здравейте, много се радвам, че я намерих тази тема, щото седмичните май не са подходящи за моето питане.
то е и към д-р Бърди:
дъщеря ми е на 3 месеца и една седмица. роди се 3 930, в момента е 7 500. само на кърма е, кърмя на поискване. спеше по цяла нощ от 12 до към 8, понякога до 8.30. в момента изглежда има някакъв проблем - особено вечер иска почти постоянно да е на гърдата ми, може и да не суче, просто да усеща зърното в устата си. снощи за първи път се събуди в 4.30 да суче, а днес през целия ден беше неспокойна, оплаква се, като й предложа гърдата суче, но в началото се дърпа и извива назад. едва към 16.00 часа заспа (преди това спи по 15тина минути и се събужда, обикновено с плач). притеснителното е това, че тя е спокойно дете и плаче или се оплаква само когато наистина има някакъв проблем. питам се дали това е от нещо, което аз съм яла (зеле е единственото ново в диетата ми) или е възможно да е от ваксината, която сложиха на 01.09?
другото ново е, че ака веднъж на ден, обикновено вечер и е доста воднисто, но пък с нормален за нея цвят, през деня има газове. по няколко пъти повръща на ден.
много се лигави и си пъха целите ръце в устата, възможно ли е да е свързано с венци, но не е ли много рано за зъби?