0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Кафето ми идва тъкмо навреме! :)

Денят наистина е прекрасен, толкова слънчево пролетно настроение, че съм се презаредила с положителна енергия и оптимизъм!

Мърморанка, би ли споделила при кой лекар ходиш? Успех с изследванията! :)
 Serendipity , преди да споделя за лекаря, който посещавам, искам да вметна, че се преместих да живея в Пловдив преди около 1 година и половина. Близък мой приятел ми препоръча да избера за личен лекар неговия личен лекар. Но честно казано не съм доволна от настоящия си личен лекар и възнамерявам да го сменя.
Относно изследванията - същите ги правя в "Писанец" след издадено направление. През август 2010г. пуснахме пълни изследвания и резултатите бяха перфектни.
Родният ми град е Велико Търново и при ходенето ми до там по Коледните празници си направих гинекологичен преглед при гинеколожката, която посещавах преди да се преместя в Пловдив. Резултатите, слава Богу, бяха без забележка. Тепърва ми предстои да "избирам" при кой гинеколог да се насоча тук в Пловдив. А относно заболяването на половинката ми - посетихме д-р Узунов в клиниката по "Урология" в "Транспортна болница" (избрахме него след препоръка от личния лекар).
*
Леле, момичета колко много сте изписали.
Виждам че днес наистина сте в по-добро настроение. Не искам никоя от вас да пада духом. Вярно е че след многократните неуспешни опити сте малко уморени, но както са казали и другите начин винаги има. Няма да се предавате. Изпращам ви цялата си положителна нагласа и се надявам заедно с вас скоро и вие да се похвалите с така желаната новина.
Мърморанка, добре дошла. Пожелавам ти скоро да почнеш да пръскаш и ти бременилски вирусчета (както и на всички останали).
Рени, какво е това падане от леглото? Моля те пази се. Сега не ти трябват такива преживявания.
Няма да ви изброявам - за всички много стиснати палчета, много  :bighug: и вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Момичета, котараната нещо отдавна не се е появявала тук ... за което трябва, мисля, всички дружно да й се скараме  osi_6 Но в графиката й видях нещо много, много хубаво  :P (тва малко клюкарски, ама ... не се стърпях  :wink:, дано не се обиди).
*
Тонита, тя нали се похвали с положителен резултат вече? Или аз се бъркам нещо...  :?
Re: Пролетта е тук и ще донесе много положител
« Отговор #65 -: Март 16, 2011, 17:50:15 pm »
Ами има още нещооооо  :P не смея да кажа, ох, ....  :sbabygirl: :babyboy:
(понеже все си търся хубавите новини)
*
Само аз ли не намирам хубавите новини?! :(
*
ААААА, и аз ги видях хубавите новини, но да изчакаме тя да се похвали. Тонита - страшен дедектив си.
Дано и аз утре след прегледа се похваля с хубави новини за здрав бебчо :-))))

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Хей, Тони, колко си наблюдателна само! Това е наистина страхотна новина!!! Най-накрая да се чуе нещо хубаво тази седмица!
Marmoranka, добре дошла сред нас!
Serendipity, ти кога ще правиш цветната снимка? Новината е в записките на графиката й :wink:.
Аз нали не мога да бездействам и все трябва да изследвам нещо си записах час за консултация при доц. Конова в Кирм - Плевен. Само там не бях ходила :lol:. Решихме да пуснем имунологични и ако има нужда генетични изследвания. Да се подсигурим доколкото е възможно. Никога няма гаранция, че опитът ще бъде успешен, но поне ще сме направили каквото зависи от нас.
Както казахме всички - никакво отказване и никакви сълзи, а смело напред!

П.П. Serendipity, стискам палци резултатът да е хубав и да продължиш по план!
« Последна редакция: Март 16, 2011, 18:50:44 pm от gergana :-) »
*
Тони, официално си назначена на длъжност детектив - хубавите новини идват по-бързо така.  :P

Гери, утре ще я правя. :) После ще знам към кой резервен план да се ориентирам.  :D Успех на изследванията ти и пиши как вървят нещата. :)
:bighug:
Ох, момичета. Не мога да опиша как се чувствам.
Извинете ме че липсвах малко, но съм в отпуск за седмица и то от нямане на работа не ми остава време да седна да чета.  :D
Честито на виделите  :bfp1:, Зная какво е вълнението ви. Прегръдки. И лека бременност.
Целувки и късмет на ловуващите.
И много много стиснали палци на лекуващите се.
А... и сватба видях че готвим :)
След вечеря ще прочета обстойно кой до къде е стигнал.
...
Дам... много сте наблюдателни! Много, много благодаря че ме наблюдавате. В понеделник на прегледа подскочих от кушетката докторката като каза : "Ето го,... а... ама те две" Очите ми изтекоха после. Но естествено с радостта идва и двойна тревога. Много ме е страх ...да не казвам от какво... Не зная как се издържа 2 седмици без info. Сигурно ще се втурна на частно някъде.
Това е от мен за сега. Че много ми се уголеми поста.
Целувки, Прегръдки и много : :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Котаранке, пази се повече и всичко ще бъде наред!
Днес внесе двойна радост и надежда тук. Минавай отвреме навреме все така да ни радваш с хубави вести!
Добър вечер от мен мили момичета!  :balk_64:
Още от сутринта слънчицето подсказваше, че новините във форума днес ще бъдат слънчеви  :sunshine: и прекрасни....но никой не подозираше, че ще са двойни - Kotaranata ти едва не си паднала от кушетката, а ние пред екраните от радост - браво, страхотна новина  ylinfant  ylinfant
ivanita стискам палци прегледът да мине перфектно и да имаш едно здраво сладко бебче.  :crossfingers:
Serendipity
  бъди спокойна за цветната снимка утре - сигурна съм, че всичко ще мине добре и успешно ще продължиш с плана "бебо". :babyflips:
gergana чакаме от теб добри новини от прегледа при д-р Конова

Лека вечер на всички и вяра в утрешния ден!  :a_cat_01:
Котенце, честито  :cheerleader: толкова хубава новина!  Споко, всичко ще е наред, пък накрая две малки котенцаааа  :P
Аз искам да питам нещо: как се разбира, че е къса ЛФ? Как докторкатами може да разбере това? Днес бях на преглед, питах я според нея кратка ли ми е, тя каза "ще видим", аз понеже бях паниранане я питах как точно ще види  8O
*
Котаранке, каква страхотна новина ни донесе. :) Бъди спокойна, най-хубавото тепърва предстои. :bighug:

Мърморанка, благодаря ти за милите думи. :) Да ти се връщат многократно пожеланията!

Иванита, успех на прегледа и стиснати палци. При д-р Даскалов ли? Може да се засечем някъде.  :P

Гери, дано всичко мине благополучно и стартирате час по-скоро с първия си /и последен/ опит. :)

Извинете ме, ако съм пропуснала някой. Лека вечер на всички! :)
« Последна редакция: Март 16, 2011, 20:41:54 pm от Serendipity »
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, сладурани! Виждам, че въпреки някои лоши новини, имаме и много хубави и оптимистични...

Котараната, страхотно е, че ще си имаш близнаци! Много, много хубаво... Стискам ти палци всичко да върви леко и безпроблемно! 

Мърморанка, добре дошла при нас! И аз съм от Пловдив. Ако мога да помагам с нещо - не се притеснявай да питаш. Много добра лаборатория е Хронолаб http://www.chronolab.hit.bg/ и много лекари вярват най-вече на тях. Не съм им рекламно лице, но аз също съм много доволна от тях. Стискам ти палци в най-скоро време да видиш  :bfp:

Serendipity, успешна процедура утре!

Аз тези дни по обясними причини бях в много тъжно настроение. Но стига ми толкова - нов цикъл - нов късмет! Хвърлям се в борбата и няма пускане до победа...

На всички момичета, които не споменах - пожелавам ви много късмет, успех и любов!
*
polisia, благодаря за пожеланията. :) Желая ти много свежи сили, за да започнеш наново борбата! :bighug:

Ако може да добавя нещо - предимно на Хронолаб в Тракия имат доверие, поне мен най-често са ме изпращали там. Но ми е далечко и рядко ходя. :)
polisia, Serendipity, благодаря Ви за насоките относно лабораторията. Доволна съм от "Писанец" засега. По-скоро ме тревожи факта, че все още не съм се насочила към гинеколог, който да следи състоянието ми. Така или иначе този месец ще пропуснем опитите за бебе, бих искала да си направя един профилактичен преглед (гинекологичен). Надявам се утре резултатите ми от урината да са добри и да не се наложи принудително посещение при гинеколог, уролог и т.н. Ако няма да Ви притесня, бих искала да се допитам и до Вашето мнение за добър специалист-гинеколог в Пловдив  osi_1  :help1:
Благодаря Ви предварително!  :a_cat_01:
здравейте и от мен  :lol:
честито на Котараната страхотна новина  :sucky: :sucky:
а ето и една от нас ,днес бяхме на док и какво мислите ,ами нали бяхме на 90 процента  :bori_007: е да ама не днес си показахме хубаво едно трето краче  osi_12:
и така вече официално сме мъж.е освен ако другия път не ни изненадат пак :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!