0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Капки за разширяване на зениците
« -: Март 18, 2011, 17:18:29 pm »
Имам един въпрос. Сложиха ми капки за разширяване на зениците и съм чувал от всички други, че след това те не виждат надалече за известно време, но при мене нямаше разлика в зрението. Това нормално ли е? Зениците ми се разшириха, но нямаше промяна в зрението  8O
*
Re: Капки за разширяване на зениците
« Отговор #1 -: Март 18, 2011, 18:05:58 pm »
На мен са ми слагали такива капки 7-8 пъти и проблема с виждането на далече беше валиден за всичките. Ти как разбра, че зениците ти са се разширили? Също така е важно заради какво са ти ги разширявали.

26.09.2019
« Отговор #2 -: Март 18, 2011, 18:10:24 pm »
На мен са ми слагали такива капки 7-8 пъти и проблема с виждането на далече беше валиден за всичките. Ти как разбра, че зениците ти са се разширили? Също така е важно заради какво са ти ги разширявали.
Бях на очен лекар за да ми проверят диоптъра колко е. Самият доктор ми каза, че са се разшилили.
« Последна редакция: Март 18, 2011, 18:47:04 pm от nkn_bg »
*
« Отговор #3 -: Март 18, 2011, 18:16:08 pm »
На мен също са ми слагали такива капки, по същата причина. Аз лично си ги видях разширени (зениците) в огледалото като се прибрах. Изглеждах страховито. :D А иначе имах проблем със зрението около 2-3 часа след поставянето на капките.
« Отговор #4 -: Март 19, 2011, 20:36:51 pm »
Имам един въпрос. Сложиха ми капки за разширяване на зениците и съм чувал от всички други, че след това те не виждат надалече за известно време, но при мене нямаше разлика в зрението. Това нормално ли е? Зениците ми се разшириха, но нямаше промяна в зрението  8O
Бях на очен лекар за да ми проверят диоптъра колко е. Самият доктор ми каза, че са се разшилили.
« Отговор #5 -: Март 21, 2011, 19:43:21 pm »
Значи да приема, че само при мене става така? Или поне при много малко хора.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #6 -: Март 21, 2011, 23:32:12 pm »
Аз имах проблем със светлината. Като сложих тъмни очила, не съм имала проблем с виждането надалече. Дори си се закарах у нас с колата и дори лекарката ми ги даде, за да мога да карам. Да не е било тъмно или да си била с очила?

Боби
« Последна редакция: Март 21, 2011, 23:33:51 pm от Bobbie »

« Отговор #7 -: Март 28, 2011, 16:42:17 pm »
Аз имах проблем със светлината. Като сложих тъмни очила, не съм имала проблем с виждането надалече. Дори си се закарах у нас с колата и дори лекарката ми ги даде, за да мога да карам. Да не е било тъмно или да си била с очила?

Боби
Като се прибирах от болницата след прегледа не беше тъмно и пак виждах добре, нито пък съм бил с очила.
« Отговор #8 -: Април 14, 2011, 18:45:54 pm »
 :(
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #9 -: Май 01, 2011, 07:02:34 am »
Един, понякога и два дни не виждам след като ми разширят зениците.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #10 -: Август 10, 2012, 15:51:38 pm »
Тъй като при мен са лепени ретините и на двете очи, доста капки за разширяване са ми изкапани по очите, и честно казано зениците ми са станали "устойчиви" и доста трудно се разширяват, ако им се капнат капки. При мен влияят както на самото виждане - става по-размазано, същото така започва много да ме дразни светлината. В този случай препоръчвам, ако Ви се наложи да Ви разширяват зениците, носете си тъмни слънчеви очила, които при мен едва помагат, но все пак е по-добре, отколкото без тях.
На времето имаше и капки за свиване на очите, но вече не ги произвеждат (тук не съм сигурна), но в действителност вече ги няма в аптеките.