Надин, аз като "класическа консерва"
- в тази ситуация, бих те посъветвала да заведеш бебето на читав дерматолог. Особено щом говорим вече за ранички и пр. Даже не искам да си го представям какво е
, аз зачервено дупе не съм видяла още и се моля да не виждам никога.
Позволявам си да дам този съвет, защото една мама от форума имаше такъв проблем с дупето на щерка си /не толкова остър/ доста време. Изкупи всички видове памперси момичето, склад за козметика стана у тях - не и не. И гола я държа и само с вода ми, пак се зачервяваше. Накрая аз "надделях", пилейки
и ги пратих при дерматолог - наша близка, проверен спец естествено. Жената й изписа правилното мазило, нещата се оправиха за 24 часа и не се е повтаряла случката - ей два месеца става вече, а е жега, бебката е пухкава...предпоставки бол. Разказвам ти случая, като илюстрация, че дадени болежки - си искат точния специалист понякога, лекари по "всичкология" - няма, знаеш. Та вместо да мъчиш себе си и детето още незнайно колко време с експерименти - консултирай се със спец по кожите, няма да сте първите му такива пациенти
Всеки тук ще ти даде най-добрия съвет и най-добронамерения, но отнесен към НЕГОВОТО дете, а те са тооолкова различни дребните човеци.
Дано му мине скоро, че не ми се мисли каква мъка е и за двама ви