0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Хей, Лорче, няма да се отчайваш! Важното е, че вече си при добър лекар и стъпка по стъпка ще отстраните всички пречки! За хламидии и двамата е хубаво да се изследвате.
Соня, дано всичко е наред с бебето!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Лора Райчева, добре е, че сте открили на време кистата и ще я лекувате. Стискам ти палци!  :goodluck:
Изследването за хламидия се прави по два начина:
- С откриване на антигени. Взима се намазка от шийката на матката при жените (като намазка на Пап) или от уретрата при мъжете. Тя се изпраща за специални лабораторни тестове.
- С откриване на антитела. Прави се изследване чрез взимане на кръв.
И е добре изследването да бъде направено и по двата начина.
Ето и инфо за хламидията: http://www.biberonbg.com/info/chlamydia.htm
Момичета, здравейте!
Цял ден се каня да пиша и чак сега ми остана време! Много ви благодаря за милите думи, знам си аз, че само вие можете да разберете мъката ми и да разберете тревожните ми мисли! Благодаря ви! :grouphug: Знам, че рано или късно всички ще успеем!!!
Лорче - успех! Стискам палци за успешно лечение!!!
Сонче - сигурна съм, че мъничето ще е добре  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Иве - хайде честит ви мъж...таткото трябва да е много горд!
Краси - нека си се срамува детето...хи хи държи ви в напрежение, а!!!! :D

Приятна вечер милички!
Краси

Благодаря момичета  :bighug: и аз вярвам , че всичко ще е наред поне вече знам по - спокойно ми е
Гери  :bighug:
polisia много полезно инфо благодаря , макар че се надявам да е отрицателен  :lol: иначе по кръвния метод го направихме  :wink: , предполагам ако е положителен и мъжо ще го лекуват , но както казах дано не се налага
Красинка благодаря за пожеланията , пожелавам ти скоро да ни зарадваш  :D
*
Здравейте,момичета!
Честит празник на всички!Пожелавам на всички ви да имате блага вест и да гушнете скоро вашето съкровище!За мен днес беше един невероятен ден!Днес за първи път печелим нещо и то е нещото ,което много искаме...Сутринта по радио Витоша изтеглиха нашия номер за кампанията :Повече българчета на България!Ние кандидатствахме за лечение на мъжки фактор и ни изтеглиха.....Този месец най-после и аз ще мога да се включа с надявам се важна информация по въпроса.Стискайте ни палци да успеем и скоро да се похваля!Пожелавам ви и на вас такъв!!!!
Чакаме те, бебчо....
isebs, много се радвам за вас..това е страхотна новина :):):)

*
страхотна новина,стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и ви пожелавам успех :bighug: :bighug: :bighug:
*
isebs, честито миличка. А дано да ви е на късмет и скоро да ни зарадваш.

*
Здравейте,момичета!
Честит празник на всички!Пожелавам на всички ви да имате блага вест и да гушнете скоро вашето съкровище!За мен днес беше един невероятен ден!Днес за първи път печелим нещо и то е нещото ,което много искаме...Сутринта по радио Витоша изтеглиха нашия номер за кампанията :Повече българчета на България!Ние кандидатствахме за лечение на мъжки фактор и ни изтеглиха.....Този месец най-после и аз ще мога да се включа с надявам се важна информация по въпроса.Стискайте ни палци да успеем и скоро да се похваля!Пожелавам ви и на вас такъв!!!!

Eй, супер!!!! Много се радвам за вас. Това се казва изненада :) Чакаме добри новини

Добро утро
хайде бързо на гевречетата
лек и спокоен ден
*
Добро утро, милички.
Днес нещо не успях да си поспя и съм будна от 6.30, но пък затова съм ви приготвила закуската. Като се замисля бая отдавна не съм сервирала закуска :D

Хайде да вие сладко. Пожелавам ви един много прекрасен уикенд. Аз ще ви видя чак утре следобед, че ще ходим малко на разходка на село. Много стиснати палчета на всички и много вирусчета да имате за двата дена :D  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

П.С. Кога успя да ме изпревариш бе Лиони :D. Нищо ако нямате нищо против ще ви сервирам и моята закуска :wink:

Добро утро :)

Аз си взимам и от двете закусчици :):)

Днес мисля цял ден да съм навън, времето обещава да е много приятно.

Хубав ден!

Добро утро момичета,
Слънчев ден на на всички!
Краси

*
Добро утро на всички! :)

Ехеее, днес цели две закуски! :) Слънчев и весел съботен ден на всички!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Ее, и аз си вземам и от двете закусчици :D.
Хубав ден, момичета!
*
Добро утро, мили момичета!!
Днес имам рожден ден, ставам на 30 :) и ви черпя с по едно парче хубава торта, за мое здраве!  :hungry:
Усмихнат и слънчев дем на всички :)
Честит празник, Мели! :happy_birthday_1: С удоволствие ще хапна от тортата. Аз от утре съм в групата на ловуващите. Слагам Овитрела и  :bed:, а после се започва с дългото чакане.
Лек ден ма всички!
Мали, честит рожден ден! Да си много здрава и щастлива и скоро още по-шастлива мама на прекрасно здраво и пухкаво бебе!!!! Весел празник! :happy_birthday_1: :happy_birthday_1:

Мацки, за ловуващите специално от моите за сега розови вируси.. дано не се налага да ги сменям след следващия преглед :) :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте Щъркелчета :) как сте милички :)
Честит Рожден Ден Мали :) Много здраве и щастие,много красиви мигове занапред :)
Исебс това е страхотна новина :) Надявам се това да е и последния ви опит и след това 9 месеца да си усмихната  :wink: Така да се каже 9 месеца да те "държи" наградата :):) УСПЕХ!!!
Ей ама много хубава закуска приготвила Туцинка :) Миличка нямаш много време-след това ще имаш приятното занимание да се гушкате с момата :):)
Аз седнах най-накрая пред компа-бебко спинка,котето и то,мъжа ми на работа :) ех,живот :):) Следобед ще си правим разходка по магазините..
Пожелавам ви сега лек и приятен остатък от съботния ден :) Много положителни емоции и много обич :)
На бременните момичета още повече прекрасни мигове,на ловуващите да действат :)
ПП: Рени мила :) засега розови,кога ще знаем със сигурност  :D
*
Честит Рожден Ден Мали,здраве,щастие и лека бременност  :bighug: