0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Красунка, аз приемах Утрогестан 3х3 до положителен тест. Като го видях, че е отрицателен веднага го спрях.
Красунка, аз приемах Утрогестан 3х3 до положителен тест. Като го видях, че е отрицателен веднага го спрях.

Ясно, значи ще купувам!
Краси

*
Здравейте щъркелчета :)

Туцка, благодаря за темата, миличка!  :lol:
Сисмонди е сложила масата от рано, ама аз май доста позакъснях  :pipy_longstocking:
Гледам, че съм в правилното списъче :) Мисля, че още ден два ще съм там, и после ще чакам... Хубавото е, че ще чакам :bfp:  а пък ако не - почваме с процедурата, най-после!
Моя любим вчера, се опитва да ми се дърпа.. Да сме чакали процедурата, да не сме пробвали този месец.. Аааа, НЕ!  :wink: Аз не се отказвам и това е!  yahoo_17
Гери, дано ти е минала лапароскопията успешно и е с хубав резултат!
Мони, Сари, Исе, Пете благодаря, че ни наглеждате :) Много целувки на бебоците  :kiss:
Бебешорке, айде да идва  :witch: и да си ходи!! Работа ви чака другия месец!!  :wink:
На Бейб, огромно честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая! :cloud9: preggo
Жени, дано пък да не дочакаш тая пуста  :witch: Радвам се, че се чувстват добре свекитата :) Да мирясаш малко  :balk_68:
От мен успешна седмица на всички и много приятни емоции  :bighug:

Лора Райчева, възможно е овулацията да е минала и това да е нормално покачване на БТ. Тестове правиш ли?
Ами ... този месец не съм правила , но и да бях взела едва ли щях да ги започна толкова рано  :? ще видя и утре как ще е и ще си проличи предполагам .
Благодаря за отговора  :D утре ще докладвам пак  :lol:
Добро утро дами!
Проверих прогнозата и за това си позволявам да ви поканя на закуска на вън.

Аз изчезам че гоня автобуса за Пловдив.Днес съм на преглед и се надявам да определим и деня на процедурата.
Лек ден на всички!

Добро утро
Мария - невероятна е закуската
Лек ден на всички
Добро утро,
Закуската е супеееееер, вече ми се ходи на море, закусва ми се навън и ми се излежава на плажа!

Миме, надявам се да определите датата днес!

Слънчев ден на всички!
Краси

*
Добро утро :)
Лелеее, закуската е страхотна! Миме, благодаря! И аз се замечтах за море и лято и тениски с къси ръкави....и студени бирички  beer::
От мен лек ден, радвам се, че при вас е топличко..Тук вали сняг та се цепи  :?
 :bighug:

*
Добро утро, момичета! :)

Мария, страхотно лятно настроение внесе с тази закуска навън. :bighug: Желая ти успех на прегледа!

Честито на всички, видяли  :bfp: . Леки и безпроблемни оставащи месеци ви желая!

Хубав и усмихнат ден, и  :balk_177: слънчево настроение!
Добро утро !
Мимчи страхотна маса,направо сядам и не мърдам от там  :D успех с пътуването и прегледа  :crossfingers:
Гали ела тук да се стоплиш мила   :D с този сняг там,и ние чакаме вече да идва  :witch: и да се ходи че сме заели с мъжо такава стартова позиция  :bed:  :D 
Вторник е, време е вече за някое положително тестче  :)  :bfp:

Лек ден муцунки !

Вярвам!!!!
Добро утро! И аз сядам на тази маса и не мърдам  :P Мария, страхотна закуска !!! Стискам палци за прегледа.
Аз днес два пъти си мерих t - една и съща е вече четвърди ден  8O , такова чудо възможно ли е?!
Хубав и слънчев ден на всички!
*
Добро утро, момичета!
Миме, закуската, както и мястото е повече от невероятно, сядам на масата,че съм умряла от глад ::)))Прегледа днес в Пловдив да мине добре и да си насрочите датичка !
Тонита, много пъти и на мен ми се е случвало да имам една и съща температура няколко поредни дни, не се коси, нормално е мисля :)
Гери, как си мила, всичко ОК ли е, чакаме новини?
Успешен ден на всички  :bighug:
Добра утро и от мен.
Миме аз не я виждам закуската(не знам защо),но вярвам,че е супер и се настанявам и аз.Дано да има датичка.
krasunka,Гальонди дано сме скоро на плажа,ама с по едно хубаво коремче всички.Представете си-няколко шишкаланки наредени една до друга с  beer:: в ръка и  :balk_177: - ехееееееее.
Лек и спорен ден.
*
Добро утро и от мен.
Миме, закуската е супер. А за мястото направо нямам думи. Искам да съм там, ама май тази година ще пропуснем морето. Късмет и стиснати палчета на прегледа днес.
Сисмонди, гледката звучи много приятна. Хайде скоро всички да се похвалят, че да направите няколко снимки с едни хубави тумбачета, опънати на плажа и с биричка в ръка :D.
Гале, изпращам ти много  :sunshine:.
Хубав ден ви пожелавам. Аз отивам да се подготвям за преглед утре, че вече ми трябва повече време и после навън :D. Доза вирусчета за всички  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро закуската е чудна  :D
Аз измерих БТ и днес , но е 36.8 не знам какво става , но според мен може и да няма овулация или ще е доста късно . Аз напоследък имам и здравословни проблеми ... така че този месец съм далече от мисълта , само да се оправя после пак ще го мислим  :?
Много хубава закуска, Миме, но аз нали съм си на морето и не ми е тръпка вече.
Лорче, оправяй се бързо, че работа ни чака. Днес вече се чувствам добре психически. Сега чакам вещицата да дойде и с нови сили напред, надявам се за последно.
*
дано сме скоро на плажа,ама с по едно хубаво коремче всички.Представете си-няколко шишкаланки наредени една до друга с  beer:: в ръка и  :balk_177: - ехееееееее.
хихи, едно е сигурно - няма да има като нас!!! И на атракция ще го ударим :)

че сме заели с мъжо такава стартова позиция  :bed:  :D
Само как ме разсмя, Бебешорке :) Представям си ви на старта  :lol:

Туцинка, благодаря за слънцето..Тук се разпролетява чак Май.. Аз тогава ехееее.. купих билетите за БГ и на 13ти Май живот и здраве, се прибираме. За първи път ще съм си у нас за цял месец от 7 години! Много се вълнувам и нямам търпение!!
Много си ви обичам всички!  :kiss:

sismondi, как ме накара да се усмихна и да ме натъжиш...!!!! Явно на мен няма да ми се случи скоро!
Момичета, да ви се оплача...вчера пуснахме нова спермограма и днес се чух с доки - отново е много зле. Каза ми с тези резултати сте за ИКСИ ..направо ми се доплака и още ми се плаче.. :balk_145:.Миналия път имахме 6% подвижност, сега 18%. Незнам какво да правя сега. Такива надежди имах този месец, имахме си перфектната овулация и...така ми се искаше да стане чудото, явно ще е поредното разочарование.
Ще изчакаме една седмица и ще запиша час при уролог-андролог да го види и да каже на къде да хванем от тук нататък.
Винаги съм смятала, че ако един ден имаме такъв проблем, причината ще бъде в мен, а сега какво му се струпа на главата...
Извинявайте, че ви натоварих, но ми се искаше да споделя.
До скоро!
Краси

*
Красунка, мила нали сме тук, за да споделя и радост и мъка. Дано има по-добър вариант от ИКСИ, но ако трябва и това ще направите :bighug:
Знаеш ли и на мен колко тъжно ми става като гледам лентичките на някои момичета, с които трябваше и аз в момента да съм бременна,радвам се ужасно много за тях,но... но после си викам, щом е станало/ говоря за аборта/, значи така е трябвало.
 Горе главата момичета, усмихнете се така, както слънчо ни се усмихва навън и ни гали с топлите си лъчи.Чак не ми се прибира в офиса, ама... трябва да се бачка
Гери, къде си мила, какво стана? Миме и от теб чакаме новини.Лорче така като ти гледам графиката, нищо чудно ову. да е била на 5-6 ден, но ако си болна тогава БТ не е реална.
Прегръдки и целувки на  всички
*
Краси, Женя е права миличка - нали затова сме тук - да споделяме и радост и болка. :bighug: :bighug: Дано наистина има по-добър вариант от ИКСИ. Каквото и да решите ние винаги ще сме с теб и ще те подкрепяме.