Привет!
Малко е късно да седмични пожелания, но нека уикендът ви е усмихнат и слънчев!
Първо, не мога да подмина темата с Япония, много ми е мъчно за хората, всеки път като гледам новините, сълзи ми капят по лицето... С думи не мога да изразя възхищението си от сплотеността им, саможертвата, самообладанието - зиобщо толкова много положителни качества на едно място, такава нация, че дано научат другите на нещо! Не ми се коментира и факта, че българският консул там си е плюл на петите самоинициативно...
Jam, в тая тема толкова линкове си напускала, че си отделям вечерта да проуча всичко, а Джейми между другото има големи фенове, в мое лице и в това на мъжа ми
За кърменето, последните 2-3 месеца бях разредила на сутришни и вечерно, като накрая остана само последното, за приспиване, затова като спрях, не се наложи да пия хапчета, нито първия, нито втория път.
За варицелата - откога чакам в СЗ да се появи познато детенце, да пообщува с моите, докато не съм на работа, че като се върнем в София, не ми се мисли.
И едно питане за частните градини - понеже Вероника трета година се мести все по-назад в списъка, явно ще трябва да търсим алтернатива на ОДЗ, че и Никола не е по-напред в списъците. Досега най-ниската цена, на която съм попадала е 350лв, като говорим за занималня, поне така се води. Та споделете нещо финансово не съкрушаващо, с добери условия за децата?