0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
бременност на 38
« -: Март 01, 2011, 15:20:22 pm »
здравеите моята история 2 инсиминации 1 инвитро неуспешни след 6 месеца чудо бремена сам сега сам в 6 г седмица и сам много притеснена бих се радвала да ми пишете момичета лекарката ми каза че матката ми е рехава пея по 2по 2 дуфастон и влагалишно 2 пьти утрогестон и лежа
« Последна редакция: Март 07, 2011, 19:37:22 pm от Елфи »
решението да имаш дете означава да позволиш на сьрцето си завинаги да броди извьн тялото ти
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
Re: бременост на 38
« Отговор #1 -: Март 02, 2011, 11:07:47 am »
Честито, мила и леко бременеене! :D
Пази се много, щади се и си почивай.
А какво ще рече това, че матката ти е рехава? Как ти го обясни докторката?
« Отговор #2 -: Март 02, 2011, 13:47:33 pm »
И аз за първи път чувам за рехава матка.
Иначе за възрастта не се притеснявай- малко повече следене и изследвания трябват просто.
Моята 1-ва бременност беше на 37, сега бременея за 2-ри път на 40.
Лека бременност ти желая! И по-малко притеснения!
*
« Отговор #3 -: Март 07, 2011, 10:38:59 am »
Здравеи благодаря за куража просто пих много хормони лекувам се дьлго за безплодие изолация от обществото такива работи за другото не ми даде много обяснения затова питам
решението да имаш дете означава да позволиш на сьрцето си завинаги да броди извьн тялото ти
*
« Отговор #4 -: Март 07, 2011, 18:24:26 pm »
Лека и спокойна бременност!
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: бременност на 38
« Отговор #5 -: Март 07, 2011, 23:00:48 pm »
Аз съм на 36 и съм бременна след като Юни родих първото си дете след много години неизяснен стерилитет. Забременях спонтанно и двата пъти, като преди това също съм пила хормони, правила съм 3 инсеминации и т.н.
Леко бременеене ти пожелавам.

Боби

*
« Отговор #6 -: Март 08, 2011, 04:14:59 am »
За първи път чувам за "рехава Матка"  :ask:
Мила gufka, пази се, почивай много и дано всичко да е наред докрая!
Честито!

*
« Отговор #7 -: Март 08, 2011, 17:13:34 pm »
 Честио,миличка!
 аз съмна 36 ,а когато бебчо се роди ще съм вече на 37. Изобщо не са ти много годинките.Спокойствое,радост и здрава храна...
*
Re: бременност на 38 завьрши сьс смьрт
« Отговор #8 -: Март 16, 2011, 11:04:56 am »
здравеите момичета искам да ви се оплача свьрши радоста ми ходих при 2 док казаха присьдата няма пулс чакаме да крьвнеш и кюртаж това е свьрши много ме боли ох и такива мисли в главата ми толкова много чуства а незнам как да го напиша поне да ми олекне :stuuud: :balk_144:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #9 -: Март 16, 2011, 11:31:55 am »
много съжалявам... и аз минах през това изпитание 2 пъти. уви, с напредването на възрастта, случаите на ранни спонтанни аборти зачестяват. но недей да губиш надежда и кураж!

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #10 -: Март 16, 2011, 12:10:09 pm »
gufka, много съжалявам, мила!  :?
Опитай се да намериш сили в себе си да приемеш станалото и да повярваш, че следващият път всичко ще бъде наред. Знам, че боли, че сега ти е много криво и мъчно, че се чувстваш виновна, но ... какво да се прави, това е живота - всичко друго извън плановете, които си правим!  :bighug:
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #11 -: Март 16, 2011, 13:08:40 pm »
Много съжалявам мила. Аз самата съм минала през 3 и знам как се чувстваш. Не губи кураж, моля те. Прегръдки.

Боби

*
« Отговор #12 -: Март 17, 2011, 09:58:12 am »
здравейте много сьжалявам за всички които преминават през тази болка едно е да четеш вьв форумите сьвсем по друг начин човек го преживява ще опитам трябва докато мога сигурно в даден момент ще загубя желанието да гушна бебок в самотния си пьт до целта и когато погледна през прозореца и видя децата в градинката да играят тичат смеят радоста от малките очички струи о боже даи ми сили  да премина да изпьлня завета на природата ----майка да стана аз желая на всички от сьрце :bfp1: :bori_012: :bori_012:
« Отговор #13 -: Март 17, 2011, 10:55:32 am »
Силни прегръдки и от мен. Не мисли за възрастта си, а като се почустваш по-добре - действай. Направи каквото е нужно /изследвания, лечение, консултации, процедури/ и ще видиш, че ще гушнеш своето бебче. Само събери сили, търпение и доколкото е възможно - спокойствие. Успех на тебе и на всички останали....
*

Бубетоо

• *
  • 2
  • Най-стимулиращият дар е надеждата...
« Отговор #14 -: Април 01, 2011, 19:42:08 pm »
Аз съм на 37г.,имам едно дете,почти на 16 и след 10 години опити,2 спонтанни аборта,едно преждевременно раждане в 7 месец,преди почти 2 години-сега съм бременна отново и се надявам този път да няма никакви неприятни изненади и всичко да бъде наред!

Виктория-08.03.09-13.04.09
*
« Отговор #15 -: Април 04, 2011, 17:29:23 pm »
здравеите има ли още жени който са над 38 год и са минали през трудни моменти за да стигнат до щаслив краи пишете моля разкажете даите ни сили че всико е вазможно на жените борещи се за бебе над 38
« Отговор #16 -: Април 14, 2011, 13:00:32 pm »
Здравей, аз съм на 37 и март преживях мисед, тоест още не съмго преживяла де, бях в 10 гс. Сега ходя по разни изследвания за да знам ако се случи да забременея отново да не се повтори миседа. За сега е безуспешно обикалянето по клиники, но ..... ще продължа.
*
« Отговор #17 -: Април 14, 2011, 13:38:32 pm »
здравеи разбирам какво преживяваш болката пустототата в душата радвам се за теб че се бориш и надежда имаш много е важно кажи ми какви иследвания правиш ако може да споделиш  :help1:
« Отговор #18 -: Април 15, 2011, 11:30:29 am »
Момичета привет,
след третатат ми процедура инвитро уж всичко беше наред, но в 7-8 г.с. докторката  каза мисед.  :(
Просто болката е голяма. В събота ще ми е кюртажа, просто всичко се случи тази седмица и ми е много прясно. Март навърших 38 години и времето така си тече.
Ще ми назначат от клиниката изследвания, които трябва да направим със съпруга ми и ще ви кажа.
Дано и на нашата улица изгрее слънце.
« Отговор #19 -: Април 26, 2011, 14:37:00 pm »
Изследванията които си самоназначих са:
1. Пълна имунология (пуснах я в Малинов при Балтаджиева - отидох събота без час - чаках и ме прие), от там излязоха завишени антинуклеарни антитела и сега пуснах изследване на Двойноверижна ДНК, Ро и Ла тела - това е по препоръка на имуноложката - чакам резултати.
2. записан час за генетични изследвания (на двамата)
3. Записан час за нов гинеколог (в клиника по стерилитет - с надеждата да намеря своя лекар, сегашната ми гинеколожка не спира да ми обеснява че нямало нужда да си правя изследвания а да изчакам и ако се повторимиседа тогава - ама аз не бих преживяла още един мисед) и ще поискам изследвания за хламидия,микоплазма и уреаплазма, освен стандартната микробиология и цито.
и като дойде ден за пускане на репродуктивните хормони ще пусна още и Цитомегаловирус,Рубеола, Токсоплазмоза, ТСХ, ФТ4, ТАТ и МАТ (последните четири са за щитовидната жлеза, защото аз и там имам проблем).
Трябва и една спермограма да пуснеме ама там имам проблем с мъжката част - нещо се опъва.
Виж аз не съм лекар, всичките тези изследвания си ги самоназначих четейки в нета - възможно е да са ми излишни или непълни, но просто не се удържах да стоя със скръстени ръце докато се намери "моя" доктор и се заеме с моя проблем. Някои от изследванията са ми скъпичкита затова нямах възможност да ги пусна на куп, а малко по - малко.
Ако имаш въпроси и аз мога да ти помогна - насреща съм