0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте отдавна ви чета но до сега не смеех да се включа и аз.От скоро и ние с моя приятел вече искаме да си имаме бебче. Този месец за първи път меря температура и следя овулация , моля някои да погледне графиката ми и да сподели дали овуто е минало или тепърва предстои че нещо съвсем се обърках. osi_10
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=galka1985
Re: Моля някой да ми погледне графиката
« Отговор #1 -: Март 29, 2011, 16:43:44 pm »
Здравей, galka, честита темичка и дано не е от дългите  :crossfingers: :crossfingers:
Графиката ти до тук е хубава. Според мен О. е била вчера или днес. Опитайте се да сложите едно сърчице днес  :wink: за всеки случай. Хубаво е ако можеш да ползваш и тестове за овулация, дават доста добра представа кога предстои да е овуто (защото по БТ може само да се види когато вече е минало). И също така си запиши в графиката кога е очаквания МЦ. (първия ден от очаквания цикъл), за да може да се ориентираме колко ти е дълъг цикъла. Успех, мила и пожелания за скорошно виждане на  :bfp:
« Отговор #2 -: Март 29, 2011, 16:46:57 pm »
Благодаря ти Tonita80 ще допълня пропуските, а относно тестовете ако този месец не стане задължително за другия ще си купя тестове  :)
*
« Отговор #3 -: Март 29, 2011, 16:51:43 pm »
 :goodluck: и аз мисля,че няма да е зле да сложите едно сърчице и днес :)
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
« Отговор #4 -: Март 29, 2011, 17:27:27 pm »
И аз мисля, че ову-то ти е било вчера, но по-скоро днес.За тестовете, ще ти препоръчвам OVIEW -
Има и друг - Clear Ovu, които са 5 +1 за бременност, но сега има кофти партида и чертичките едва се виждат.Сложете и днес сърчице.

*
« Отговор #5 -: Март 29, 2011, 17:49:29 pm »
Честита темичка и дано тази ти графика да ти е най дългата  :cloud9:.И аз съм на същото мнение за О ,като момичетата, така че постарайте се и ако Господ е рекъл още този месец ще има радост.
« Отговор #6 -: Март 30, 2011, 10:28:10 am »
Здравейте момичета  :D ако овуто е било снощи значи с ме го хванали  :lol: доста поработихме да го сгащим , сега остава великото очакване  :youwoman: весел ден на всички.
*
« Отговор #7 -: Март 30, 2011, 12:37:15 pm »
 :crossfingers:дано сте се потрудили ефективно :bighug:
« Отговор #8 -: Април 01, 2011, 10:41:40 am »
Момичета я хвърлете по едно око тука температурата ми взе да се покачва, това добре ли е  osi_10 osi_10 osi_10,нали ми е за първи път та по добре да си питам аз  :D
*
« Отговор #9 -: Април 01, 2011, 11:03:38 am »
Всичко си е добре мила , трябва да се покачва за да е имало О, трябва да имаш разлика между двете фази поне 0,4, така че спокойно всичко върви добре.
« Отговор #10 -: Април 01, 2011, 11:05:02 am »
 :bighug: Благодаря ти пламаче.
*
« Отговор #11 -: Април 03, 2011, 17:45:59 pm »
Галке, ти защо така заряза да нанасяш БТ? :)

« Отговор #12 -: Април 03, 2011, 18:25:47 pm »
Гальонди  :D Бяхме два дена на почивка с приятели и нямаше просто как да я меря  :oops: късно лягане ,късно ставане и така ,от утре почвам пак да видим какво ще покаже  :)
*
« Отговор #13 -: Април 03, 2011, 18:39:52 pm »
Ааахааа :) Добре! Аз се чудех да не си се отказала :)
Кофти така, като си някъде на гости да мериш..
Дано имаш хубава БТ - гореща :lol:  :goodluck:

« Отговор #14 -: Април 03, 2011, 18:47:27 pm »
 :D а дано  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #15 -: Април 07, 2011, 14:24:42 pm »
Здравейте момичета ,моля да ми погледнете графиките. Възможно ли е в зачатие,бейбиплан и фертилити да ми изчисляват овулацията различно.Днес като си нанесох данните от температурата в бейбиплана и ми изчисли овулация на 24 ден  osi_12 а според фертилити е била на 19-я. Възможно ли е такова нещо?
http://www.babyplan.ru/drawchart.php?cclid=530521&t=1302174380
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2011-03-12
« Последна редакция: Април 07, 2011, 15:14:01 pm от gаlka1985 »
*
« Отговор #16 -: Април 07, 2011, 16:32:28 pm »
Да, възможно е да изчисляват различно. Според мен овулацията е била на 19-я ден.
............................Тайната на нашата вечеря............................
« Отговор #17 -: Април 07, 2011, 21:16:11 pm »
Мисля,че бейбиплан е сгрешил.Ама по-важното е,че е имало О и че графиката ти изглежда чудесно и обнадеждаващо.Много силно стиснати палци от мен и бебо,тези дни да ни се похвалиш!!!
[/url]
« Отговор #18 -: Април 07, 2011, 21:22:35 pm »
Дано миличка  :D много се надявам да е така , нооо времето ще покаже  :bighug:
« Отговор #19 -: Юни 20, 2011, 10:42:40 am »
Здравейте момичета, бихте ли коментирали и моята графика.
Бейбиплан ми засече Ову чак на 21-я ден,възможно ли е да сме я хванали този пут,вие как мислите?
http://www.babyplan.ru/profile/109403
По принцип датата на М е днес но с тази късна О.се надявам да не се появи скоро.
Моля ви споделете и своето мнение