Леле, Мари, дано занапред никога не ви се случват подобни инциденти. Аз имам подобен спомен с брат ми - бил е сигурно на не повече от 2-3 годинки. Отиваме на едно кръщене на село. Половината село ни е рода, естествено, и всички сме се събрали в ресторанта. По едно време баща ми тръгва с някакъв брат'чед да му показва избата си и нашия тръгнал с него. По едно време хлапето решило, че му е скучно да чака баща ми и ще се връща сам. Баща ми пък се заприказвал и изобщо не забелязал, че малкия драснал... До къщата обаче минава шосето за Плевен, добре, че не тръгнал по него. Върви дребния, а то зима, студ...по едно време му станало студено, осъзнал, че е сам и надул гайдата. Минал покрай някаква къща и добре че една жена го видяла, че е само и плаче и явно не е от селото. Прибрала го в къщата да се стопли и започнала да го разпитва как се казва, откъде е, как се казва майка му. А т горкото от рев едва си казало името. В същото време баща ми се връща сам и като разбира, че брат ми не е при нас се започва едно търсене, майка ми, горката, как не припадна от ужас, незнам. Тръгнахме всички да го търсим. Едната роднина беше говорителка в местната радио точка, та съобщиха и по точката, че изчезнало дете...И по едно време в тарапаната пристига нашия с един москвич - на предната седалка до шофьора и букет кокиченца за мама
Хаха, незнам за етикетче на якето, но тогава по такива събития хората се кичеха с едни кърпички, и като видяла кърпичката жената веднага се сетила кой в селото прави кръщене.
Аз също ползвам памперс-гащи. Ползвала съм Хъгис, Либеро и Памперс. Хъгис най-много ми допадат, но ми идват малко скъпички. Наскоро в нашият "МОЛ" открих едни също гащички - Labelle или нещо от този сорт се казват. Не са никак лоши, имат си ластик на кръстчето и издържат, по моя преценка, до 3 напишвания. Та тези са 7,20 лв. за 18 бр. За сравнение хъгис и памперс са около 14 лв., либерото около 15 за 22 бр., така че идва долу-горе наполовина. Ние ползваме 4-ка /7-18 кг./