0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI - април, май, юни 2011
« Отговор #360 -: Април 26, 2011, 16:34:10 pm »
Рали миличка,шанс винаги има,историята знае какви ли не случай :).Ще стискам палци след два дни да имаш едно много хубаво ЧХГ,до тогава мила вяра и пак вяра  :wink:.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #361 -: Април 26, 2011, 16:45:20 pm »
Ралитка ще се надяваш разбира се,а ние ще ти стискаме здраво палци.Не губи надежда сигурна съм,че ще успеш:)))
*
« Отговор #362 -: Април 26, 2011, 17:26:48 pm »
Всичко ще е наред Ралитка! Не се страхувай! Ще видиш че след 2 дни няма да можеш да си намериш място от щастие! Ние сме плътно до теб мила! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

ПП: Моите хормони излязоха Естрадиол -27.21pmol/l и LH 2.27 U/l Не знам тали са добри стойностите? От утре започвам с Пурегон 200Е и Декапептил 0,1 мг. На 30 съм на преглед и отново хормони.
« Отговор #363 -: Април 26, 2011, 18:39:10 pm »
Понеже аз бях със ЗЕТ и нямах болки, подуване и т.н. от стимулацията не ме болеше нищо, но на 8-ми ден изведнъж както си обядвахме с колегите усетих една безтегловност, все едно политаш леко и се поглеждаш отгоре, странно е! Една позната от форума ми беше споделила, че подобно нещо усетила когато забременяла.
Аз усетих същото и мисля, че точно тогава ембриона се имплантира, на следващият ден имах зацапване и така......на 15-ти ден ЧХГ 342.
Това относно усещанията :D
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #364 -: Април 26, 2011, 18:51:56 pm »
Къди, и в тази тема честито :) лека и безпроблемна бременност с пухкав бебок на финала :)

Ралитка, никакво отказване :) Всички стискаме палци и чакаме резултата след два дни.

Рунка, Vaci топлете ембрионите и им предлагайте повече положителни емоции :) То аз лесно го пиша, но като знам, че и моето чакане ще започне до ден-два и ми се свива сърцето  :oops:  Трансферът ми ще бъде утре или в четвъртък, чакам сутринта да звъннат и да изстрелям в клиниката.

На всички момичета успех и благодарности за позитивната енергия, с която ме зареждате всеки ден  :bighug:
« Последна редакция: Април 26, 2011, 20:43:19 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #365 -: Април 26, 2011, 19:11:15 pm »
Къди, новото ти аватарче много ми харесва! ;) Тематично  :D
Рали, да не си си помислила да се отчаяш!

« Отговор #366 -: Април 26, 2011, 19:19:58 pm »
Здравейте,
Имам проблем и моля за вашето съдействие! Правих влагалищна посявка преди известно време и тя показа стафилокок, след 10 дни антибиотик и вагинални таблетки сега превих контрола и те пак са си там. Това според вас би ли попречило да се осъществи процедурата? Ако някой е имал същия проблем моля да ми каже защото много се притеснявам! Благодаря предварително!
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #367 -: Април 26, 2011, 19:31:46 pm »
Милички и аз пристигам от преглед и с много въпроси моя помагайте,днес ми е 6 ден стимулация,хормнони доки каза в норма и ми изписа cetrotide,да си бия утре вечер една и на другия ден още една,каква е тази инжекция за какво по точно е,имам в левия яйчник 5 фуликула,десния 2,много са малко нали,иначе са с еднакви рамери около 10-11мм. дали е нормално.В петък сутринта съм пак на хормони,малко ми увеличи дозата за утре и вдруги ден + cetrotide.Това е от мен момичета стискайте ми палци,ако нарастват така 3-4 дена доки каза неделя съм на пукнция,божеее наблжава дано всичко е наред....))))Стискам ви палци на всичкииииииииииии!!!!!!
*
« Отговор #368 -: Април 26, 2011, 19:38:53 pm »
Рали - никакви такива - няма да се предаваш!! чакаме хубави новини! :crossfingers: :crossfingers:

Къди - благодарим за споделеното и честито  :dance2: (изпуснала съм чудесната новина) :blush:

Иве - успешен трансфер ти пожелавам и леко чакане ;)

BlackG - успешна старт и от мен!!!

Гальонди- все така хубави новини от теб да имаме!!!

Plamko - не знам какъв съвет да ти дам - може би е наи-добре да се консултираш с твоя доктор - хубаво е да не е изложено влагалището на инфекции / бактерии - доколкото знам за да не повлияят негативно на ембриона. Но твоят доктор ще може да ти даде наи-добър съвет и да ти предпише нужните медикаменти.

Лилия - 7 фоликула хич не са малко :) аз имах 5 преди пункция! Качеството им е важно - така че не се притесняваи. Има още време и да порастат - 4 дни са предостатъчно! Вземаи необходимите лекарства в точния час и не се притесняваи - доктора си знае работата :) Всичко ще е наред!!
« Последна редакция: Април 26, 2011, 19:54:23 pm от vaci »

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #369 -: Април 26, 2011, 19:43:42 pm »
Здравейте, момичета!
Гале, всичките ти резултати да са все така хубави и всичко да върви по мед и масло :crossfingers:!
Рунка, Vaci, стискаме палци за  :bfp:!
BlackG, успешен старт!
Ралитка, стискам палци ЧХГ-то да се е удвоило следващия път!!!
Къди, още веднъж честито :D!!!
Аз все още си чакам, ли чакам...Кога ще започнем стимулация, че кога ще стигнем до тест :cloud:. Този дълъг протокол наистина много дълъг ми се видя :lol:.
*

iva17

• 915
« Отговор #370 -: Април 26, 2011, 19:48:53 pm »
Лили, спокойно, от това, което пишеш всичко се разива добре. Сetrotide се дава за предпазване от преждевременна овулация, и аз имах всеки ден след 4 ден от стимулация. А бройката си е добре, размера за 6 ден също. Така че без притеснения, лекарите си знаят работата.
*
« Отговор #371 -: Април 26, 2011, 20:00:05 pm »
Аз все още си чакам, ли чакам...Кога ще започнем стимулация, че кога ще стигнем до тест :cloud:. Този дълъг протокол наистина много дълъг ми се видя :lol:.

Гери - ще видиш колко бързо ще се изнижат дните! И както се оказва най-голямото чакане ти предстои ;) Може би ще ти е по-лесно ако си мислиш  ден за ден - това ми помогна много на мен...

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #372 -: Април 26, 2011, 22:57:18 pm »
 iva17, vaci, благодаря че ми отговорихте,успокоих се, добре че ви има за да си помагаме,не съм запозната точно с тези подробности...))))малко остана..)))УСПЕХ!!!
*
« Отговор #373 -: Април 26, 2011, 23:38:36 pm »
Рали, дано следващия път резултата да е само нагоре... двойно, тройно, само да расте!!   yahoo_17
Vaci, Рунка, топлете бобчетата!! Те вече са при мама, на топло.. Там ще си останат и до края!  preggo
Лили, ние с теб се движим заедно. Моята стимулация почна ден след твоята.. Много стиснати палци и не се тревожи.. Важното е яйчицата да са качествени!! Пък и има още време, може да се сдобиеш и с още няколко :)
Гери мило, знам, че едва ти се точи времето... Ахх, ние почнахме, всичко наред, сега други мисли ме тормозят обаче, и времето се точи още по-бавно! Едвам ще дочакам да дойде време за часа ми в клиниката утре, да видим как се развиват нещата :)
Иве, много стиснати палци за предстоящия трансфер. Аз четох назад, ама не видях дали си писала колко яйцеклетки си имате оплодени??
Black G, изследванията ти са супер!! Успешен старт!
На всички  :grouphug:

« Отговор #374 -: Април 26, 2011, 23:41:44 pm »
Благодаря ви за подкрепата момичета! Много е хубаво да има с кого да споделиш и да те успокои! Благодаря ви! :bighug:
Ще се моля на чудо и няма да спирам да вярвам в него, пък каквото ще става да става!
Силно стиснати палци за всички вас борещи се момичета!

[/url]
*

iva17

• 915
« Отговор #375 -: Април 27, 2011, 00:08:21 am »
Гальонди, 8 яйцеклетки си имам оплодени. Ембриолозите казаха, че за сега се делят добре, като цяло са хубави, две са с малки фрагментации.
« Отговор #376 -: Април 27, 2011, 09:55:52 am »
Къди, честито, пожелавам ти лека и прекрасна бременност до термин
Лили, всичко върви добре при теб, нямаш повод за притеснения
Гальонди, чакаме да докладваш след прегледа
Иве, кога е трансфера да стискаме палци?
Аз продължавам голямото чакане, днес ми е 7-ми ден след трансфер, кръвен тест ще пускам в събота на 10-и ден. Не знам как ще изкарам до тогава и предишните пъти съм била нетърпелива, ама сега просто съм ужас :)
« Отговор #377 -: Април 27, 2011, 10:08:14 am »
Иве супер резултат, дай боже всеки му 8 оплодени стискам ти палци. :crossfingers:
*
« Отговор #378 -: Април 27, 2011, 10:27:00 am »
Аз продължавам голямото чакане, днес ми е 7-ми ден след трансфер, кръвен тест ще пускам в събота на 10-и ден. Не знам как ще изкарам до тогава и предишните пъти съм била нетърпелива, ама сега просто съм ужас :)
Криска малко остава! Чакаме да ни зарадваш!! :bfp:

« Отговор #379 -: Април 27, 2011, 11:17:20 am »
Криси пожелавам ти да видиш едно тлъсто ЧХГ в Събота.  :crossfingers:

[/url]