Изследванията които си самоназначих са:
1. Пълна имунология (пуснах я в Малинов при Балтаджиева - отидох събота без час - чаках и ме прие), от там излязоха завишени антинуклеарни антитела и сега пуснах изследване на Двойноверижна ДНК, Ро и Ла тела - това е по препоръка на имуноложката - чакам резултати.
2. записан час за генетични изследвания (на двамата)
3. Записан час за нов гинеколог (в клиника по стерилитет - с надеждата да намеря своя лекар, сегашната ми гинеколожка не спира да ми обеснява че нямало нужда да си правя изследвания а да изчакам и ако се повторимиседа тогава - ама аз не бих преживяла още един мисед) и ще поискам изследвания за хламидия,микоплазма и уреаплазма, освен стандартната микробиология и цито.
и като дойде ден за пускане на репродуктивните хормони ще пусна още и Цитомегаловирус,Рубеола, Токсоплазмоза, ТСХ, ФТ4, ТАТ и МАТ (последните четири са за щитовидната жлеза, защото аз и там имам проблем).
Трябва и една спермограма да пуснеме ама там имам проблем с мъжката част - нещо се опъва.
Виж аз не съм лекар, всичките тези изследвания си ги самоназначих четейки в нета - възможно е да са ми излишни или непълни, но просто не се удържах да стоя със скръстени ръце докато се намери "моя" доктор и се заеме с моя проблем. Някои от изследванията са ми скъпичкита затова нямах възможност да ги пусна на куп, а малко по - малко.
Ако имаш въпроси и аз мога да ти помогна - насреща съм