0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #860 -: Септември 13, 2011, 13:54:53 pm »
Хе хе ,на морето е винаги хубаво,бе!!! :wink: Това "Перси.." не го разбрах много??? 8O Щом си в отпуска,искаш да кажеш ,че започвате опит ли?? :o Супер?
Ние сме добре! Бутаме я!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #861 -: Септември 13, 2011, 14:52:08 pm »
момичета късмет на всички, Станкова..Надежда.....стискайте кълки още малко, то не остана до теста  :wink: :bfp: :crossfingers: :crossfingers:

на този ден миналата година стартира моята процедура, а днес сме във вихъра на купона с моите малчугани  :D, пожелавам ви от сърце същия финал до  година  :crossfingers: :crossfingers: :bori_007: :bori_005: :bori_012: :bori_002:

« Отговор #862 -: Септември 13, 2011, 14:55:22 pm »

МЕРСИ :oops: :D
Ами нали имаме 2 снежинки,утре  ще ги размразяваме.
Дано станат снежни човечета  :D
*
« Отговор #863 -: Септември 13, 2011, 16:41:42 pm »
Меригри, благодаря за пожеланията! Дано имаме твоя късмет! Ама много пухкави твоите бебчета беее, големи сладури :D Да ги нагушкаш едно хубаво :D

Теди, Или, Роска :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Щастлива мама на трима :)
*
« Отговор #864 -: Септември 13, 2011, 16:50:06 pm »
Манееее, Маригри,кога мина тая година???? 8O Изтърколи се! :lol: :lol:
« Отговор #865 -: Септември 13, 2011, 18:34:28 pm »
Marigri,дано догодина ние да окуражаваме новата смяна:)))Колкото повече наближава датата на теста започвам яко да се спичам.Страх ме е да не видя гадната самотна черта,дано този път са чифт:)))Пусто като нямам никакви симптоми все се ослушвам,ама няма...
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #866 -: Септември 13, 2011, 18:46:57 pm »
Теди, то да ти кажа си е голяма смелост да се направи тоя тест...мен отсега ме обзема тих ужас само като си помисля за него...и аз нямам никакви симптоми, и гърдите ми вече не са болезнени и корема спадна... :? Вие успелите момичета, споделете как беше при вас преди теста osi_1
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 18:56:49 pm от *Надежда* »
« Отговор #867 -: Септември 13, 2011, 19:02:47 pm »
Да,моля пишете ни ,защото едва успяваме да си даваме кураж една на друга,по добре е да чуем нещо споделено по преживяно,а не като нас прочетено от форумите:)))Днес готвих и си викам дано ми се догади от пържения лук,ама не би:))И все чакам вечер да ми се доспи рано..ядец седя опулена до 1 часа и в 7 съм будна,ни сънливост ни дявол...Всичко дето го изчетох в темата за ранни симтоми на бременност при мен отсъства. osi_8
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #868 -: Септември 13, 2011, 19:22:26 pm »
roska Колко време е размразяването?Как протича цялата процедура на ЗЕТ  в деня,моля ..
« Отговор #869 -: Септември 13, 2011, 19:31:05 pm »
*Надежда*, t.stankova аз нямах никакви симптоми като гърди, гадене и т.н., имах само доста силни болки, ниско в корема, на 2,3 ден след ЕТ и на 5 с/у 6 през нощта и се бях много ушашкала, защото никога не ме е боляло и не зная какво е ПМС и така съвсем тайно на 8 ден след ЕТ рано сутринта си направих тест, а той + - за първи път в живота ми - гледах 5 мин. като трактор и след час се престраших да кажа на мъжа ми, а той как токова рано, нещо си объркала, повторение и пак същото. сега вече е голямо момиче на 3 год.
Успех.
« Отговор #870 -: Септември 13, 2011, 19:47:43 pm »
*Надежда*, t.stankova аз нямах никакви симптоми като гърди, гадене и т.н., имах само доста силни болки, ниско в корема, на 2,3 ден след ЕТ и на 5 с/у 6 през нощта и се бях много ушашкала, защото никога не ме е боляло и не зная какво е ПМС и така съвсем тайно на 8 ден след ЕТ рано сутринта си направих тест, а той + - за първи път в живота ми - гледах 5 мин. като трактор и след час се престраших да кажа на мъжа ми, а той как токова рано, нещо си объркала, повторение и пак същото. сега вече е голямо момиче на 3 год.
Успех.
Ех,Шматка и аз не издържах и си правих тест,но се оказа отрицателен,което още повече ме разстрои,ама така ми се пада като нямам търпение:(((((
*
« Отговор #871 -: Септември 13, 2011, 19:55:58 pm »
Шматка, много ти благодаря че сподели, какво спокойствие внесе в обърканата ми душа...:) Значи има надежда!

Теди, не бързай с изводите! Твоя трансфер беше на 2-ри ден, а на Шматка може да е бил на 5-ти, има значение!!!
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 19:57:47 pm от *Надежда* »
« Отговор #872 -: Септември 13, 2011, 20:00:58 pm »
Това със симптомите е много измамна работа, да знаете :)
При мен и двата пъти когато забременях, нито ми се гадеше в началото, нито ми се спеше.Дори сега до края на третия месец ме гонеше едно безсъние - куквах още в 6,30 сутринта.И гаденето започна към 8-9 г.с.
Както при Шматка, и при мен имаше такива болки точно около дните на имплантация, но много момичета нямат.

Така че, вярата и надеждата си остават :wink: Стискаме палци!

Утре и аз съм в АГ, около 12-13 часа. Ако има някой да свирка да се видим :)

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #873 -: Септември 13, 2011, 20:17:12 pm »
t.stankova, ооо то има и още по нетърпеливи от мен Киара Тиара почна тестовете още от 5 ден и караше до като станат положотелни  :D.
това, че аз съм направила тест толкова рано не означава, че е правилно, просто споделям, правилното време за тест е тогава когато е казал док. Прочем, едно момиче с мен на 14 ден теста отриц., док я накара да го повтори на следващия ден и +, също има момиче на 3.
Горе главата.
« Отговор #874 -: Септември 13, 2011, 21:08:35 pm »
t.stankova, ооо то има и още по нетърпеливи от мен Киара Тиара почна тестовете още от 5 ден и караше до като станат положотелни  :D.
това, че аз съм направила тест толкова рано не означава, че е правилно, просто споделям, правилното време за тест е тогава когато е казал док. Прочем, едно момиче с мен на 14 ден теста отриц., док я накара да го повтори на следващия ден и +, също има момиче на 3.
Горе главата.
Ох Шматка,Сиска благодаря ви от цялото си изтерзано сърце за куража,който ни давате!
Аз на 5-6 ден също имах сташни болки и гадене ,таман се зардавах и те зеха че спряха..:)))Ама сега ми събудихте пак една малка надеждичка,направо не знам какво щях да праея без тази тема и без подкрепата ви!!!
« Отговор #875 -: Септември 13, 2011, 21:31:55 pm »
Хихиххихх тука пак е пълно със сладки съществаа :).
 Аз не съм имала гадени изобщооо,ама хич даже,сънливост имах за малко към средата на бременността мисля,а иначе когато чаках този симптом нъц.......болки всякакви,дърпания придъпвания или както се нарича също имаше ,абе като цяло ту имаше надежда ту не,но накрая резултата станаа,сега ме прави дива и щастливааа :))).Така че горе главата,със или без симптомо нещата стават :).Успех.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #876 -: Септември 13, 2011, 21:52:36 pm »
надежда,Т.Станкова, нали си имате мъже до себе си??? :? демек,партньори?? Я,да вземете да си ги тормозите тях,основни- изхвърляне на боклук,пускане на пералня,простиране,пазаране, готвене и т.н.  :lol: :lol: Така поне ще се занимавате с нещо полезно у дома!! това със ПМс,тестове и симптоми на 5-7 ден от ЕТ,да си го пишат по форумите за гадателките,баячките и феномените! Кръвен тест,по-рано от 10 ден/ най-рано / е заблуждение! Уринарен -след кръвния,в най-добрия случай. Всички внушения преди това са пълна илюзия. Абеее,почивайте бе,хорааа! Знам,че е трудно,но четете,пишете ,разказвайте-ама приказки!!! :lol: :lol: :lol:
« Отговор #877 -: Септември 13, 2011, 22:53:04 pm »
надежда,Т.Станкова, нали си имате мъже до себе си??? :? демек,партньори?? Я,да вземете да си ги тормозите тях,основни- изхвърляне на боклук,пускане на пералня,простиране,пазаране, готвене и т.н.  :lol: :lol: Така поне ще се занимавате с нещо полезно у дома!! това със ПМс,тестове и симптоми на 5-7 ден от ЕТ,да си го пишат по форумите за гадателките,баячките и феномените! Кръвен тест,по-рано от 10 ден/ най-рано / е заблуждение! Уринарен -след кръвния,в най-добрия случай. Всички внушения преди това са пълна илюзия. Абеее,почивайте бе,хорааа! Знам,че е трудно,но четете,пишете ,разказвайте-ама приказки!!! :lol: :lol: :lol:
Ами ,Рачо ние тези неща за ранните симптоми сме ги чели пак тук във форума и те са споделени от момичета,които във момента са бременни,те са факт,не са измислени от нас :wink:А  колкото до мъжете,аз не искам да натоварвам моя повече и без това се побърка горкия,вижда че се измъчвам,а не може да помогне.Тези теми са точно за това да си споделяме с хора минали по този път и преживяли и болката и радостта и очакването.На мен това ми е първо ин витро,вълнувам се и се тревожа за неща ,които може да струват смешни на хората с повече опит.Това че много момичета споделят своите преживявания по време на процедурата и след нея страшно много ми помага и ме успокоява.Съжалявам,ако дразня някой :(
« Отговор #878 -: Септември 13, 2011, 23:17:35 pm »
Oo, гледам симптоматиката нищите :) Ми аз нямах :) Нищо ми не беше, дори бях убедена, че са се гътнали и през ден ги обявявах за гътнати (ембрионите де  :lol:) И както шматка заключи тогава, тестовете се правели докато се окажат положителни. Това му е цаката. Проверено и изпитано, by Криси  :D

Вижте кво, и да го мислите и да не го мислите, сте бременни до доказване на противното.. онова дето нямало да се докаже никога (пак цитирам някого от април месец )
« Отговор #879 -: Септември 14, 2011, 07:43:00 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: