0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

[
ЛОВУВАЩИ :bed:

TITKO :pleasantry:
Marilena :pleasantry:
Ruzka :pleasantry:
krasunka :pleasantry:
geri_8819 :pleasantry:
Snegina :pleasantry:
Isebs :pleasantry:
akinci :pleasantry:
vitanova_1981 :pleasantry:
mimasbg :pleasantry:
zuza :pleasantry:
Titibar :pleasantry:
Tonita 80 :pleasantry:
Lioni_R :pleasantry:
sismondi :pleasantry:
Mariq_81 :pleasantry:
Гальонди :pleasantry:
Златен дъжд :pleasantry:
Лора Райчева :pleasantry:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ :bfp1:

polisia yahoo_17 :crossfingers:
Ioly yahoo_17 :crossfingers:
katrin_sl yahoo_17 :crossfingers:
foveri yahoo_17 :crossfingers:
Женя yahoo_17 :crossfingers:

Видели :bfp1: за месец Март

Lioni_R  preggo :babyflips: :babbycarrage:
Мария Мървакова preggo :babyflips: :babbycarrage:
Mallypreggo :babyflips: :babbycarrage:
Добро утро,мили дами!Дано новата темичка донесе много положителни тестчета!!!
Желая ви успешна седмица.Ето и дозата вирусчета
:green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
п.п.Ако има някой пропуснат или не е в правилния списък да си признава ;)
п.п.Туци,извинявай мила,но много ми се искаше и аз да пусна темичка,а не знаех дали ще имам време сутринта.

« Последна редакция: Март 12, 2011, 09:18:42 am от petqst »
[/url]
Добро утро и честита нова темичка.Мерси на Красито.Дано я напълним с  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:
Днес закуската е от мен.Да ви е сладко.
Приятен ден  :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Добро утро дами!
Краси мерси за темичката-дано донесе късмет на всички.
Сисмонди мерси за закуската.
Аз се появявам след наколкото дни близане на рани-знаех си ,че не трябва да се навивам толкова много ама пуста надежда...Започваме старата песен на нов глас-след дълги размишления решихме да преминаваме към втория опит.Утре сме на преглед да видим какво е положението и започваме стимулацията.
Ами това е за сега-ще тичам ,че отивам на изпит,после ще стягам багажа и отново "здравей Пловдив".
Лек ден на всички!

Добро утро и от мен,
Честита ни темичка
Веднага си взимам от закуската на Сисимонди,
Мария - горе главата, пътя е труден но не е невъзможен,
Лек ден
Добро утро момичета,
Пожелавам ви весела седмица!...Заредени с нови сили след дългата почивка се връщаме на работа!

Аз след малко ще ходя на УЗ да видим имало ли овулация, днес ли е овулацията..! Ние работихме активно тези дни - дано да сме имали късмет! :crossfingers:
Краси

Добро утро, момичета! Сложили сте ме в правилния списък. Все още очаквам положителния тест. Има 1 седмица още, но не чувствам нищо особено и взех да се съмнявам. Относно настинките, и мен ме хвана една такава точно в "подходящия" момент. Купих си хомеожен 9 за гърло и билкови капки за нос, но нямаше голяма полза от тях, та се снабдих с Олинт. В аптеката ме предупредиха да не прекалявам с тях и затова пръскам само в краен случай и по малко. Нямам температура, меря я всеки ден и е 37,2 - говоря за телесна.
« Последна редакция: Март 07, 2011, 11:00:07 am от katrin_sl »
*
Добро утро и от мен! Тук е снежна приказка навън. :)

На всички пожелавам успешна седмица! :bighug:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Честита ни темичка! Мен може да ме махнете от очакващи - току що ми дойде. За пръв път чаках М. с такова нетърпение и се молех да не ми закъснее, че щяха да ми отложат лапарото и да изгубим още 1 месец. Сега всичко е по план :cheerleader:. В петък влизам в болницата и странно защо още не съм се притеснила :lol:.
Миме, радвам се че пристъпвате веднага към втори опит! Дано той да бъде вашият успешен!
Успешна седмица на всички!
*
Добро утро :)

Краси, Благодаря за темичката! Какъв сладък бебок! Дано скоро и ние гушнем по един такъв  :babyflips:
Сисмонди, незнайно защо не виждам закуската? Ноо, благодаря все пак :)
Аз съм в правилното списъче! Да мине спермограмата на Дейвид във Вторник и го мятам  :wink: Казаха ни въздържание по този повод - от 2 до 4 дена, смятам да са 2  :lol:
Гери, успех на лапарото! Не се притеснявай, ще дойде момента с "притеснението" :) Обикновено при мен - в последния момент почвам да се вълнувам  :balk_153:
katrin_sl , чакаме с теб миличка!  :bfp1:
krasunka, успех на теб! Дано е успешен лова  :eggsperm:
От мен успешна седмица на всички  :flower:

Преди малко се прибрах от прегледа. Доки каза...имаме си хубава овулация -ДНЕС!!!
Дано да имаме късмет!!!
Краси

Гале за спермограмата на нас ни казаха 3-5 дни въздържание.Ще чакаме за резултати.
Гери стискам ти палци.
Краси хайде бързо  :pleasantry: :bed: :bed: :bed: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:
И на нас искаха от 3 до 5 дни въздържание. Гале, постискайте се малко повече от 2 дни.
Красунка, браво за овуто!
Успех на всички в начинанията. Дай Боже да се похваля другата седмица с  :bfp:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Галка, и аз съм за 3 дена поне. Може би има значение за количеството и съответно броя на плувците. Потърпете малко за по-хубави резултати. Пък и май мъжете като видят хубав резултат после по-лесно изпълняват лекарските предписания :wink:. Поне при мен се оказа така. Първо голямото опъване, а сега си правим изследвания с песен на уста :lol:.
Здравейте момичета ,честита темичка хубава е  :D
за списъците , аз съм за никъде в момента , днес си направих хормоните чакам резултатите и ще ви пиша пак
*
Лора, кои хормони изследваш? Чакаме те с хубави резултати. :)
ето ги правих ги в цибалаб и сега излязоха в интернет

Prolactin 653.89
 IU/l М(45.0 - 375.0); Ж(59.0 - 619.0)

LH 5.38
 IU/l М(1.5-9.3) Ж(фол 1.9-12.5, овул 8.7-76.3, лут 0.5-16.9, мен 15.9-54.0)

FSH 6.75
 IU/l М(1.4-18.1) Ж(фол 2.5-10.2, овул 3.4-33.4, лут 1.5-9.1, мен 23.0-116.3)

Estradiol 153.50
 pmol/l М:до191;Ж:от1-10г.22-99.1фол 40-606 овул.536-1930,лут121-719,мен. до136)

Testosteron 0.57
 nmol/l М:от 1-12г.0.10 - 2.37;от 13-17г.0.98-38.5;над 17г.8.4-28.7 Ж(0.5 - 2.6)

изглежда са нормални и това ме успокоява , но все пак значи друго нещо пречи
« Последна редакция: Март 07, 2011, 15:04:42 pm от Лора Райчева »
Лорче, според мен пролактина ти е малко висок, но все пак е важно какво ще каже лекаря. Чакаме добри новини!
малко е висок наистина ,но доколкото знам той може да мръдне и от едно малко притеснение , не знам дали е така в случая . Имам една позната , която заради него не забременя една година , но и беше 5 пъти над нормата благодаря за пожеланията  :D
« Последна редакция: Март 07, 2011, 15:11:52 pm от Лора Райчева »
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета в новата ни тема! Пожелавам ви хубава, успешна, късметлийска и много любовна седмица! И дано четем само положителни новини...

Лора Райчева, пролактинът ти е над нормата и е добре да се консултираш за него специално. Той не бива да е над нормата, защото това говори за проблем, който естествено може да е моментен и незначителен. Как ти взеха кръв, спазиха ли условието да лежиш около 20-30 минути? Много е важно как е взета кръвта. Моят съвет е да повториш пролактин в друга лаборатория... Дано е било нещо моментно. Късмет!

mariq_81:welcome_1: в Пловдив! Стискам ти палци този път всичко да е успешно!

Поздрави на всички!
*
Здравейте милички, Краси благодаря за темичката, сигурна съм че ще се изпълни със страхотни новини.Лорче резултатите са добри, вярно пролактина завишен, но едва ли изискванията са спазени /30 мин. лежане преди вземане на кръв и покой на тялото без да се ядосваш/.Вие всъщност от кога пробвате за бебе  :oops:
Катрин, стискаме миличка  :wink:
Успех на всички, аз съм в правилното списъче някъде за към 16-17- ти ама вече тотално се омотах с тоя моя цикъл.След аборта се нормализира пак на 29 дена, очаквам всеки момент изненада и пак да скочи до 36 дни, ама дано не скочи  :D
Мимче, чакаме новини, тоя път дано всичко завърши с + тестче и после знаеш пухкав бебок  :wink:
 Приятна и усмихната седмица момичета