сьгласна сьм че всеки човек обича лукса,но понякога си принуден да се примириш с обстановката,все пак всичко е свьрзано с пари,като ги нямаш,каквото и да не ти харесва пак си отиваш там кьдето можеш да си го позволиш. Сестра ми ражда преди 10-тина дни в окрьжна,там си реши,бяха 3 момичета в стая,много е доволна,нормало раждане. Аз за пьрви пьт влязох сега в окрьжна и щях да припадна колко стара болница е,и естествено си е мизерничко,но какво да прави момичето като нямаше вьзможност да си плати за вип или майчин дом.Вьпреки всичко не беше разочарована защото знаеше какво я очаква там,но пьк беше абсолютно безплатно,роди нормално и без екип,и пак мисля че някакви си дена толкова се преживяват престоя там. Сьщата тази седмица изписаха и моята приятелка от майчин дом,еми какво да кажа разликата наистина е голяма,но и заплащането не е малко. За няколко дни видях какво е когато си плащаш за частно и когато си в дьржавна болница,да всеки иска да е там на хубавото,но понякога просто сме принудени сьс ситуацията,а и да ги имам тези пари предпочитам да купя нещо на бебетата с тях отколкото да ги давам по болници за няма и нищо,тези няколко дни минават няма значение кьде,важно е дечица да са живи и здрави:)))