marigri,ЕМИ,ИВЕ,ГЕРИ,ДАНИЕЛКА,ВАСИ,благодаря ви за стиснатите палци и за всичко,ако не бяхте вие щеше да ми е по зле,аз съм уж от силните жени не се предавам лесно ако не този път,другия път ще успея,просто нямаше причина да не стане,но божа работа,няма назад борбата продължава искам дете и ще го имам,боря се от 6 години в лутане по доктори,лапароскопий,изледвания,пътувания,прогнози,изказвания,какво ли не беше,но никога не съм си и помисляла да се откажа,всички тука минаваме по един и същ трънлив път с много бодли и прегради,които обаче ни дават повече сила,господ обича силните,поставя им изпитания,защото знае,че слабите няма да се справят,а ние борбените ще минем през всичко за да постигнем мечтата си да станем майки и да бъдем щастливи,нашите деца ще са най обичаните и най гледаните,а ние най гордите!!!!!!!прегръщам ви и ви благодаря от сърце,стсикам ви палци!!!Гале,наистина е рано за МЦ,но това е положението и аз се изненадах,много се надявах и вярвах ,че ще стане,но ти не се тревожи при теб ще стане ще видиш,успокой се и вярвай!!!!!Утре ще ви кажа резултата от кръвния тест.УСПЕХ НА ВСИЧКИ ВИ!!!!