0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро .
Честито на Мария от мен лека бременност и прекрасно здраво бебче на финала
относно спермограмите мъжа ми отиде сам да я направи , дори в клиниката не съм ходила , но той се справя добре и без мен  :lol:
аз съм много нетърпелива вече да отида при доктора направо ще се побъркам  :? , но както и да е ще се оправя
лек и приятен ден от мен
Успех с лапароскопията gergana :),
Не се страхувай от клизмата. Няма нищо страшно. Дори ти става едно лекичко на коремчето след нея. Аз от време на време си правя сама в къщи.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте щъркелчета :) Отдавна не съм писала ама то имам ли време де :)
Първо честито годеж на Красито :) Много щастие мила и много много любов..
И сега честито и на новите бременелки :) Честито Лионка И на теб Мария :) Много незабравими моменти ви пожелавам( а повярвайте ми те са такива ) :) ПО-хубаво от това нямаааа!
Галенце мила пожелавам успех и дано скоро постигнете мечетата си за бебче/бебчета :) Целувам те..
Лора дано и при вас всичко е наред и сте доволни от резултатите :) Търпение имай
Гергана не се тревожи нито за лапарото нито за клизмата :) Тя не е задължителна преди раждане  :wink: казвам го от личен опит :)

Лек  ден на всички..аз ставам че малкия май е гладен  :D до скоро милички
« Последна редакция: Март 10, 2011, 14:04:52 pm от saraapl »
*
Здравейте сладурки,
Красунка благодаря за закусчицата, аз още съм гладна въпреки че хапнах сандвич,ама и от кроасанчетата ще взема, Краси честит годеж миличка, много да се обичате и уважавате и след брака  :lol:, Гери и аз като раждах ме беше страх от клизмата,даже много не се получи при мен, ама мина и замина, с удоволствие пак ще си направя в родилното  :lol: Успех миличка, всичко ще е наред, чакаме новини след лапарото  :crossfingers:
Гале, направо ме разсмя отново, мен не ме пуснаха в стаичката, ама на моя му харесало имало романтична обстановка  :lol: :lol: :lol: плазми,списания и тн
Мария честито ти плодно сакче, ама хем ме е яд на докторите ти, хем на теб, но няма да задълбавам.Лека и безпроблемна бременност.
Лионка къде сииии?
Йоли върна ли се милото ти?
Нашето Пете няма ли да се връща вече  :D
Миме, радвам се, че всичко е наред от предния цикъл и сте започнали стимулация, този път ще е успешен завършека  :wink:

Аз нямам надежди за тоя цикъл, ама надеждата умира последна, а довечера моя мил съпруг се завръща да видим за колко време най-много 2 дена. Та това е стискам палци на всички и мнооого целувки
Привет момичета и от мен. Браво за оптимистичната и хубава тема. И аз съм от ловуващите в момента и дано този месец успеем, но с тази моя овулация всеки месец е в различен ден веднъж на 13, друг път на 15 ден и все не можем да я уцелим, но все някога ще стане. Просто този месец ми омръзна от фоликулометрии и решихме да пробваме така, пък ще видим. :D
Пожелевем ви късмет и много  :bfp:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте сладурки, аз си имам мъъъъъж  :lol: Прибрахме се днес макар да минахме през още сто хиляди неприятности. Краси/Ахито/, Лиони, Мария тихичко честито и на тричките и лека бременност.Мария Мървакова кви са тия работи около тебе бе, при какви некадърници си попаднала??? Ужас! Само те съветвам да слушаш момичетата тук-те понякога са доста по-компетентни от някои лекари- със сигурност от този, който ти е измерил пътят на ембриона до матката.Ти ако си в 5-та ГС знаеш ли той от кога ще е в матката? Не се вкарвай във филми, че като чета се чудя какво да си мисля. Хихихихи Галенце, ама много ме разсмя бе злато- ама малко ти завидях да знаеш.Милото като прави спермограмата не ми разрешиха да вляза с него.  :(
Мария_81 стиснати палци за утре за прегледа.Гергана, при моето лапаро ми дадоха само една свещичка вечерта - не са ми правили клизма. Ако можеш се въздържай от храна след 8 часа вечерта и им се обади да ги питаш дали да сложиш някаква свещичка за да избегнеш клизмата.Факт е, че има вариант.Ти къде ще я правиш?
Дейзи, за да не изпуснете момента яко  :bed:
Целувки на всички ви и стиснати палци на кой за каквото му трябват.

Здраявейте сладурки!

Честит имен ден на всички Галета, да са живи и здрави!

Сари, много се радвам да те видя тук :):)Как е малък Влади?

Йоли, супер щастие, поздрави на мъжо и скорошно възстановяване :)

*
Добър вечер и от нас! :)
Не съм ви чела, но обещавам, че ще наваксам :wink:
Благодаря на всички за пожеланията. Ние вече сме си в къщи и сега се адаптираме към обстановката. :wink:
Лека вечер!
*
Честит имен ден на всички Галета, да са живи и здрави!
Срамота, замалко да забравя да почерпя  :x
Благодаря, Ренка :)

Лионка къде сииии?
Тук съм мила Женя, просто тези дни съм много заета и нямам толкова време да пиша. Утре след обяд съм на преглед, ще се отчета вечерта.
Успех момичета и целувки на всички :wink:
Добро утроооо
Хайде на закуска
Лек ден на всички
Добро утро и от мен момичета!
Гале, честит имен ден на "патерици" - не съм знаела, че вчера празнуват Галките!!!  :balk_7: :balk_7: :balk_7:

Момичета да ви се оплача - страшно са ми чувствителни гърдите, не мога да ги пипна, най-вероятно е от устрогестана, но направооооо ще се  пукнат!!!

Хайде, хубав петъчен ден!
Краси

Добро утро, майминки :)

Krasunka
, след ову е напълно нормално да ти се уголемят и да станат болезнени гърдите..пожелавам ти да те наболяват поне няколко месеца :):):)

Пете,
ехх че хубаво, че си тук :):) Как сте, мила?

П.С. Аз тази сутрин отивам на изследвания... трябва да съм гладна и жадна... и вече започва да ми се гади :(:(

Хубав и слънчев последен работен ден:):)

Добро утро милички!
Льони пак си ранобудна както всеки ден,благодаря за кафенцето пийвам си,чакаме те днес на отчет да разкажеш за прегледа  :)
Пете добре дошли с малкия мушморок  :D нямаме търпение да го видим  :D

Йоли браво миличка много се радвам че сте си вече заедно с твоя любим,поздрави на него и да оздравява бързо
Жени недей отписва месеца забелязала съм че точно когато най малко очакваме чудото се случва,така че чакаме само хубави изненади
Мимчи успех на прегледа после ще разкажеш как се равиват нещата,другата седмица ако сте там вероятно пак ще се видим за мъничко  :)
Спокоен и слънчев петъчен ден  :)

Вярвам!!!!
*
Добро утро и от мен!  :D

Рени, чакаме те с хубави резултати от изследванията. :)

Петя, добре дошла отново! Нямам търпение да видя снимките. :)

Гери, успешно лапаро ти желая и бързо възстановяване. :)

Лиони, благодаря за хубавата закуска, дано е останало нещичко и за мен. :)

На всички хубав ден пожелавам, и безброй усмивки!
*
Добро утро мацки, как сте днес?
Лиони, благодаря за закуската, както винаги си много ранобудна ::)))
Гери, успех на лапарото днес, всичко да е ОК!!!
Момичета, имам добра новина от днешна дата - сутринта реших да си направя едно тестче и видях 2 "тлъсти" червени чертички :bfp: :)
Стискайте ми палци този път всичко да е наред!!!
Аз мисля, че Краси Ахито има пръст в цялата работа с нашата седмична темичка  :bighug:, почти всеки ден или през ден имаме положително тестче. Дай Боже все така да е! Прегръщам ви и ви пожелавам един прекрасен, слънчев мартенски ден!  yahoo_17
Добро утро, момичета, Льони чудесна  закусчица !
Mally, това е прекрасна новина, тихичко честито и стискам силно палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да бъде наред и да имаш едни страхотни  :cloud9:

Приятен последен работен ден  :P
Добро утро и от мен.
Mally Честито и от мен.Безпроблемни и спокойни  :cloud9: и да се пазиш.
Със сигурност Краси Ахито си провлачииииииииии краката.Благодарим й.
Лионка мерси за закуската.
Гери  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: спокойно с теб сме  :grouphug2:
Пете ако знаеш как ни липсваше самоооооо,но вече си тук  :balk_46: :balk_46: :balk_47: :balk_47:.Ще чакаме снимчициииии.
Йоли подхващай го твоичкия и  :bed: :bed: :bed:
Мими и Льони ще чакаме отчет.
Krasunka дано дългооооо да те болят.
Лек ден на всички.
« Последна редакция: Март 11, 2011, 09:20:40 am от sismondi »
*
Добро утро и от мен
Лиони, все си ранобудна и все ти сервираш закуската - ти не спиш ли бе мацко?
Лелее, Мали, честито миличка - много леки и спокойни 9 месеца :cloud9: :cheerleader:
Гери успех на теб :crossfingers:
Аз също смятям че тази наша Краси има пръст в тази работа с  :bfp: и си мисля тя да пуска следващите темички, докато всички минат в третия списък :D
така че Краси - НА РАБОТА!!! :wink:

Malli, честито. Тази седмица е изпълнена с прекрасни новини. Хайде бременелки, пускайте повече вирусчета, че всички да се заразим.
Красунка, и моите гърди са адски болезнени. Разликата от друг месец е, че този път болката е съсредоточена в предната част, около зърната, а друг път започва да ме боли към мишниците. Стискам палци да е за добро, че и ние да се запишем най-накрая.
Лек ден на всички!