Здравейте, д-р Бърди,
Отново ще искам съветите Ви за Мира.
В събота бяхме на преглед при д-р Станка Ангелова в педиатрична болница "Д-р Лисичкова" - Варна. Докторката я прегледа и каза да чакаме изследванията МБ /тя излезе днес и е чиста/ и паразитните /обещаха да се обадят до Плевен в четвъртък и ако може да се разбере по-рано резултата/. През това време да и даваме за ядене само сухари, об. бисквити, об. солети, препечен хляб, изкиснато сирене, варени картифи, ориз, моркови, печена или варена ябълка, лечебно мляко на Хумана /с него може бял крем да правя или кисели с ябълка/, чай от шипка, супи с картоф, ориз, моркови - без мазнина. Да продължим Биобаланс Бейби, първите 2 дни по 2 сашета Ентерол, вторите 2 дни по 1 саше, ако има редки изхождания да включим Хидрасек или Смекта, Хидратин Алфа. Изписа ни и Нелидикс 3 х 1/2 стрита таблетка. От събота на обяд сме така.
В събота ака 2 пъти с малко слуз. В неделя не беше акала, вчера сутинта малко, а вечерта 2 пъти, един след друг. Акото беше жълто, оформено, нямаше така отделно слуз, както в началото, но още не е съвсем нормална консистенцията. Снощи забелязах едни светло-червени власинки вътре в акото. Това нормално ли е и на какво може да се дължи? /Забравих да ви кажа, че вчера е изяла 2 банана./ Това се различава от ония малки кървави жилки, които в началото имаше в слузта.
Тук, в Козлодуй личната ми казва да продължим по същия начин с яденето, също и с Нелидикса за 5-7 дни и да чакаме в четвъртък за резултатите от паразитните.
Аз съм много обезпокоена. Ако не е изолирана бактерия, според нея може да е вирусно. Такива изследвания, обаче не можем да пуснем в Козлодуй.
Преди 3 седмици, като беше с разтройство, то беше като вода, с пяна и кисел мирис, тогава не ми е направило впечатление да има слуз и такива власинки.
Извинявам се за дългия и подробен пост. Ще чакам вашия коментар.
Поздрави,
Павлина