Лиде, много ми харесва аватара ти Преди малко, докато държах Диляна да заспи хубаво, го гледах поне 5 минути и му се радвах , което ми напомня, че трябва да махна тая мартеница че гледай дошъл другия 1 март и без това днес закачихме нашите с Диляна на цъфнало дърво [/i][/color]
Ако си рибешка зодия като мен, как няма за моренце и пляскане да си мечтаеш. Аз отсега надушвам мириса на морска вода...
Мартеницата си ми седи, ще я махна като видя дългоклюния ми приятел
За телефона и Моника, въпреки, че е голяма кобила вече, още като ме види с телефон и вика колкото глас има... По този повод е наказвана стотици пъти.. Представете си как ми протичат служебните разговори, идва ми да я обеся на моменти.
Да ви кажа какво се случи преди време по този повод, съседа извика, че се е отвързал нашият пес. С мъжа ми хукваме да го гоним по улицата. В един момент мъжа ми го хваща, обаче без повод няма как да го прибере. Аз тичам да взема повода и се засичам с Моника на вратата. Държи ми телефона естествено. Докато аз си гонех кучето, тя е записвала заявката на един от клиентите ни..., на вратата вече ме уведоми, че му е записала заявката и му затвори...
Мммм смених боята около 8 пъти докато се обяснявах и извинявах, добре, че човека беше с малко дете и цялата тази ситуация му беше адски забавна...
Jam шегувах се за какаото, то да ни е проблема, влиза в употреба много рядко...
За обиците бях твърдо решена да не и слагам, докато самата тя не реши. Свекърва ми и свекър ми и купиха златни обички за кръщенето и ме изядоха да и ги продупча. Последваха сцени и драми, най-накрая мъжа ми се предаде и и продупчихме ушите. Още се ядосвам и още му трия сол на главата.... Незнам какво ще ги правя тези хора вече, то обиците да са проблема, колкото повече остаряват, толкова по зле става.
Засега все си мълча и гледам да водя политика и всичко да е наред, но и това има граници...
За шофирането, Ани аз карам с токчета, но съм шофъор от 10 години, като карам всеки ден. Тока не ми пречи.. с изключение на едни ботуши, чиито ток е много тънак и се пъха в дупките на стелката. като съм с тях махам стелката.. Хубаво е някой ТЪРПЕЛИВ да седне да обясни някой неща, като кои са опасните участъци, къде се гледа и какво може да се очаква при завой на ляво или на дясно, за пешеходните пътеки и видимостта и така. Един човек с опит може много да даде и младият шофъор да се подготви добре за извънредни ситуации...такива има всеки божи ден, при този натоварен трафик, нама начин...
Мое мнение, допреди две години, сякаш беше модерно да си агресивен шофъор. Да покажем, колко много сме над...това на нас Българите ни е привилегия. Незнам, кой какво си доказва, но си отиват хора от точно едно такова малоумие и един глупав комплекс...жалко е..
А нахалните жени с джипките няма да ги коментирам
Аз отивам в Козлодуй за уйкенда и там най-вероятно няма да хвана интернет, така, че гледам предварително да си наваксам
от мен приятен уйкенд..