За климатиците - ползваме постоянно, с това се отопляваме през зимата. Детето беше денонощно на климатик в началото, сега в жегите го ползваме пак при нужда. Не гледам какво показва термометъра, а как е добре на детето!
Колкото до тия пъпчета, на Илияна стои в кутийката с косичката от кръщенето и там ще си остане. Не сме суеверни, обичаме спомените и ще уча детето си да уважава и миналото си. Много мило ми става, когато отворя "кутията със спомени", която ми е събрала моята мама, дъщеря ми също има такава и не намирам нищо лошо в това. НО това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.
Ние сме пак в джаза и ще помоля за помощ. Сутринта заварих Илияна седнала в леглото... Малко се стреснах в първия момент, но не това е основното, станала, станала, дошъл и е момента, но на днешната консултация стана въпрос, че още не се е обърнала (с изключение на веднъж, но по-скоро беше случайно). Лекарката каза, че по принцип не било проблем, но се притеснява, че иска да седи, а не се обръща и да съм я наблюдавала, след което изчезна за спешен случай и не успях да разбера нито какво да наблюдавам, нито липсата на желание да се обърне дали е проблем. По информацията от този форум не би трябвало да ме притеснява, но вече съм много объркана и ще помоля за мнение.
Извинете за дългия пост.