0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Предварително благодаря на всички, които отговорят на анкетата. Можете да посочвате повече от 1 отговор, както и да коментирате свободно и да давате идеи.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

И бих си пила сутрешното кафе в чашка с логото на Зачатие  :wink:  :lol:
Гласувах за тениска и шал. Идеята за чаша също е практична.
*
тениска, чадър, шал - от анкетата
чаша подкрепям, малка плажна топка
но да не са с чисто логото на зачатие само, а нещо, което да му се радват децата - красиви щъркелчета с бебета и т.н. и някъде логото с надпис.
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Идеята ви за материали с логото на зачатие е много хубава. И мисля, че задължително трябва да е придружено от адреса на сайта.
Аз ви предлагам - химикали, тефтер и нещо от рода на офис материали. Също - различни видове календари, може и ключодържател. Може пък и логото да се сложи върху платнени екологични чанти за пазаруване за многократно използване.
Успех!
« Последна редакция: Март 31, 2011, 14:47:37 pm от polisia »
Гласувах за тениска и чадър :)
Подкрепям cygnus с идеята за нещо по-весело(бебе в коремчето на мама..например :))
« Последна редакция: Март 31, 2011, 14:57:14 pm от Велина »

*
Гласувах! Чанта за пазаруване и ключодържател също е добра идея!
Зависи каква е целевата група - и тъй като тя е младите жени - може да бъдат всякакви женски атрибути - примерно козметична чантичка, огледало...
*
Гласувах за чадър и шапка за слънце.

Може пък и логото да се сложи върху платнени екологични чанти за пазаруване за многократно използване.

Това също много ми харесва.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Тениска, чадър.
Чанта за пазаруване също е супер опция.

Блуза за бременни с надпис "Вътре спинка бебе на Зачатие" или по-семпъл вариант на английски.
Регистрационен номер на количка с надпис "Бебе на Зачатие"

Щампите да са с допълнителен графичен елемент, в който/около който да е вплетено логото. примерно скицирана бебешка количка, в чиито гуми е нарисувано логото.

Бебешки артикули - боди, кърпа за глава или вратле.

Трябват ни такива артикули, които ще се виждат от много хора. Козметични несесери, тефтери и химикали ще имат ограничена публика.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Блуза за бременни с надпис "Вътре спинка бебе на Зачатие" или по-семпъл вариант на английски.

Страшно ми допадна  :D
Между другото това "Вътре спинка.." мога да си го лепна и на количката  :lol:
« Последна редакция: Март 31, 2011, 17:02:19 pm от ileini »
*
Гласувах за тениска, шал и чадър. Подкрепям и идеята за чаша.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
бижу за телефон- умален вариант на медальоните, които имахме миналата зима
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Страшно ми допадна  :D
Между другото това "Вътре спинка.." мога да си го лепна и на количката  :lol:
И на мен много ми допадат тези идеи, макар, че вече си минахме реда, и няма да са актуални за нас.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Можем да направим самозалепващи се стикери, които могат да се залепят на много места (количка, автомобил) с надпис примерно "Бебе на Зачатие", нещо като надписа "Бебе в колата", само да не нарушим някоя наредба на КАТ и някой да не отнесе глоба незаслужено. 8O
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Магнит за хладилник, както и офис принадлежности.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Шапка за слънце и чадър :)
Много ми допадна идеята за чаша за кафе и малка плажна топка :)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Тениска, шал и чадър. Обаче, тениските ако може да са мааалко по-качествени. Тези последно дето поръчахме сякаш малко се поразвлякоха, иначе са удобни де, но след 2-3 обличания, вече само вкъщи могат да се носят.
Идеята за чаша също е добра, както и за бижу за телефон. За бебешки аксесоари пък съм на 200%  :lol: Изобщо, всичко, което би стигнало до максимално много хора, подкрепям и бих си купила и бих препоръчала на всичките си познати и роднини :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
Можем да направим самозалепващи се стикери, които могат да се залепят на много места (количка, автомобил) с надпис примерно "Бебе на Зачатие", нещо като надписа "Бебе в колата", само да не нарушим някоя наредба на КАТ и някой да не отнесе глоба незаслужено. 8O

Идеята е супер!
А иначе от анкетата аз, съм за чаша, чадър, тениска ;))

*
Аз в  бързината се включих и в двете анкети, но бих купила всичко с логото на Зачатие и бих купила и за други деца, защото Зачатие беше с мен в най-трудните ми години и съм получила безценна помощ и подкрепа от много от Вас.
*
Гласувах за шапка и чадър. Като друго ми харесват идеите на Ulta и barbaron0708 :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.