0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Привет,дами!
Вчера нямах време даже и да надникна как сте,ама да знаете,че чакам още +++
Аз вчера бях на преглед-всичк е наред,но ще продължавам да ви ръся с шарени вируси,защото се оказа,че имам най-упоритото бебе на света-беше си кръстосало краката по турски и не пожела да се покаже какво ще е.Само дето се наложи да си повторя микробиологията,че дето ми я пускаха от ЖК ми казаха,че имам гъбички,ама на изследването пишело някакво друго име,не моето.Въпреки всичко обаче,гинеколожката от ЖК реши,че трябва да ми даде рецепта и да лекувам нещо,което не знам дали е мое-луда работа.
Красунка,много стиснати палчета от нас,мила,дано теста не е отчел правилно.
На всички дами,които утре са на преглед-успех,милички,дано всичко е наред!
Желая ви лека вечер и разбира се,дозата вирусчета за ловуващите :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
Ето и ме и мен да се отчета. И моето бебе е упорито като на Красито, и като баща си :D :D Така си беше навирило главата надолу някъде че доки се измъчи докато му измери главата. И то чак след 2-я път, тъй като излизах да изчакам малко, зорлем се обърне. Е на втория път след многократно потупване се поизправи малко и я измерихме, но не можахме да разберем колко сме дълги. Но пък си показа малкото "хот-догче"  :) :lol: 95 % сме момче. Моя много се радва, вика ми казах ли те че ще е момче.Аз се радвам че на ФМ всичко изглеждаше нормално(още сме си с 1 седмица назад). Радвам се че всичко е наред, защото според Резултата от БХС съм в така наречената сива зона. За Даун рез-та е 1:460. Затова направихме и втория БХС. Аз не съм кой знае колко притеснена, тък като това все пак е някаква статистика така че..
Ами това е за сега  :)
Ето ви малко сини вирусчета  :wink: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

честити сини гащи Краси! а относно БХС-а не се притеснявай моите резултати за даун са 1:18000 и какво от това днес на феталната ехокардиография ме изпратиха да ходя на амниоцентеза(със съмнение за даун),ами това е то ,изревах си очите и не знам как ще спя тази нощ, само се моля всичко да е наред.Е момичета стискайте ни палци,моля ви
Соня, стискам палци всичко да мине бързо.. и да не ти минават лоши мисли през главата !!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Иванита, честити сини гащури :) Хубаво е, че и таткото се радва :)(на моя като казаха, че за сега ще  емома-умря от кеф...не че е сигурно..ама все пак)

Краси,
стискам палци за следвашия преглед да се види дали има чурчо или не ;)

iv_marinova, добре дошла..и скоро да се похвалиш с ++

Лора,
стискам палци за утрешния преглед :)

Туци,
как си мила..то започвало да му се вижда края :):)

Красунка,
айде искарай го вече положителния тест!

Айде стига съм писала, хубава вечер на всички :):)

*
Добър вечер, милички.
Иванита, честити сини памперси.
Соня, дано всичко е наред с изследванията и да няма никакви проблеми.
Краси, бебчо иска да ви изненада :D.
Рени, мила наистина още малко остана общо взето един месец + няколко дни. Много бързо лети това време.
Няма повече да изброявам, че ще пропусна някой - момичета имате много стиснати палчета за каквото са ви нужни. Хубава вечер от мен и една доза вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро момичета!
Масата е сложена! Добър апетит! Пожелавам ви слънчев ден!

Този месец не беше нашият..дано да имаме повече късмет за напред!
Благодаря ви за оказаната подкрепа!
Краси

*
Честит празник, момичета!

Нека Богородица бди над вас и да получите всички блага вест! :bighug:

Хубав слънчев ден ви желая!
*
Честит празник и нека всяка от Вас "чуе"блага вест в най-скоро време :bfp: :babyflips:!
Сонче,дано всичко с бебо е наред! :crossfingers:
« Последна редакция: Март 25, 2011, 09:40:42 am от moniks_s »

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Честит празник и от мен!
Красунка, подайте си документите във Фонда да си имате резервен вариант. Пък дано стане по естествен път преди да ви одобрят!
Лорче, да ни се отчетеш след прегледа :wink:. С какво нетърпение го очакваше само.
Иванитка, ами честито ви "хот-догче" тогава :lol:.
При мен нищо ново - цяла седмица обикалям лабораториите да ми вземат кръв за имунологични и генетични изследвания, че да ги пратим по куриер в Плевен и не става и не става. За генетичните трябвало някаква специална епруветка и още не могат да открият такава :?. Дано другата седмица вече стане...
Хубав ден на всички!
Добро утро мили момичета!
Честит празник!
...А на шестия месец бе изпратен от Бога ангел Гавриил в галилейския град на име Назарет, при една девица, сгодена за мъж на име Иосиф, от дома Давидов. Името на девицата беше Мария. Ангелът влезе при нея и рече:
 - Радвай се, благодатна! Господ е с тебе, благословена си ти между жените.
А тя, като го видя, смути се от думите му и размисляше, какъв ли е тоя поздрав. И рече й Ангелът:
 - Не бой се, Мария, понеже ти намери благодат у Бога. И ето, ти ще заченеш в утробата, ще родиш Син и ще Го наречеш с името Иисус Той ще бъде велик и ще се нарече Син на Всевишния. И ще Му даде Господ Бог престола на отца Му Давида. И ще царува над дома Яковов до-веки, и царството Му не ще има край.
А Мария рече на Ангела:
 - Как ще бъде това, когато аз мъж не познавам? Ангелът й отговори и рече:
 - Дух Светий ще слезе върху ти, и силата на Всевишния ще те осени. Затова и Светото, Което ще се роди от тебе, ще се нарече Син Божий...

Всяка от нас, мили момичета, заслужава да чуе благата вест. Вярвайте и ще се случи!
Пожелавам Ви един изпълнен с много надежди и добри новини ден!  :a_cat_01:
Добро утро момичета.
Красунка, закуската е страхотна.
Честито Благовещение на всички.Днес за нас е двоен празник - направихме половин година.
Мислим с мъжа ми да отидем до някоя църква и да запалим свещичка за здраве, късмет и да се надяваме и ние на блага вест в скоро време.

Лек и успешен ден на всички.

*
Добро утро момичета,
Честит празник, дано скоро и ние чуем благата вест!
Красунка миличка  :bighug:
Соня, с теб сме, дано всичко се нареди
Краси срамежливо бебе, ама нищо живо и здраво да е
Иванитка честити ви сини гащета  :D
Стискам палци на всички
Приятен ден
Добро утро, момичета!
Красунка, благодаря за закуската! Наистина не отлагайте подаването на документите за фонта. Ще бъде голямо чакане, а през това време може и да се получи. Не са 1 и 2 такива случаи. Горе главата!
Днес отново съм на преглед. Май се е получила свръхстимулация, което в моя случай не е много добре. Направих 10 фоликула, но се надявам да се овладее положението, че не ми се губи месец.
На този свят празник, нека всички получим по една блага вест!
Лек ден, сладурки, и успех във всички начинания!
*
Добро утро, милички.
Честито Благовещение. Пожелавам на всяка една от вас много скоро и вие да чуете така хубавата и блага вест, за която всяка една така силно се надява.
Поздравявам и всички които днес имат имен ден.
Пожелавам ви един хубав и прекрасен ден. И доза вирусчета разбира се  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Re: Щъркеловият месец е,за положителни тестч&
« Отговор #94 -: Март 25, 2011, 10:53:52 am »
Добро утро, момичета.
Честито Благовещение! Дано всяка получи своята блага вест  :bfp1: в най-скоро време!
sonyaa, стискам палци всичко да е наред с бебо!
Красунка, мила,  :bighug: :balk_21: бъди силна, сигурна съм, че чудото скоро ще се случи!!
ivanita, честити сини гащи :)
Лек и прекрасен ден на всички.
« Последна редакция: Март 25, 2011, 11:10:54 am от Tonita80 »
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Честито Благовещение Мили дами :) Нека всяка една от вас "чуе" благата вест :) Пожелавам ви от сърце..
Красунка разглезваш ни с тези хубави закуски :) Успешен месец ти пожелавам и дано вещухата мине и замине за 9 месеца :)
Сонче мила дано всичко е наред-ти не плачи,успокой се! за бебко трябва да си спокойна.
Иванита миличка честити ти сини гащи душко :)
Краси има си време малкото слънце..Остави го да се "крие"..все някога ще го намерите :):) Най-важното е да е добре и да си "расте" здравичко..
Пожелавам ви един прекрасен празник.На именниците честито-много здраве,щастие,късмет :) НА вас желая +++ резултати :) Целувки от нас!
*
Здравейте, как сте момичета, днес? Честито Благовещение!!!! Казат му още половин Великден :) Е, на този хубав и благ ден  пожелавам всички тук да разберат благата вест, че ще стават майки в най-най-скоро време  :bfp: :crossfingers: И нека благите новини да са навсякъде около нас, да не спираме да ги получаваме и даряваме!!!
Иванитка, честито ти "хот-догче" ::))) Всичко най-най и безпроблемна до края!
Мили момичета имайте един разкошен, слънчев, празничен ден!!! Не спирайте да се усмихвате :)  :bighug:
Здравейте и от мен момичета
Честито Благовещение - дано Бог дари всяка от нас с рожба
Иванита - честито синче
Лек ден
благодаря ви момичета за милите думи имах нужда :balk_146:
днес бяхме при професор Кременски в НГЛ и имаме записан час за амнио.ами това е тио 6те гледам да мисля по позитино и така.
 :bighug:
Здравейте момичета  :bighug:
честит празник на всички дано Богоридица е с нас и скоро и ние да получим вест  :D
Иванита честито момченце  :bori_002:
Сега отчета ............ имам киста на десния яйчник 3 см. , хубавото е , че засега няма да се прави операция . Също така имам задържан фоликул и няма овулация д-ра се надява да е инцидентно , но имам едно на ум  :? все пак опитваме вече 14 месеца . Направих по негово желание прогестерон и хламидий ( не знам как точно се пише  :oops: ) и сега иска да отида когато съм в цикъл на втория ден , но не разбрах защо и каза , че ще правим симулация с противозачатъчни  :( и както предполагах ще повторим спермограмата на мъжа ми при тях . Засега е това  :( надявам се само кистата да спадне и да не ме оперират , слава Богу , че не почаках още малко  :?
« Последна редакция: Март 25, 2011, 14:29:44 pm от Лора Райчева »