0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Хистероскопия ....след колко време АРТ?
« Отговор #20 -: Юни 12, 2011, 18:19:39 pm »
Благодаря ви didon и rtfrtf при мен хистероскопията ще е оперативна за премахване на малко полипче,но както винаги когато съм при лекаря блокирам за много въпроси и после започват питанките.Добре ,че е форумът благодарение на което научавам много.
Притеснявам се единствено да не се получи претупване с това избързване.
« Отговор #21 -: Юни 13, 2011, 00:42:06 am »
bekii, при мен бяха само стандартните кръвни изследвания при оперативна намеса (ПКК с диференциално броене, време на кървене и на съсисрване, кръвна група), за биохимия не си спомням. Док ми каза да изчакам поне един цикъл след хистерото и тогава АРТ, аз изчаках три. Забременях веднага след това от първа инсеминация. Не се притеснявай, операцията е лека (при мен беше малко полипче). Успех и стиснати палци!

*
« Отговор #22 -: Юни 13, 2011, 08:48:06 am »
Благодаря ти annie13  може би и аз ще поизчакам един два месеца,след като поговоря с лекаря.Предпочитам да съм сигурна в това ,което правя вместо да препускам .Може би август лекарят няма да работи и така кара последователно юни едното юли второто .Но ще преценя а на теб честито за успешната инсеминация.Винаги когато чуя подобни новини страшно се радвам заради момичетата и изпълнените надежди,защото знам колко дълъг е пътят към осъществяването на една толкова желана мечта.
*
« Отговор #23 -: Юни 13, 2011, 21:20:13 pm »
Беки, за изследванията момичетат са ти написали подробно. Аз започнах опит веднага след хистерото...още съм в стимулация!
След хистероскопията ми закъсня с около 6 дни и беше със съвсем леко кървене, оказа се че лигавицата е изтъняла  :( не знам дали има връзка с хистерото!  :(
*
« Отговор #24 -: Юни 14, 2011, 07:56:48 am »
DariD желая ти много късмет и положителен старт в начинанието.На лична били ми писала името на лекаря и болницата ,от форума разбрах за няколко имена,но и те не са ми много познати а не искам просто да ида да се доверя на сляпо на който се случи.Благдаря ти.