ето ти линк към една тема, където са събрани координати на всички детски уролози и нефролози в страната -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612862.0Не искам да те плаша, в никакъв случай, но наистина е важно да се останови има ли инфекция или няма. Протеоса е опасна бактерия, която обаче ако е с такова микробно число като при вас, според мен няма да остане без симптоми. При протеоса се появява и едно зеленикаво течение, което няма как да пропуснеш, така че пускай пак урина за контрола, дано му няма нищо на детенцето
Аз не съм лекар, но от заключението на Томова, което беше пуснала няколко страници по-напред разчетох, че има дренажни смущения в бъбреците, пак казвам, може и да не съм прочела правилно.
Как бих постъпила аз - пускам отново урина, независимо от резултата водя детето на преглед при детски нефролог, за да го погледне на ехограф.
Не знам дали съм права, но поради факта, че вече точно 3г. не спирам денонощно да чета и да разсъждавам по темата - деца с бъбречни проблеми, съм ужасно притеснителна на тази тема.
Друго, което ми направи впечатление при вас, като не знам вие колко сте високи, разбира се, но дете на 4г. високо 100 см., ми се виждат малко, ако правилно съм запомнила от твой предишен постинг. При деца с нефрологични проблеми се забелязва и по забавен растеж, пак казвам, зависи и от гена, разбира се.
Дано не ми се обидиш за дългия пост, но искам само да те насоча и да помогна ако мога, защото проблем открит на време е много по-лесно решим.