0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро момичета
Лиони, мерси за закуската - умряла съм от глад :eating:
Краси - чудесен подарък си получила. много се радвам за вас и дано бъдете много щастливи :bighug:
Вчера и аз получих като подарък пръстен с обички и колие, но при въпроса като годежен ли да го приемам, отговорът беше отрицателен.  :lol: Е, то беше ясно де - моя е против брака- според него това е безмислено, а и не гарантира щастие. Но аз си се бъзикам с него и му казах че сигурно чака пръстена с големия диамант :lol: :lol:

Краси,
Честито и от мен!
Това е толкова хубава емоция ...подготовка за сватба, в очакване на бебенце ...щастлива година се очертава за вашето семейство!!! :cheerleader: :rainbow:
Краси

krasi(ahiito) мила честито и от мен.Това наистина е чудесен подарък.Аз като се сетя за моя. :balk_48:-как моито момче падна на колянце  :balk_600: беше супер.Ама  ние не мислим да се женим-така ни е добре.Една халка или годежен пръстен не са гаранция за щастие.Важното е да се разбирате и уважавате.
Добро утро, днес успях за закуската на Льони, ще си хапна въпреки, че съм на диета!
Krasi(ahiito) честито! Страхотен подарък! Да бъдете много щастливи и да се обичате винаги както сега! Благородно ти завиждам, аз все се надявам моето момче да се сети... ама ...
Хубав ден на всички!  :P
*
Привет и от мен.
Краси, твоята половинка е оцелил момента. Честито. Пожелавам ви много щастие и любов.
Лиони, закуската е била прекрасна. Аз малко закъснях днес.
От мен хубав ден и една доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, дами и мадами! Честит 8-ми март със закъснение, но вчера бях доста заета и не успях да пиша... Пожелавам ви много, много здраве, прекрасни моменти с любимите хора и късмет във всичко!

Мила Lioni, честит :bfp: Много се радвам за теб и ти пожелавам безпроблемна бременност!  :rainbow:

Кrasi(ahiito), честит годеж! Пожелавам ви много любов и щастие!

Момичета, поздрави на всички! Аз отлитам да си върша служебните задачи...  :balk_121:
« Последна редакция: Март 09, 2011, 14:27:59 pm от polisia »
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Ех, днес пак си имаме хубава новина - вчера  :bfp:, днес годеж! Хайде, все такива неща да се чуват! Краси, бъдете много щастливи!!!
Serendipity, прочетох в другите теми, че вече си излекувана и ще пристъпиш към цветната снимка. Дано всичко е наред и там :wink:!
Хубав ден на всички!
*
Благодаря, Гери. :) С хубавите резултати от изследванията, получих и аз мъничко осмомартенско подаръче.  :D

Желая ви слънчев и усмихнат ден, момичета! И нека хубавите новини не спират да валят! :)
Добро утро момичета,

Пожелавам ви един весел и усмихнат ден!
...Днес закуската ще ви я поднеса аз...да ви е сладко!
Краси

Добро утро
Краси мерси за закуската
Лек ден и от мен
*
Добро утро щъркеланки :)

Красунка, благодаря за закуската! :)
Краси,  честит годеж, миличка! Страхотна новина! Да сте много щастливи и много да се обичате!  :married:
Ние чакаме резултати от спермограмата.. Оказа се в крайна сметка, че не е била за микробиология. Ще е по Крюгер и утре евентуално ще знаем повече..
Сестрата каза, че от тази спермограма ще зависи дали ще правим ИКСИ или Ин-Витро.
Някоя от вас да е "помагала" при даването на материал за спермограма??  :lol: Ние имахме малко приключение в клиниката вчера.. Сега се зачудих дали е било добра идея..ама пък никой не ни каза, че не може да   :bed: а сестрата ни остави двамата в стаичката .. Каза, че почти винаги мъжете ходели там с жените си :heartbeat:
През какви неща минавам напоследък с това бебеправене, просто ми е невероятно! osi_13
Приятен ден от мен и много усмивки  :bighug:

Добро утро и успешен ден от мен! Благодаря за закуската, след малко ще омета всички кифли. Последно време само кифли и козунаци ми се ядат и мъжа ми реши, че ако съм бременна, бебето трябва да се казва Кифла. :D Тези мъже хич ги няма.
Добро утро мацки!
krasunka мерси за закуската мила!
Гале мила не се притеснявай,като са те пуснали там значи "помоща"е разрешена!Дано Материала да е както трябва!
:sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 Момичета плодния сак и там другите размери са от един лекар,а това че има 1 см до достигане на матката са от друг....Просто мойто доки го нямаше и така се получи.....Голяма паника съм направо се побърках....Моля се само детето ми да е добре ,да си отиде в матката и да се имплантира......Моля се с цялото си сърце бебо да се роди живо и здраво.......На всички пожелавам това щастие с цялата си душа и сърце.....  :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17
П.П. Радостинка кви картинки???За какво става въпрос,че не схванах нищо???Заека ли е проблемен?ХАхахаххахааа ще го пусна в отпуска хихихиихи.....Само здраве да има и всички да сме добре и с много късмет.....  :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17 :sunshine: yahoo_17

Едно Голямоооооооооооо ЧЕСТИТО и да се пазиш,да почиваш и накрая едно хубаво  :bori_007: или :bori_004: на финала.Леки  :cloud9:.
Ето виждате ли че krasi(ahiito) си провлачи краката.Имаме си две кандидат МАМИ.
« Последна редакция: Март 10, 2011, 09:39:01 am от sismondi »
*
Добро и утро и от мен, дами!

Краси, благодаря за вкусната закуска!

Катрин, хубаво чувство за хумор има съпругът ти. :)

На всички пожелавам приятен и весел ден! Прегръщам ви! :bighug:
Добро утро и от мен!
Краси мерси за закуската.
Гале и двата пъти милото като даваше материал(и за спермограмата и за инсеминацията)ме изгони на вън-каза,че ако аз съм там ще му е още по притеснено .
Краси честито ти годежен пръстен-следващата стъпка да се стягате за сватба.
Лек ден на всички!

*

• 1357
Добро утро, момичета!
Красунка, нареждам се за закуска веднага.
Гале, и мен ме поканиха в стаичката да помагам, но моят не искаше. Притеснявала съм го само :).
Аз стягам чантичката днес - утре е моето лапаро. Дано да няма неприятни изненади и да не е по-лошо състоянието отколкото се вижда на цветната снимка...Много странно, но все още не съм се притеснила. Единственото, което ме притеснява все още е...клизмата, която правят преди това :lol:. Уффф...
Хайде, хубав ден на всички!
*
Гери, не се притеснявай, всичко ще бъде наред. :) Между другото, никога не са ми правили клизма преди операция. Ако се наложи някой ден, ще искам да си я направя сама!
Относно спермограмите, при първата ни бяхме заедно в стаичката, но тя беше толкова гадна, че да ти мине мерака за всичко. При втората си свършихме работата в къщи и си занесохме материала в клиниката.
Гери, стискам палци всичко да мине гладко и безболезнено. Това с клизмата ми изглежда много гадно. Не може ли да вземеш някакво разхлабително преди лапарото и да не те тормозят?
*

• 1357
Ами, няма да ми се размине. Щели да ми направят дори да съм пила разхлабително, за да са сигурни :?. Е, не се умира от това, но откакто чух за лапарото вместо да се притеснявам за резултатите от него, само клзмата ми е в главата :lol:. Нищо, ще тренирам тъкмо - нали и преди раждане се прави :wink:.
Гери, успех с лапарото! Не се притеснявай за тази клизма, няма да е болка за умиране! Настрой се положително за добри резултати! :)
Краси