Привет и Честито Благовещение!
Ние също ползваме аспиратора на Маример и съм много доволна.
За кенгуруто: Имам
Слинджи и
Лате. Слинга ставаше горе - долу, но Добри е доста тежичък, а материята е леко еластична и детето провисваше. Второто е едно голямо недоразумение - ужасно е неудобно да се носи на едното рамо само, а и детето може да изпадне от едната страна при навеждане и т.н. Добре, че дребния обича да стои в количката
На гърне започнах да го слагам преди около 10 дни, но само след сън, защото тогава пишка задължително. За 2 - 3 дни схвана какво се преви в гърнето и бързо, бързо свършва работата. Не мисля обаче все още да го уча да ходи само в гърнето и ще го изчакам да се научи да си казва по някакъв начин. Нещо не ми се нрави идеята да го събувам през половин час с надеждата, че ще уцеля момента...
Искам да питам, дали някой е ползвал памперс - гащи и дали са удобни? Откакто се затопли времето прекарваме доста време (да не кажа по цял ден) навън и срещам известни затруднения със смяната на памперса - Добри има таралежчта на дупето, а също и гъдел
и не застава мирно за секунда дори, та се чудя за преобуване навън дали няма да е по-лесно просто да му нахлузвам гащите, вместо да се мъча с лепенките? Основното ми притеснение дали не пропускат лесно, защото миналото лято за морето бяхме взели някакви бански-пелени на Либеро, които обаче течаха ужасно