Здравейте момичета и Рачо:))Казвам се Теодора на 30г,имам дъщеря на 10г и от 2 се мъчим за братче,ама...Аз се включвам в темата,защото май ще откривам сезона есен-зима 2011 в АГ ВАРНА:))До три дни започвам стимулация за първото ми инвитро при д-р Александров(след две неуспешни инсеминации при доц.Маркова)Дано да имам късмет и да повлека крак,та да завалят добри новини в темата,както се казва на есен с песен,ако забременеем септември,ще раждаме май ,какво по-хубаво от това?!Май се размечтах,ама то поне мечтите са безплатни:)))Имам много притеснения и въпросителни,но се надявам доктора да ми обясни всичко.Аз късно намерих тази тема,та пописах малко и по другите :oops:И с риска да се повторя ,ще си питам и тук.Ани ми каза да и се обадя като ми дойде(очаквано на 19.08)обаче днес ме боли корема и мисля,че тази нощ ми дойде,ако наистина се окаже така и е рано сутринта към 4-5,това първи ден ли се брои?Откога трябва да започна стимулацията,от утре или от други ден :ask:Доста съм далече от Варна,поне 6 часа път,та се притесних,ако трябва ад започна от утре дали ще успея...Каръшка работа иначе съм като часовник,а този път май ще избързам доста...Хотела ми е запазен от 19,ама това да му е кусура,бели кахъри.То само да стане голямата работа,всичко друго е без значение.Сигурно досадих,ама съм много развълнувана!Ако има и други момичета,които са с моите дертове да ми пишат,да си даваме кураж:)))