0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на malenagalena
« Отговор #200 -: Септември 09, 2011, 18:45:03 pm »
Мерси Джоли за инфото.Аз нямах нет снощи и чак сега ще сядам да чета за тези неща.Знам само,че и да ги имам не се лекуват,незнам точно с какво ще са ми от полза тези изследвания,но щом трябва...Доколкото съм запозната най-добрия вариант е да си ги имал някога,да си ги прекарал и да имаш антитела.Така ли е,или говоря глупости в момента?А за херпеса и аз никога не съм имала обрив,но...Дано всичко е наред,че ми идва вече малко в повече.Целувки!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*
« Отговор #201 -: Септември 09, 2011, 19:00:27 pm »
Инфекциозната мононуклеоза срива имунитета...и си много податлива към всякакви вируси...предполагам за това го искат..За хереса,наистина не знам каква им е идеята..А за цитомегаловирус -  е опасно ако си бременна и имаш текуща инфекция,може би просто искат да се застраховат,че нямаш нито една инфекция ,която може да окаже негативно влияние върху една бъдеща бременност / надявам се скоро  :D / !
Не е хубаво да си имала нито едно от трите,защото веднъж хванеш ли го ...остава завинаги в организма /спящи / и при един срив на имунитета от грип например , се проявяват с бясна сила  ..
Но бъде спокойна,много много хора са носители и са си екстра.Единственото кофти е цитомегаловирус е  "ЦМВ е най-честата вирусна инфекция, която се предава от бременната жена на нероденото й дете;
    - Приблизително 1 на 150 деца се ражда с вродена ЦМВ инфекция;
    - Приблизително 1 на 750 деца се ражда с или развива трайни увреди поради ЦМВ инфекция;
    - Приблизително 8 000 деца на година страдат от трайни увреди, причинени от ЦМВ;
    - Вродената ЦМВ инфекция е толкова честа като причина за сериозни увреди, както и синдромът на Даун, феталният алкохолен синдром и дефектите на невралната тръба."
За това го искат това изследване.Но пак ти казвам ,всичко ще е наред и се надявам към края на годината пак да ни зарадваш !

П“С Сигурно вече си видяла в чичко Гугъл за всичките неща...така че извинявай ако пълня темичката с неща,които вече знаеш...целувки

« Последна редакция: Септември 09, 2011, 19:04:17 pm от jolie16 »

« Отговор #202 -: Септември 09, 2011, 19:34:46 pm »
Гале,дано резултатите са добри и да не ти се налага да правиш терапии разни.А кистите ,надявам се да се спукат сами. Доки не ти ли даде нещо за тях. Много цунки сладурано.Успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #203 -: Септември 09, 2011, 19:42:39 pm »
Прочетох Джоли и косата ми настръхна 8O оффффф,дано всичко е чисто!Марги,док не ми даде нишо за тях,зашото първо трябваше да пусна хормони и тогава.Утре ще ходя да пускам всичко ,което ми каза.Хормоните ще излязат още същия ден мисля,а за другите изследвания ми казаха от лабораторията,че ще са готови след 7 дни.След малкото прочетено за тях,незнам как ще ги преживея тези дни.

*
« Отговор #204 -: Септември 09, 2011, 20:38:37 pm »
Не,не , въобще да не ти минават такива мисли през главата..всичко ще е идеално..кистите ще изчезнат,изследванията ще са ок...не се притеснявай излишно!
Мисли си само как минават дните и , всичко ще е наред и скоро ще изкараш най-прекрасната,лека бремнност с едно ( или две  :balk_68:) бебенца накрая :)
Недей миличка, още по -малко пък се херпеси и щуротии.

« Отговор #205 -: Септември 09, 2011, 23:24:59 pm »
Хм,така като чета за симптомите цитомегаловируса няма такива, ебщайна-постоянна температура и болно зачервено гърло-никога не съм имала,за херпесите-ами не съм виждала по себе си никъде...уж се успокоявам от това,после пък почвам да се притеснявам,ама аз съм си малко"болен мозък" на тема болести и ми се случва да се вкарвам в разни филми.Утре отивам да ги пускам,пък като излязат резултатите ще ги нищим тука :D Мерси Джоли!
« Последна редакция: Септември 09, 2011, 23:26:36 pm от malenagalena »

« Отговор #206 -: Септември 10, 2011, 08:42:40 am »
Изопринозин - имуностимулатор се изписва в повечето от тези случаи, но дано не ти се налага да приемаш каквито и да е медикаменти! Не се прилага при бременност. От изопринозина при мен БТ нещо се обърква... Дано всичко да е наред!   :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #207 -: Септември 10, 2011, 12:23:49 pm »
Четох за изопринозина,че е много мощен имуномодулатор и трябва да се внимава с него.Днес пуснах изследванията,но без ебщайна-не го правят.Хормоните и херпесите ще са готови в понеделник,а цитомегаловируса ще го пращат в София,може би след седмица ще е готов.Сега ми остава да чакам.Рози,ти защо пиеш този изопринозин?

« Отговор #208 -: Септември 11, 2011, 13:02:35 pm »
  Галенце,успокой се миличка и не мисли много. Може нещата да не са толкова лоши. За това са лекарите -да помагат. Не се безспокой. Много цунки миличка:bighug: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #209 -: Септември 15, 2011, 23:48:24 pm »
Не се притеснявай мила , всичко лошо има своя хубав край. :bighug:
*
« Отговор #210 -: Септември 16, 2011, 08:40:10 am »
Гале,излязоха ли резултатите миличка ? :) Надявам се всичко е наред

« Отговор #211 -: Септември 16, 2011, 13:04:46 pm »
Преди около година имах токсоплазмоза и чакахме с докито да изградя имунитет, затова можех да приемам само изопринозин, като имуностимулатор. Но да ти кажа от опит, че в комбинация с вит. С може да убиеш почти всеки вирус в организма си. Наистина е едно прекрасно средство за справяне с вирусите. Но без препоръка от лекар, както всички медикаменти, не се приема.
« Отговор #212 -: Септември 17, 2011, 20:21:30 pm »
 Гале,къде се изгуби миличка :ask:. Надявам се всичко да е наред при теб. Много цунки :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #213 -: Септември 20, 2011, 18:29:15 pm »
Ето ме,тука съм.Откъде да я почна...хормоните са ок,естрадиола е висок,но с двете кисти това не е изненада.Пролкатина е в граници-нито на горната,нито на долната,по средата е,което е добре.И прогестерона е добре.Сега за другите:
Цитомегаловируса ИгМ 1,1 ИгГ 0,03 (под 0,8 отриц. 0,8-1,1-граничен  над 1,1 полож.)Лекарите(няколко)ми го разчитат като отрицателен.
Ебщайна ИгМ 12 (под 20 отриц. над 20 полож.) ИгГ 715 (под 20 отрицат. над 40 полож.)Явно съм го изкарала незнайно кога.Единствено се сещам за коледния ни банкет-след него имах температура и зачервено гърло,но от 100 души,80 бяхме така.Може от там да е-чета,че се предава чрез слюнка,от чаши в заведения и т,н.Незнам какво да мисля ,трябва ли да се притеснявам?ИгГ е висок :?

« Отговор #214 -: Септември 20, 2011, 19:11:06 pm »
Гале,аз не съм компетентна по въпроса. Ти не ходи ли при доки да ти обясни точно. Дано другите момичета знаят нещо повече . Аз мисля,че  нещата не са лоши. Дано скоро всичко е напълно в нормите и да можете  да започнете опити за бебчо. Много цунки  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #215 -: Септември 20, 2011, 23:27:47 pm »
Мише, порових се и намерих тази темичка,може и да си я чела.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=298046 - особено последния пост.

С една дума,карала си такава инфекция и е важно дали моноцитите от кръвната картина са ок..или поне аз така го разбрах.Само че,аз май също съм карала инфекциозна мононуклеоза ,пих някакъв имуностимулатор и понеже беше много скъп,продължих с изтискване на портокал и грейпфрут..сега съм ок,ама аз и не помня да съм била зле...изклюяително рядко се разболявам.

« Отговор #216 -: Септември 21, 2011, 07:27:58 am »
Мише, порових се и намерих тази темичка,може и да си я чела.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=298046 - особено последния пост.

С една дума,карала си такава инфекция и е важно дали моноцитите от кръвната картина са ок..или поне аз така го разбрах.Само че,аз май също съм карала инфекциозна мононуклеоза ,пих някакъв имуностимулатор и понеже беше много скъп,продължих с изтискване на портокал и грейпфрут..сега съм ок,ама аз и не помня да съм била зле...изклюяително рядко се разболявам.

Изопринозин? :)
*
« Отговор #217 -: Септември 21, 2011, 08:50:40 am »
Не,Биозин беше,май беше по-евтин,около 30 лв..
Гале,кога ще се видите с док?

« Отговор #218 -: Септември 22, 2011, 15:20:23 pm »
Здрасти Джоли!От два дни пиша и не мога да публикувам,какво става?И аз пия биозин-мама вече почти година.Сега да разкажа отначало.Миналата седмица пуснах всички изследвания в една лаб-я(ебщайна е в друга)Там ми изкараха всичко положително-щях да полудея.Почнах да чета,да ровя...бях отчаяна.Помогна ми едно момиче в бг мама,незнам как ще и се отблагодаря.Намерихме се в скайп и ми обясни къде да ида и какво да правя.Прати ме в лаб-я,в която се занимават само с вируси.Направих и консултация с вирусолог.Бях там в понеделник и пуснах за изследване само херпес2,че той ми беше най-страшех.Вчера отидох за резултат и той е ОТРИЦАТЕЛЕН!!!Говорих с вирусоложката-по техните резултати аз никога не съм се срещала с този вирус и в момента също го нямам.Там предложихада го повторят на ново-за тяхна сметка.Пуснах и всичко останало наново при тях.За ебщайна вирусоложката ми каза,че съм го изкарала и не е опасен,ИгГ от 715 е нормална стойност и да не го мисля.Да ви кажа,олекна ми на душата и слънцето отново изгря.Сега всичките ми изследвания ще са готови в сряда,но съм по-спокойна за резултатите които очаквам.

*
« Отговор #219 -: Септември 22, 2011, 16:00:32 pm »
Слънице,много се радвам за теб :) ,знаех си ,че всичко ще си дойде на мястото :)
Сега само спокойствие...те с тия изследвания,месеците си минават бързо и много се надявам скоро пак да коментираме графиката ти :)
Много целувки миличка и бъди спокойна :) Ще чакам да пишеш