0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честита темичка и от мен! :D
Дано, както казва Маймунчето, да има поне по едно + дневно! :wink:

......А и ако можеш коригирай периода на темата до 25.03 Красито е посъкратила седмицата. :oops:
Готово Сисмонди  :D Но седмицата е дори до 27-ми :wink:
« Последна редакция: Март 21, 2011, 15:53:02 pm от petqst »
*
Привет щъркеланки,

Страхотна темичка си спретнала , Краси :) Дано я напълним с много  :bfp: :goodluck:
Аз позакъснях за закуската, но нищо! И без това килцата ми са в излишък в последно време :)
Гледам, че съм в правилния списък :) Да видим какви сме ги свършили ( въпреки, че нямам надежди, кой знае какви!)
Сисмонди, благодаря за рецептичката. Мисля днес да я пробвам! Това гърло ме умори последните 4 седмици, толкова не съм боледувала през целия си живот!
Успешна седмица на всички, на всички ловуващи много  :bed: На очакващите -  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Момичета, много се вълнувам, най-интересното е, че ще споделя първо с вас  :P току що направих тест, не се стърпях, има две чертички, втората е бледа, но я има. Цялата треперя, не мога да повярвам, вълнувам се ужасно много, нямам търпение да се върне моето момче и да го зарадвам, не искам по телефона. Нали щом има втора чертичка, значи е положителен? Нищо че е бледа, нали? Утре ще направя още един ... Ох, гледам теста на всеки 2 мин, да не би да изчезне чертичката  :oops: извинявайте че така емоционално, но такова чувство не съм изпитвала досега ....
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Хей, Тони, честити ти 2 чертички :cheerleader:!!! Спокойно няма да избяга втората, щом веднъж се е появила :wink:.
Ейййй, тези темички като ги пусне Красито все така добре тръгват!
Re: Щъркеловият месец е,за положителни тестч&
« Отговор #24 -: Март 21, 2011, 20:26:21 pm »
Tонита80,тихичко честито,от кога чакам да се похвалиш :wink:-успех до края и :babbycarrage:
« Последна редакция: Март 21, 2011, 21:20:52 pm от zvezda_k »
*
Еее, на това му се казва хубава новина!! :party:  Тонита, аз с такова нетърпение те чаках да споделиш с нас!! Тихичко честито  :cloud9:  :flower:

*
Ето това се казва хубав старт на седмицата. Тони, тихичко честито. Пожелавам ти най-леката и прекрасна бременност и на финала един сладък и пухкав бебок.
Краси, супер ръка имаш. По-често да пускаш темичките, че да има много положителни тестчета.

Тонотааа,ах каква хубава новина само :bighug: Аз и не очаквах друго развитие де ;)
Честито,миличка,лека и безпроблемна бременност и един пухкав бебок на финал!!!
Ако положителните тестчета се сипят заради леката ми ръка,еми ще пускам темичките с най-голямо удоволствие.За тази седмица очаквам още +++,дано да съм права.
Лека вечер от нас и разбира се дозата вирусчета за ловуващите:green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
 :thankyousign: да се пъхна и аз под вирусчетата!!! Надявам се Тони да ни е на късмет и да повлече крак! Аз чакам добрата вест точно на Благовещение, дано да е такава за всички тук!!!
Здравейте и от нас !Нова тема нов късмет,а :D
Честито Тонита това е един от най-хубавите мигове,наслади му се  :D Желая ти лека бременност и на финала едно здраво бебенце.
Това е от нас за тази вечер,много се зарадвах на +чето дано да има още много :crossfingers:
и за лека нощ от нас :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Благодаря ви много за пожеланията, дано да има още +++ тук, krasi(ahiito), искрено благодаря, бях сигурна, че си на късмет  :P аз вече се поуспокоих след първоначалното вълнение, наревах се едно хубаво (от радост) и сега отивам да си лягам. Целувам ви всичките, благодаря ви  :grouphug: :bighug: :bighug:
*
Тонитааа, каква страхотна пролетна вест! Желая ти прекрасни оставащи месеци и най-сладкото бебче! Прегръдки! :bighug:
*
прекрасна новина Тонита,желая ти лека бременност и за финал здраво и пухкаво бебче,и не се вълнуваи много караи го по спокоино и дано и другите прихванем от теб. :bighug:
Добро утро момичета,
Слагам закуската на масата и ви чакам да се събудите!
Пожелавам ви прекрасен ден!

Тони, честити ти две чертички! Много да се пазиши и едно :bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_002: сладко бебче на финала!

При мен момичета нищо ново!! :( Днес повторих теста - отново е отрицателен! ...Здраве да е - следващия месец!!!
И едно въпросче да ви задам: След като 14 дни след овулацията теста за бременност е отрицателен, трябва ли да спирам Утрогестана!??? Днес ще се обадя на доки, но да попитам и вас!!!
Краси

*
Добро утро момичета!
Тонита- браво мила,честито и лека бременност със пухкав финал :babyflips: :bighug:

Добро утро куклички  :bighug:
Tonita80 тихичко честито, страхотна новина  preggo. Пожелавам ти безпроблемна бременност и едно малко сладурче на финала  :babyflips:
krasunka закуската е отлична - перфектно начало на днешния слънчев ден!
Благодаря на всички за съветите. Ние за жалост ще пропуснем този месец с опитите за бебе. Въпреки, че всяко отлагане за следващия месец е много трудно, приемам че най-правилното решение е именно това - да отстраним проблема и да подновим след като се излекуваме. Вярвам, че всичко ще е наред.

Успешен ден на всички и много радостни новини за чакащите  :bfp:
 :a_cat_01:
*
Добро утро и от мен! :D
Тонита, тихичко честито! Леки и безпроблемни месеци до финала! :wink:
Красе, закуската е страхотна! :D
Лек и спорен ден на всички! :D
*
Добро утро момичета, как сте?
Тонита, толкова се радвам! Честити  :bfp:, стискам палци всичко от тук на сетне да е ок :crossfingers: и на финала малко, пухкаво бебче ::))
Красунка, супер закуска, благодаря!
Аз вчера бях на преглед, видяхме плоден сак 12 мм, 6 г.с. (тъй като цикълът ми  около 40 дни)все още няма ембрионче, на 30.03 отново съм на преглед, за да го видим. Дали е нормално, че още не се е появило в 6 г.с?

Лек ден момичета и много усмивки :)
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Красунка, дано тестът да не отчита все още!
Mally, не разбирам, но ти пожелавам всичко да бъде наред!!!
Хубав ден, момичета!
Тонита, честито и от мен. Наистина Красито има много лека ръка. Краси, пускай темичките, че има и други, които чакат да се заразят.
Красунка, спри Утрогестана. Щом теста е отрицателен не ти е необходим.
Лек ден на всички!