само да добавя - и двете ми деца изкараха стафилококи (съответно на 18 и 21 ден), с които си излязоха от болницата. преславеното неонатологично отделение на АГ варна, от където не ми дадоха информация за бебето ми - защо е на кислород, защо не мога да го видя ... причините разбрах от епикризата, която получих седмица след изписването.
това ме втрещи честно казано...
вече го чувам не за първи път,това с инфекцията......егати ужаса...
а за Чуспито много грешно сте разбрали, момичето изобщо не търси лукс, познавам я лично....и повярвайте, че не е лигла дето иска да бъде в лукса и да се чуства важна.....
обратно,иска да има нормални човешки отношения, условия поносими.....не да си след секцио и да те сложат на някое легло, дето пружина му се опира в пода, като легнеш...а пак камо ли да станеш от него, като ти потрябва помощ с кърменето..да можеш да разчиташ, че някой ще ти помогне, а не да дойде някоя кисла лелка и да те направи на луда, за какво я молиш...
иначе за неонатология, то е ясно.....че един от най важните фактори,макар че тук за каква неонатология говорим е друг въпрос....
най накрая излиза, точно това, че ще платиш 1000лв.....а какво получаваш насреща???
едно голямо нищо, обаче никой не иска да си признае, абе не ми харесва там.....ама нямам избор,а почват нападкте кой на какъв се правил и какъв лукс търсел.....
и не става въпрос да избегнеш тези 1000лв,и да родиш на 4 етаж....даваш ги пак по принуда, с надежда...че нещата ще бъдат малко по розови, а то какво излиза......дали си на 4, на 7......мизерия и отношения са едни и същи, а сега кажете за какво ви искат тези 1000лв? за един климатик ???
много се радвам, за момичета които останаха наистина доволни от раждането си там,от човешко отношение, от добра неонатология и всичко друго..