Ами аз пак не успях да се включа да ви честитя празника, но се включвам на патерица - Бъдете ми живи и здрави мили дами, обичайте, бъдете обичани и нека се появят много зачатски дечица!
Стефу, честито ти порастнало момиченце! Да ти е жива и здрава Ели - Белята и все така да продължава да ви радва с пакостите си
Ние започнахме седмицата със стерилна урина, която слава Богу е добре, та в петък сме на контролен преглед да видим как вървят нещата. И тук е реда да се поФаля, че сме на път да откажем дневния памперс. Реших на майтап да я пробвам почивните дни и я бях оставила без памперс и за голямо мое учудване детеот най-чинно сими казваше когато има нещо. Е, имаше 1-2 пропуска разбира се, когато съм ес забавила в смъкването на гащите, но като цяло съм много доволна. Сега я пускам на яслата с памперс-гащички, като съм предупредила лелите да я слагат като поиска, но ще видим какви ще ги свършат. Според едната не казвала, или тя не иска да я разбере, незнам...
А сега малко и да се оплача - май навлизаме в онази ужасна възраст...
От едно известно време всичко е НЕ, ДАЙ, ревове тръшканици...едва ми издържат нервите вече. Като заговорихте за зъби - кога е нормално да излязат кътниците? Накрая й бръкнах в устата за да видя и аз кат Лидия да няма нещо, но нищо не напипах. Освен това девойката отказва да яде всякакви манджи и супи, плодове, и т.н...най-много да хапне по малко филия и месце някакво...В резултат на това е адски запечена и това още повече я прави крива и ревлива...Тъй кат отказва да яде киви, круша, и т.н...преминах към тежката артилерия - дуфалак. Е, имаше някакъв ефект, но не кой знае какъв...Сварих ошав от сушени сини сливи и кайсии, давам чай с мед, млякото го разреждам с овесена вода..нещо друго да ме посъветвате? Сигурно е обсъждано, но нямам много време да чета назад.
Мише, евала за арниката - много добра работа върши на цялото семейство!
Мими26, и на Дарка са й изписвали дактарин, мисля за някакви налепи по гърлото беше, но явно в същия момент я хвана и някакъв вирус с разстройство и ние решихме, че е от дактарина, та спряхме да го даваме. Та за ефект не мога много да споделя опит. Скоро племенницата беше болна от стоматит - доколкото разбрах афти в цялата уста, много неприятна история, не е могло да се храни милото почти седмица, поне са я натискали да поема помалко течности...
Иначе и ние като Мони на Ултра имаме склонност към обществените тоалетни, тъкмо седнем с баща й и се почва едно "Аууууууу, Акуууу", държи се за дупето и ходи много театрално на пръсти и ме вика да я водя, много е смешна
Пожелавам на всички втората половина от седмицата да е много по-слънчева, весела, болните дечица да оздравяват за да няма тревожни мами