Д-р Birdie, имам нужда от съвет...
Хриси е на кърмене и дохранване след първия месец, защото качи 330гр.Сега е на възраст 2 месеца и 9 дни. Започнах дохранване с
НАН, с това я бяха захранили в родилното. На пробните кърмения се оказа, че изсуква 70-80гр. кърма останалото добавям с АМ. Като беше на кърма акаше по 6-8 пъти на ден. Но на втората седмица от дохранването(вече почти на два месеца) започнаха колики и запек. През нощта се гърчи, ръмжи и пръцка, акаше на 3 дни многоооо обилно. Говорих с педиатъра посъветва ме да минем на
НАН sensitive но тя изобщо не искаше да го яде. Прочетох доста инфо в нета и реших да го заменя с
Аптамил Имунофортис, вече привършва една кутия от 900гр. коликите почти изчезнаха, започна да ака през ден но пак с дискомфорт докато свърши. Вчера бяхме на консултация, наваксала е килограмите, вече е 5650гр - 59см. като се има предвид, че роди 3650глр. изписаха я 3470гр. а на първия месец беше 3800гр. Личния лекар ме съветва да сменя
Аптамила с
Милумил, за да нормализира акането да е всеки ден. Аз нещо не вярвам, че ще има такъв ефект това АМ. Чудя се ако правя замяна какъв е оптималния вариант!? Много хубави отзиви прочетох в нета за Лактана Био.
Ще съм благодарна да споделите Вашето мнение!