0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Краси, разбирам болката ти, защото и ние бяхме в това положение. Първата спермограма беше много лоша и отсякоха - ИКСИ. Да, но втората беше добра и затова сега се опитваме по други начини. И ние ще успеем по един или друг начин. И на нашата улица ще изгрее слънце!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Аз преди малко се прибрах. Пуснаха ме 1 ден по-рано да се прибера. Никак не са добре нещата май :(. Вече съм с 1 тръба. Прекъснали са ми другата, била се срастнасала с дебелото черво и за нищо не ставала. Другата е наред, но шансовете падат наполовина. А пък и моят има малко антиспермални тела над нормата и откъдето и да го погледнем - за Инвитро сме си :?.
Другото, което сега се колебая - д-р Бойчев (този който ме оперира и аз много харесвам) започва Инвитро в клиниката си от другия месец. При него работят 2 от ембриолозите, работили досега с д-р Стаменов. И се чудя дали да направим опита си при него или при д-р Владимиров? София ми е много далече...
Пете, ти си му била пациентка. Какво ще кажеш по въпроса? В голяма дилема съм. Иначе започваме другия месец с изследваниата и май месец живот и здраве да направим опита си.
Оставям ви, за да си полегна. Благодаря на всички за подкрепата!!! :bighug: :bighug: :bighug:
Здравейте милички,

Надявам се скоро да се сбъднат мечтите на всяка една от вас..по един или друг начин!

Аз днес сутринта паднах от леглото..бая се понатъртих..боля ме коремчето и веднага на доки... много се стреснах...слава Богу всичко е наред.

Да се пазите много!!!! :bighug: :bighug: :bighug:

Гери , Краси ние сме с вас момичета бъдете силни , вярвам , че по един или друг начин чудото ще стане  :crossfingers: :bighug:

Аз бях на лекар и съм със съмнения за Паническо разстройство  :? . Изписаха ми Симпатил , за да спя по - добре и ако е възможно да избягвам кризите вечер , дано да помогне , а другия месец ще ходя при психолог , понеже той трябва да потвърди евентуална такава диагноза . Лекарката ми е на мнеие , че е възможно да е временно неразположение и да си отшуми и аз на това разчитам . Надявам се симпатила да не попречи на графиката ми , тепърва ще разбрем какво ще става  :?
Гери,Краси съжалявам милички за това през което минавате,пътят е труден но трябва да го извървим защото нашите бебоци ни чакат да ги дарим с най-голямата любов на света,и когато  ги гушнем ще са най-обичаните бебенца,и моят лекар мисли че трябва да стане чудо че да износя бебче но аз вярвам,всички ще сме мами.Горе главите и пълно напред,по един или друг начин нещата ще се получат  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Лори предполагам си се консултирала с твоя гинеколог за лекарството което ще приемаш,доколкото зная на тези лекарства пише че при бременност са недопустими,ако не
съветвам те консултирай се с твоя док,трябва да сме много внимателни с лекарствата които приемаме,желая ти бързо да се възстановиш
Лека вечер милички!
Целувки на всички  :bighug: :bighug:    

Вярвам!!!!
Ох, момичета, какви новини сте поднесли този следобед  :( влезнах да ви погледна и ....  :balk_145:
Гери, Краси, Лора - горе главата, бъдете силни и вярвайте! Има един разказ, мисля на Николай Хайтов беше - "Засукан свят" там се казва - "не се знае кое хубаво е за лошо ... и съответно кое лошо - за хубаво". Надеждата умира последна, но докато я има, силата на позитивното мислене, вярата и волята да се борим ще ни отведат до заветната цел:  :babyflips: АЗ ВЯРВАМ, че всяка една от нас ще гушка детето си и може би пречките, които си мислим, че съдбата поставя на пътя ни са всъщност пряк път към сбъдването на нашата мечта ...
Много ви прегръщам всичките, не вярвах, че някъде в интернет ще намеря хора, за които толкова силно да преживявам.  :bighug:
Гери,Лори,Краси :bighug: не се отчайвайте,милички,всичко ще се нареди по един или по друг начин.Вярвам в това и ви пожелавам от все сърце това да стане в най-скоро време.
Миме,как мина днес?Чакаме новини.
Лека вечер,момичета.Късмет на всички,на коя за каквото й трябва.Ето и нашата доза вирусчета :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Здравейте и от мен.Кофти ми е да го казвам,но и аз влизам в списък с лошите новини.Изплаках си очите от Пловдив до Бургас.За съжалениие и този месец няма да е нашия-няма да има процедура.Не разбрах точно,защото така се панирах,но в единия яйчник фоликулите са спрели да ръстат,а в другия се видя течност от спукан...абе шантава работа.Не разбрах много -тялом бях там,но духом бях сломена-аз очаквах дата за процедурата,а то какво стана.Имам чувството,че вече и надежда не ми остава и с всеки изминал ден се отдалечавам все повече от мечтата ни.

Добро утро,
Мария не се отчайвай, и не си мисли че няма надежда, надежда винаги има, просто трябва да вярваш и да бъдеш силна, не трябва да се примиряваш.
Хайде днес на палачинките
Лек ден
Здравейте момичета,
Благодаря ви за милите думи! Вчера те бяха единственото внимателно нещо, което чух. Аз изкарах една ужасна нощ, пълна със сълзи и разправии.
Дано днес да бъде по добър ден!
Краси

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Лиони, веднага нападам палачинките. Като се сетя - едно от нетърпимите неща беше 48-часовият глад, на който ме подложиха :lol:.
Наистина, само лоши новини се насъбраха напоследък.
Миме, много съжалявам за провалената процедура. Другият месец с нови сили! Знам колко е гадно това чакане, но...
Красунка, а теб как добре те разбирам, но вместо да плачеш и да се разправяте се организирайте да направите необходимото и да подадете документите си във Фонда. Всеки иска да стане по естествен и лесен начин, но пак да сме благодарни, че ги има Арт процедурите и имаме шанс.
Лорче, надявам се при теб всичко да се оправи. Пиши как си.
Аз днес съм по-добре от вчера - нямам никакви болки и вече ходя по-изправена. След 2-3 дена сигурно ще съм като нова. Не мисля да се тръшкам и вайкам, че така ще изгубим само време и нерви, а да започваме от другата седмица с някои от изследванията, които се правят преди процедура. Нали съм си припряна, да не чакам всичко да правим в последния момент.
Искам още веднъж да благодаря за окуражителните думи на всички. Друго си е да чуеш мили думи в моменти като този!
 :balk_21:
*
Добро утро! :)

Страхотни палачинки, Лиони, благодаря. :)

Мими, не се отчайвай така, месецът бързо ще мине и докато се усетиш ще започнете процедурата. :)

Гери, радвам се, че всичко е минало успешно при теб. И най-вече за бодрото ти настроение. Успех и стиснати палци от мен! :)

Слънчев и хубав ден ви желая! :bighug:
   Добро утро от мен на всички настоящи и бъдещи маминки!  :sunshine:
   За първи път пиша във форума, но доста отдавна чета постовете Ви. С огромна радост се присъединявам към Вас в "мисията" бебче  :bori_015:  :bori_002:
   На 27 години съм, от Пловдив и с любимата половинка правим опити за бебе от 5 месеца. Досега не съм забременявала, нямам установени медицински проблеми, които биха довели до затруднения при зачеването. От 2 месеца по здравословни причини от моя и негова страна нямахме възможност да правим активни опити  :pleasantry:, но от днес с много надежди продължаваме напред  :crossfingers: Лошата лелка си отиде  :witch: и около 21 март "стартираме" с пълни сили  :cuddle:
   Честито на всички, видяли щастливото  :bfp: и много късмет на останалите  :goodluck:
   Приветствам с радост идеята за сутрешната закуска заедно  :hungry:  :balk_47:
   Усмихнат ден на всички и се надявам на много добри новини, изписани в темата на форума  :balk_64:
   Поздрави!
   Мърморанка  :a_cat_01:

*
Боже, колко мъка само се насъбра на всички  :balk_145:
Я по-ведро милички, както Гери е писала, добре че ги има АРТ процедурите, че да имаме по-голям шанс, рано или късно и вие ще гушнете бебетата си, само не се предавайте, ако това стане, значи край... Ама щом сте тук значи сте силни, борбени жени, които ще успеят!!! Мимче, другия месец миличка, не се притеснявай.Лори, какви хапчета, какво чудо бе душа, я залепяй усмивката и си слагай китката и да не ти пука.Красунка какви сълзи, какви караници пък при теб. Браво на Герито за оптимизма - так трябва айде наздраве  :drunk: :drunk: :drunk: . Момичета, никакво отчаяние, лоши работи винаги стават, но след лошото винаги идва хубаво  :wink:
Целувки на всички и лек ден
*
Добре дошла, Мърморанка! :bighug:

Успех ти желая и, разбира се, много скоро да видиш положителен тест!

П.П. Аз също съм от Пловдив, присъединявай се по-често за закуска да обсъждаме местните новини! :)
*
Здравейте и от мен! :D
Момичета, наистина, гледайте по-оптимистично на нещата! :wink: Всяко зло е за добро! Вярвайте в това! :wink:
Красе, и при нас док. отсече - ИКСИ! Ние го приехме що годе нормално и започнахме подготовка на документи, изследвания и т.н., а 1.5год. по-късно гушкам моят сладур! Да ни е жив и здрав! :D
Гери, да аз бях пациентка на д-р Стаменов и от първо ИКСИ се получиха нещата при нас. :D Ние също бяхме с тежък мъжки фактор, но важното е, че един плувец направи моят хубавец от лентичката! :wink: Важното е да не се отчайвате и да гледате напред с усмивка! Всичко ще си дойде на мястото! :wink:
Миме, дано този месец за последно да не ти върви! Подготви се с нови сили и позитивизъм за следващият мила! :wink:
Рени, какви са тия падания от леглото?  :? Нали знаеш, че не ти е разрешено!  :wink: Важното е, че всичко си е наред! Но бъди по-внимателна! :wink:
Да не ви изброявам всички - Прегръдки и стискам палчета за всяка една от вас! :D
Лек и спорен ден! :D
Здравейте момичета
Миме , сигурна съм , че ще е скоро твоя момент , ако не този месец другия ще стане вярвай  :crossfingers:
Мърморанка , добре дошла дано се чувстваш приятно сред нас
Гери , силна си браво , да бях и аз така , благородно ти завиждам и при теб нещата ще се подредят  :bighug:
Успех и на всички други  :crossfingers:
А за мен това лекарство се взема дори без лекар да го е изписал - не е силно и е на билкова основа, за леки смущения в съня и нервно неразположение и по принцип се пие по две таблетки сутрин и две вечер , а аз пия по половин таблетка сутрин и вечер . Тоест съвсем малки дози , понеже лекарката ми знае , че опитваме и ако настъпи бременност ще го спра веднага няма страшно  :wink:. Ще споделя с д-р Владимиров за всеки случай когато отида . Според мен няма да е проблем понеже този месец почти не сме опитвали , въпросните панически атаки се случват обикновено вечер и не успяваме  :lol: , но и това си има добра страна ще наблегнем на дневните "сеанси"  :lol:. Като цяло съм спокойна и за момента се чувствам добре
хубав ден  :bighug:
*
Их, тъкмо си написах поста и компютъра БАМ, и всичко отиде на кино osi_7
Та да се повторя сега
Петето ми все думите - наистина гледайте по-оптимистично на нещата, колкото и да е трудно. Аз не съм преминала през вашите трудности, но имено вашата сила и оптимизъм в добрия резултат ви правят толкова силни и ви "издигат" в моите очи. Възхищавам ви се от все сърце  :youwoman:
Краси, Лори, Миме, както и на всички останали, много силно ви стискам палци и дано скоро ни зарадвате сс хубави новини :)

Привет и от мен, виждам, че настроението е по-оптимистично от вчера, това е добре, само така - много сме, силни сме  :grouphug: и няма да се даваме на никой!!!
Льони, чудесна закуска, каквото е останало от нея го изяждам всичкото  :P
Мърморанке,  :welcome_1: пожелавам ти да не се задържаш много в тази тема и да бягаш при бременелките скоро (хей, това го пожелавам от сърце на всички нас   :wink:).
Желая ви слънчев и топъл ден и нека хубавите новини започнат да валят ... СЕГА !!!  :P
Благодаря на всички за топлото посрещане  :bighug:
Tonita80 със сигурност ще се задържа още известно време  :balk_133: - току-що любимият се върна от преглед при доки и има наличие на бактерии в урината...Така, че и този месец опитите отлагаме за следващия. Няма нищо сериозно, но е необходимо лечение, което "не върви ръка за ръка" с бебеправенето. Утре сутринта аз също ще си пускам изследвания, тъй като според лекаря вероятността да ми е предал някоя бактерия е голям. Важното е всичко да мине добре и отново продължаваме с ловуването  :sperm:
Но като цяло денят е прекрасен - много слънце и усмихнати хора  :balk_69:
Виждам, че часът е 14:05...дали не е време за следобедно кафе?...  :coffee:

Усмивки за всички мили момичета  :a_cat_01: