Супи: пилешка, свинска, топчета, картофена, боб, леща...;
основни ястия: боб яхния, леща, зеле, пиле с картофи, пиле с ориз, пиле със зеле, пиле-каша, пиле фрикасе, кюфтета фрикасе, кюфтета по чирпански, сарми с ориз и кайма, печени чушки с доматен сос, миш-маш, свинско със зеле, свинско с ориз, свинско с картофи, телешко варено, телешко с картофи, моркови и сос на фурна, спагети Болонезе, агнешко и риба по-рядко ядем;
десерти: мляко с ориз, ашуре, палачинки със сладко, бисквитена торта кексове, бисквити с шоколадова глазура, шоколад, кремове /рядко правя, но в градината им дават/, плодове - основно ябълки и банани, грозде - по малко;
закуски: попара със сирене, масло и захар, макарони и юфка - по същия начин със сирене, масло, палко захар, банички със сирене, милинки, закуски с кремвирш, пици, принцеси с кайма, принцеси с кашкавал + кисело мляко/айрян или боза, кроасан с шоколад/сладко.
Може да съм изпуснала някои неща, но това се сещам в момента...
И пак да попитам за това оригване, дето ми е влязло в главата и ме притеснява, защото преди не съм забелязвала. Не мога да кажа, че е често, но от време на време я чувам. Мисля, че от това поредно боледуване на малката се шашнах тотално.
Павлина