Оххх....момичета, голяма мъка с тези памперси. Мен как ме натискат, бедна ви е фантазията. Карам се, цитирам д-р Додсън, обяснявам за нощтно напикаване на по-късна възраст, карам се, казвам, че аз съм майката и аз решавам, пак обяснявам... всичките баби ме натискат да го държа над легенче, да го дресирам...Не знам какво да правя.
Аничка, не знам какво да кажа, темата е ужасна, много ми е мъчно за родителите на бебето.
Не разбирам присъдата на кой лекар - на специалиста по ФМ ли? Не знам дали може да се каже името му тук, но щом говорим за светило такъв пропуск за мен говори, че е започнал да си гледа работата през пръсти и че вече гледа на пациентите като касичка-прасенце, която иска да изпразни. Но със сигурност има протокол от ФМ, епикриза след раждането...мисля, че специалист адвокат трябва да се намеси.
Смятам, че и гинекологът водил ЖК има голяма вина. Да, говорили сме, че трябва да се ходи при специалист, но не всеки може да си позволи и повечето мами хходят при кварталния гинеколог. Който пък как би пропуснал такова нещо е голяма загадка, според мен на всеки монитор се вижда.
А този, който я е израждал не е ли следил тоновете последния месец, не е ли правил прегледи с видеозон? И той би трябвало да е видял.
Майката И бащата имат нужда от професионална помощ на психолог и адвокат. Мисля, че близките биха им помогнали като намерят тези два специалисти.