонда. Така че действаме напред!
Благодаря ви на всички, и стискам палци за всяка!  :bighug: :bighug: :bighug:

[/url]
« Отговор #451 -: Април 28, 2011, 19:42:29 pm »
Рали :bighug: :bighug:Съжалявам мила,но кураж и вяра ще стане

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #452 -: Април 28, 2011, 19:45:00 pm »
ralitka, :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #453 -: Април 28, 2011, 21:21:57 pm »
Биско с теб какво става?
*
« Отговор #454 -: Април 29, 2011, 03:54:07 am »
Рали, съжалявам миличка  :(  :bighug:
Биско наистина се покри :)
Аз съм на работа до 12 през нощта,(в момента съм на работа, хихи) а утре в 8 сутринта тръгваме за клиниката, в 10:15 ни е часа.. Хем се успокоявам, че всичко е наред, хем ми трепери гъзеца от притеснение!
Много са ми подути вътрешностите/яйчниците, днес имам и ЦС? Няма сън да спя докато не легна на "магарето" сутринта, да ме видят какво става..
Надявам се този Естрадиол да е скочил!
Рунка, Vaci, Криси, Лили, Гери, Радосттинка благодаря ви, момичета!  :hug2:

*
« Отговор #455 -: Април 29, 2011, 08:30:41 am »
Гальонди споко всчко ще е както трябва стискам ти палци.Като се прибереш чакам да разкажеш,аз по цял ден вися тук и чакам някоя добра новина.
« Отговор #456 -: Април 29, 2011, 09:38:54 am »
Рали,много съжалявам мила.Дано бързо отминат черните облаци над вас и с нови сили тръгнете към успеха.Момичета тук съм,повече ви четях.Едни смесени чувства бушуват в мен -просто ужасно.До понеделник как ще издържа не знам.На Криси пожелавам утре да се появи с гръм и трясък с високи стойности от кръвния тест.На останалите момичета УСПЕХ.Няма да ви именувам,че ще изпусна някоя.Благодаря ви. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #457 -: Април 29, 2011, 09:54:34 am »
Биско то не останало мила! Чакаме да ни зарадваш с тлъсти стойности да знаеш!
Галче всичко ще е наред мила! И да не забравиш да рапортуваш след това  :balk_600:!

ПП: Аз утре съм на преглед - за първи път след старта на стимулацията - и ще получа удар от притеснение и вълнение! Искам вече да е утре! Шантава работа!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #458 -: Април 29, 2011, 10:38:59 am »
Здравейте момичета, преди малко ми звъннаха, днес следобед ще ми е трансфера. Стискайте ми палци :) Като се върна ще докладвам :)

Гальонди, както и вчера ти писах, не я мисли дозата. Всичко се развива добре, ще видиш, че днес ще е скочил естрадиола. А иначе тепърва ще те болят яйчниците и ще чустваш тежест, ти имаш доста яйцеклетки. Ще видиш как ще ни се похвалиш след прегледа :) Успех  :bighug:

Криси, Биско, силно полижителни тестове пожелавам :) Всички чакаме с вас.

Еми, пиши как се развиват ембриончетата.

На всички останали момичета, без да изброявам, за да не изпусна някой, много успех. Чакаме добри новини от всички  :bighug:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

• 1357
« Отговор #459 -: Април 29, 2011, 11:05:40 am »
Добро утро и от мен, момичета!
И аз като Рунка по цял ден вися тук и чакам хубави новини :lol:.
Гале, BlackG , чакаме да се отчетете след прегледите!
Криси, с огромно нетърпение очаквам утре да се похвалиш с 1 много хубаво ЧХГ  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
Биско, малко остана, продължаваме да стискаме палци!
Иве, пиши ни след трансфера :D!