0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Привет и от мен.
Мали, тихичко честито, мила. Пожелавам ти най-леките и прекрасни бременни месеци и на финала едно хубаво и пухкаво бебче.
Лиони, мерси за закуската.
Краси, както е писала Иванита май ти ще пускаш вече темичките :D. Я как се пълнят с хубави новини :D. Браво.
Пете, добре сте дошли. Много се радвам че вече сте си вкъщи. Ще чакаме снимки на бебчо.
Да не продължавам с изброяването стиснати палчета на всички, пожелавам ви един хубав слънчев петък и доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Malli, честито и от мен! Спокойни 9м. и пухкав бебчо на финала!!!
katrin_sl, и при  мен е така. Обикновено  ме болят почти всеки месец може би седмица преди да ми дойде, но този път започнаха да ме болят още по време на овулацията и направооо ще се пукнат и интересното е, че е около зърната...дано да е за добро.!! Аз по принцип го отдавам предимно на утрогестана.
Краси

Добро утро  :bighug:
Мали честито дано всичко да бъде наред стискам ти палци  :crossfingers:
 момичета браво хубавите новини валят напоследък дано все така да е  :cheerleader:
Mally честити 2 чертички мила  :dance2: имах някакво усещане за теб още онзи ден  :D
спокойни бременни месеци наслаждавай се на най-хубавите моменти.
Стискам палчета всичко да се развива "по мед и масло " и на финала  да гушнеш едно пухкаво здраво бебче  :bori_020:

Вярвам!!!!
*
Здравейте,
Малеееееее Мали тихичко честито миличка, леки и спокойни оставащи месеци
Гери с теб сме миличка,стискам ти палчета
Рени, Лионка чакаме новини от вас  :wink:
Аз днес големи премеждия имах, тъкмо дойдох на работа и свеките се обади ревейки, че си е счупила крака. Тичам аз, тя реве , неможе да стъпва, свекъра пък е в болница, утре ще ходим да го видим, довечера ще ходя да им готвя /на свекървата и на майка й/ и утре освен че трябва да закарам песа им на имунизация, ами и в болницата при свекъра и после пак при свекърва ми.Пък мъжа ми тъкмо си дойде и така се надявах да отидем някъде на разходка, ама пусти му късмет.Та наоплаках ви се, извинявайте за което...
Стискам палци на всички и дано има повече новини като на Мали  :wink:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!Благодаря на всички ви за подкрепата!
Какво виждам - Mally, страхотна новина!!! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!!!
Жени, търпение и дано има кой още да помага в грижите!
Та да се оплача сега - отивам в отделението гладна и жадна както си му е реда, правят ми изследванията и кардиограмата и след 2 часа пристига докторът и ми вика " А, ти за днес ли си? Че аз съм те забравил! Хайде ела пак понеделник" 8O. Ейййй, пусти му и късмет. И моят вече си се беше прибрал в Русе, та хайде втори път дойде да ме вземе. Направихме си една разходка до Тутракан :lol:. От цялата работа съм много доволна - изпросих си да ми дадат прахче разхлабително и няма да ми правят клизма :lol:. Урааа :cheerleader:.
Хубав ден на всички!
Е как може да те размотават така. До колкото разбирам си ходила в друг град за лапарото. Ужас! " Ела в понеделник!" Аз сигурно щях да се пръсна по шевовете, но пък поне си отървала клизмата.Ами ще стискам палци в понеделник, мила!
Здравейте
Мали - честито мила, леко бременеене.
Прегледа мина добре, макар доки да твърдеше че е ощи рано за да се види нещо, все пак се видя.
Благодаря че ме наглежсате момичета
Стискам палци на всички, да напълним темата с  :bfp:
Добро утро на всички!
Поднасям ви закуската в леглото за да не ви се налага да ставате рано в почивния ден като мен-аз отивам на работа.

Мали честити ти  :bfp:.

Мимчи успех на прегледа после ще разкажеш как се равиват нещата,другата седмица ако сте там вероятно пак ще се видим за мъничко  :)

Бебешори във вторник съм там със сигурност,после вече не зман от кой ден ще дойдем,но предполагам,че до събота трябва да мине процедурата.
Надявам се да ме извините ако пропускам някой в момента,но утре ще си наваксам с четенето,че след вчерашните перипетии докато се прибера от Пловдив направо капнах,а сега и на работа и просто нямам време.
Лек ден!
« Последна редакция: Март 12, 2011, 05:24:37 am от mariq_81 »

Добро утро и от мен
Мария - багодаря за закуската
Лек и спокоен ден на всички
Добро утро, момичета. И аз съм на работа, но благадаря за закуската. Някой тук беше споменал, че тестовете за овулация отчитат и бременност. Е, вчера опитах, показа се само една чертичка и то много слабо. Какво да си мисля - незнам. Днес гърдите не ме болят така ужасно. Объркана съм, а утре е деня за тест.
*
Добро утро момичета .
Миме благодаря за закуската ,
Честито на всички които са видели двете чертички ,аз малко със закъснение  :oops:.
Лек ден на всички и все така да продължава темичката със хубавите новини
Добро утро, момичета.
Миме, закуската е страхотна.
Лек и спокоен ден.Ние с моя отиваме на кафе.

Миме,
Закуската е супер! Нямам намерение да ставам от леглото!
Лек ден на всички!
Краси

Добро утро, закуската е страхотна, още съм в леглото и на мен не ми се става  :P
Днес като влязох в сайта горе в дясно ми се струва че има нова реклама, concieve plus, влезнах в сайта  и имат страхотни продукти и се развълнувах   8O наистина ли е нова и някой знае ли повече за продуктите които предлагат?
Добро утро
Миме  благодаря за закуската
Катрин 8O за първи път чувам , че тестовете за овулация показват бременност и чесно казано изобщо не вярвам в това , според мен си направи тест ако имаш съмнения , ако деня е утре действай малко е страшничо , но това е начина  :crossfingers:
ние ще половуваме малко с моя и този месец , но не възлагам надежди сега на първо място е срещата с лекаря след по - малко от две седмици , дано ми помогне
успех на всички и хубав ден
Лорче, то и аз се съмнявах, но реших да опитам. Така или иначе утре ще правя тест за бременност. Успех в ловуването и дано видим двете чертички.
ами да , няма лошо да опитваш  :lol: , но наистина доколкото знам са проектирани да отчитат различни хормони  :wink: след като имаш съмнения пожелавам ти успех и дано утре ни се похвалиш  :bighug:
на мен ми се искаше да се поспра малко с тестовете и температурата , че много ме тормози това , но за всеки случай ще продължа ако доктора ги поиска и след като ми каже как стоят нещата смятам да успокоя топката малко  :lol: да се поотпуснем с моя .
Искам да попитам знаете ли как се взима кръв за прогестерон дали е на гладно , или някакви други подробности - ако има , защото ще го направя на 20ти ден ? И ако не ставам нахална мислите ли , че е добра идея да пусна и пролактина още веднъж с него , за да съм сигурна дали е повишен , като този път ще следя дали ми взимат кръв по правилния начин ?
благодаря предварително  :bighug:
Здравейте момичета !
Мими благодаря за закуската,аз така или иначе в петък съм там да видим дали сме изтровили гадините и да видим какво следва
Катрин и аз съм чувала за положителни тестове за овулация при евентуална бременност,Соня една от бременелките в графиката и също има такива положителни тестове,но най-добре си направи тест за бременност,стискам палци да е силно положителен  :crossfingers: :bfp:
Гери ама как ще те забравят бе мила  8O ,дано всичко мине добре в понеделник  :crossfingers:
Хубав ден милички,да използваме хубавото слънчице  :sunshine: :sunshine: :sunshine:
ПП:Лори лично аз всички изследвания съм правила на гладно,важното за прогестерона да е 7 дни след уво,а за да не го мислиш този пролактин според мен по добре го пусни като са спазени всички условия.Успех !  yahoo_17
« Последна редакция: Март 12, 2011, 12:03:25 pm от bebeshori »

Вярвам!!!!
Мали,честито с малко закъснение,миличка.Лека и безпроблемна бременност ти желая.
Момичета,няма да ви изброявам,че ще взема да пропусна някоя,но стискам силно палци за всички ви.Дано в най-скоро време усетите тази неописуема радост!!!
Ето ви и доза вирусчета от нас.Дано са силно заразни и всички прихванете от тях :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]