0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI - април, май, юни 2011
« Отговор #320 -: Април 24, 2011, 09:47:29 am »
Христос воскресе.Ще хапна великденски яйчица и козунак и с нетарпение чакам утре в 17.30 да си прибера двете ембриончета,дано всичко е ок.Мили момичета пожелавам на всички много здраве  и късмет,а на всички доктори които и на този светал празник работят за да се збъднат мечтитени само мога да кажа моето голямо БЛАГОДАРЯ.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #321 -: Април 24, 2011, 10:22:55 am »
Христос Воскресе! Честит празник, момичета :balk_40:!
Иве, да ни се отчетеш след пункцията.
Ралитка, малко останало за теста :wink:! Стискам ти палци и чакам с нетърпение да се похвалиш!
Runka, успех утре!
*
« Отговор #322 -: Април 24, 2011, 13:06:48 pm »
Момичета, честит празник!

Иве, Рунка, Криси, Биско - успешен краи ви пожелавам - малко остана!!!

Мишленце - честито сакче!! Каква радост!!

Да се отчета и аз! Пункцията мина - 3 яицеклетки, 2 оплодени. Вчера върнахме двечки и сега си ги топля. Стискаите палци!!

*
« Отговор #323 -: Април 24, 2011, 13:07:27 pm »
Во истина Воскресе!
Честит Великден на всички момичета в темата! Много радост за напред и горе главите, тази година да е успешна за всички ни! :grouphug2:

« Отговор #324 -: Април 24, 2011, 13:08:59 pm »
Браво, браво, vaci !! Там ще си стоят!  osi_9

*
« Отговор #325 -: Април 24, 2011, 13:10:11 pm »
Браво Vaci, хубави новини на днешния ден! И все така да бъде!

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #326 -: Април 24, 2011, 13:21:56 pm »
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!!!На всички тук искам да пожелая много здраве,много късмет,много вяра,много борбеност,това е нашата година момичета,ще успеем!!!На всички чакащи само положителни тестове,на всички стартирали успешен старт,нека всички се радваме на мечтаните  :bfp: УСПЕХ!!!!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #327 -: Април 24, 2011, 14:35:40 pm »
Здравейте момичета, Христос Возкресе! Здраве, любов и сбъднати мечти на всички!
Да се отчета - мина успешно пункцията, 8 яйцеклетки си имам :) Утре чакам да звъннат ембриолозите и да видим колко са се оплодили :) Благодаря ви за подкрепата
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #328 -: Април 24, 2011, 15:33:31 pm »
Браво, Иве! Дано всичките се оплодят! Ще чакаме утре да кажеш :wink:.
Vaci, стискам палци за успешен край!
*
« Отговор #329 -: Април 24, 2011, 16:09:37 pm »
Като гледам какви добри новини се сипят тук, много положителни тестове ще има накрая.
Късмет, момичета! :D
« Отговор #330 -: Април 24, 2011, 18:47:05 pm »
Рунка, дано всичко е ок и утре да си пребереш двете борбени ембриончета!
Vaci, нали знаеш че при мама е най-хубаво, така че няма начин ембриончетата да не си останат там поне още осем месеца и половона :wink:.
Иве, много добра бройка си имате. Силно стиснат палци всички да станат прекрасни ембриончета!
Гальонди, как се развиват при теб нещата?

[/url]
*
« Отговор #331 -: Април 24, 2011, 19:09:09 pm »
Момичета благодаря за страхотната подкрепа!

Толкова е вълнуващо - няма как нещата да не се случат - заформили сме си супер късметлийска групичка - така усещам аз! :grouphug:

Силно ви прегръщам!!  :bighug:

« Отговор #332 -: Април 24, 2011, 19:37:55 pm »
Момичета Христос Воскреси!Много положителни емоции тези хубави дни.Аз да се отчета от днешния преглед ,който беше последен.Пункцията ще ми е в сряда.Днес на прегледа имам 6 фоликула по 18 мм и още 10 по 16мм,което ми се струва много.Д.р Стаменов ми изписа ДОСТИНЕКС за 10 дни и две вливания утре и вдругиден с Калций.Малко се притеснявам да не направя хиперстимулация.Моля да си кажете мнението.Силно ви прегръщам,запалила съм свещичка за всички ни и дано този Великден да бъде успешен за всички ни.
*

iva17

• 915
« Отговор #333 -: Април 24, 2011, 20:14:01 pm »
Така си е Vaci, и аз искрено вярвам в късмета на цялото ни "кралско войнство" :)

Емилия, не се притеснявай излишно, аз нямам опит с хиперстимулацията, но лекарите ни в "Малинов" са много добри, те знаят какво правят. Попитай ги на пункцията, ако имаш някакви опасения. Стискам ти палци, всичко ще е наред и в сряда да пишеш как е минала пункцията
*
« Отговор #334 -: Април 24, 2011, 20:45:53 pm »
Гальонди, как се развиват при теб нещата?
Ралитка, освен подутия ми корем, нищо друго не се случва :) Боцкаме се по план-график..  :lol: Утре съм в клиниката да ми изследват естрадиола. Да видим какво мътене съм заформила :) Чак в сряда ехограф..(Днес ми прави впечатление, че дишам много запъхтяно някакво??)
vaci, успешен финал на процедурата след 2 седмици  :bfp: и после един сладурански бебок/или бебоци след 9 месеца  :babyflips: :babyflips: :crossfingers:
Иве, дано всичките ти яйчица се оплодят :) Ще чакам с нетърпение да разкажеш  yahoo_17
Емилия, аз бих се доверила на лекаря. Те наистина си знаят работата. Не се притеснявай излишно!!  :hug2:

« Отговор #335 -: Април 24, 2011, 21:29:34 pm »
Благодаря Ви момичета,ще пиша в сряда как е минала пункцията.
*
« Отговор #336 -: Април 24, 2011, 22:05:06 pm »
Ива, много късмет, бързо да ти минат следващите дни и да ни зарадваш!
Емилия, аз съм минала по този път, вливките помагат много и също ми препоръчваха да пия много вода, колкото мога повече. Само спокойно, до сряда и всичко ще бъде наред!

« Отговор #337 -: Април 24, 2011, 22:16:35 pm »
Емилия аз имах същата схема с Достинекс и вливания на калций с цел избягване на хиперстимулация, всичко мина ок не се притеснявай.
« Отговор #338 -: Април 24, 2011, 23:19:28 pm »
Христос Возкресе,момичета!  :balk_40: :balk_45:
Пожелавам на всички ни тези опити да са ни последни.
Днес ми е 7 ден от стимулацията и от днес съм само на Меногон но в доста висока доза.Заблудила съм се че е 150,а се оказа че док.е поправил на 450 и днес и утре по толкова.От обяд до 16 часа имах вливане на 22 амп.имуновенин,утре пак 22 амп.
При мен нещата не са много добре имам само 5 ф-ла,а левия яйчник е излязъл във Великденска ваканция и е оставил табела "Не ме безпокойте".Док. каза че въобще не е чул за какво му се молим.
Еми,нали и днес ти казах да не се безпокоиш ,той док. затова ти е изписъл Достинекса и вливането на Калций.Всичко ще бъде наред   :hug2: :balk_69: ,утре ще се видим на вливките ,аз ще ходя към 10-10:15ч,и тъй като при мен стават по-бавно със сигурност ще се засечем.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ива,Ралитка,Ваци,Рунка,Гальонди и всички които пропускам ,стискам ви палци момичета.
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

iva17

• 915
« Отговор #339 -: Април 25, 2011, 12:34:04 pm »
Здравейте момичета, всичките ми 8 яйцеклетки са се оплодили :)
Ще ми звъннат пак утре, за да кажат как се делят и кога ще бъде трансфера. До тук добре, сега и до финала трябва да го докараме с  положителен резултат :bori_007: :bori_004: Мерси за стиснатите палци и успех на всички  :bighug: