0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #260 -: Април 05, 2011, 08:18:55 am »
Момичета, прочетох темата от епизод №1 до тази последната и много, ама много съм обнадеждена :D
Та вие почти всички сте с лентичка за бременност или вече родени деца...и колко много близнации :wink:
Дано д-р Александров ме направи най-щастливата жена на света!Приятелят ми се шегува, че ако си имаме близнаци, щял да ги разхожда с количките и да се перчи. Хехе, миличкия :)Дай Боже, да се перчи!

Киара, много късмет и успех ти желая!Дано се сбъдне мечтата ти!

« Последна редакция: Април 05, 2011, 10:01:27 am от *Надежда* »
Щастлива мама на трима :)
*
« Отговор #261 -: Април 05, 2011, 10:30:27 am »
Киара, успех мила :crossfingers: започна се ,ще видиш колко бързо минава :) ама много бързо.

Надежда,успех и на тебе :crossfingers: и аз живот и здраве съм на старта септември :D.Ще си релаксираме лятото  :balk_177:
« Отговор #262 -: Април 05, 2011, 17:49:56 pm »
Ей, Мих, какво изпуснах? Ти си бременна, нали!!! Мих!!! Какъв септември... ужас!
Мих, да не си пушила? Как се справяте с пушенето?
« Отговор #263 -: Април 05, 2011, 18:02:07 pm »
Михчееееее  :balk_145:
Сега го намерих поста :(
Отивам да си поплача :(
« Отговор #264 -: Април 05, 2011, 18:19:43 pm »
Мих, да не си пушила?

Е какво значи това сега....че вредът вредът,ама чак така да се поставят нещата....
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #265 -: Април 05, 2011, 18:42:39 pm »
Сори, не мога да ги спра и за това така грубо съм прозвучала.
*
« Отговор #266 -: Април 05, 2011, 20:48:55 pm »
Еееее,браво,браво,много хубаво!!! :x Киара,може ли такова нещо....??? 8O Аз ги спрях !! Вече три месеца!! как може ,ти да не можеш!!! Ами това пречи на малките бебоци,бе,хораааааааааааааааааааааааааааааа!!! :(
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #267 -: Април 05, 2011, 21:13:17 pm »
Мих-че, на есен с песен :D :bighug:

Киара, относно цигарите, само първите 5 дни е гадно, после като мине никотиновия глад, остава само навик. На мен все още ми се допушва като ме ядоса мъжа ми. И аз си мислех, че няма да успея да ги спра, но успях :D След трансфера не съм запалила нито една цигара.
Относно ранните аборти - природата си знае работата, да на нас ни е много мъчно, но е по-добре така, отколкото да не е наред нещо с бебето, винаги се сещам за думите на един лекар, че до третия месец са щастливите аборти.

« Отговор #268 -: Април 05, 2011, 21:33:34 pm »
Сори, не мога да ги спра и за това така грубо съм прозвучала.

Хахааха, само кажи на д-р Александров, че пушиш  :wink:

Е, никой друг не може да ме откаже толкова бързо от цигарите! Още ми звучат думите му от първата ни среща преди...... около 4 години: "Няма аз да правя, а ти да разваляш!"
Е, повярвайте ми - не си и помислих, че ще пуша през процедурата! Първия път ги отказах 3 месеца преди процедурата, втория и третия - с първата инжекция и край!
За сведение - при всичките ми процедури там е имало бременност! 
И въпреки това - много момичета познавам, които са си пушили по мъничко и вече си имат бебоци! Но аз лично - прецених, че бебето е на първо място - после моите удоволствия  :wink:

И някой беше казал: Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите! Аз лично съм ги отказвал стотици пъти!

*
« Отговор #269 -: Април 05, 2011, 22:45:55 pm »
Здравейте мацки :hello:и Рачо :balk_602:

Като сте се заговорили за цигари, та и аз да споделя - бях много страстна пушачка от 18 годишна. Но ги пушех по кутия и половина-две на ден. През 2004 година обаче, започна да ме стяга сърцето нощем като в менгеме, особено като спях на лявата си страна. Може би за първи път тогава се замислих сериозно - искам ли да бъда здрава, или да се предам и да умра млада - я от инсулт, я от инфаркт...
Купих си табекс, пих ги по схема един месец и ги спрях от раз. Никога повече не съм си дръпнала от тая гадост. Но след отказването ми се появи проблема, че започнах да се отвращавам от цигарения дим. Например отидем някъде на заведение, където се пуши и стоим час-два и после се чувствам ужасно - много ми се гади. Четох някъде, че при страстните пушачи се проявява тази силна непоносимост, когато ги откажат.

Но момичета, аз тогава го направих единствено и само с мисълта за моето собствено здраве. Сега пред вас стои задачата да мислите и за някой друг...за вашето дете.

П.с: аз бях толкова безкомпромисна към себе си, че в рамките на една година - от първия ден, в който ги отказах си носех последната кутия цигари заедно със запалката - в дамската ми чанта. Съвсем умишлено, за да имам винаги достъп до цигарите и така да изпитвам ежедневно силата на волята си. Повярвайте ми, звучи мазохистично, но вършеше повече работа от това, да нямам достъп до цигара, а да искам да имам такъв...

Аз май доста се разбърборих :balk_159:
Лека вечер на всички!   
*
« Отговор #270 -: Април 05, 2011, 23:17:06 pm »
И аз да кажа по- точно да се похваля,че не пуша от 7 месеца 8O :lol:.
В началото на прегледите всеки път док ме питаше дали пуша и после си викам оле добре,че ги спрях как щях да му кажа :lol:.Но още не мога да повярвам ,че ги отказах много е трудно,но и това се постига :P.
Но разбира се си е и съдба колко пушат и слава богу си имат живи и здрави дечица :P
« Отговор #271 -: Април 06, 2011, 10:54:46 am »
Можете да ми залепите табелка "Пропаднала" и да ме замеряте с домати.

Някой има ли идея за взаимодействието на гонал с табекс? Не вярвам особено на силата на духа си :)
*
« Отговор #272 -: Април 06, 2011, 11:14:28 am »
Киара, много си ми мила :flower:

Не си пропаднала,извинявай, ако съм те засегнала. Знам колко трудно е да ги откажеш цигарите.

Относно табекса, аз не бих го приемала при започната процедура инвитро. Табекса съдържа цитизин.Цитизинът има сходна структура и механизъм на действие с тези на никотина и намалява периода на взаимодействието му със специфичните рецептори. По този начин предотвратява възникването на абстинентен синдром. Това води до постепенно намаляване на така характерната за пушачите психическа и физическа зависимост към никотина и последващо отказване на тютюнопушенето без проява на странични реакции.
Обаче не се препоръчва при високо степенна хипертония, напреднала атеросклероза, бременни и кърмачки...

Можеш да питаш Александров, все пак той най-добре ще те посъветва.

С теб съм и ще стискам палци всичко да е наред :balk_602:
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #273 -: Април 06, 2011, 12:04:09 pm »
Привет на всички!!!! Да не си помислите че ние бременните сме ви забравили,всеки ден ви следя с голям интерес,мисля ви и се вьлнувам с вас.Добре дошли и на новите попьлнения.Както писа Надежда,че има много мами с двойна лентичка на близнаци,така аз го пожелавам да ви се вьрне на всички вас момичета. :P
 Относно цигарите,аз никога не сьм била страстна пушачка по цигара две на ден,след трансфера изобщо не ми се пушеше,а и като ме почна от рано рано това гадене и поврьщане сьвсем и не сьм се сещала за цигара дори. Нооооо сега като се чувствам вече добре ми се допушва от време на време,на 8-ми март изпуших пьрвата цигара и си мислех че ще ми се завие свят дето не бях 4-5 месеца пушила,но то пьк взе че много хубаво ми стана.от тогава до сега сьм изпушила общо 5-6 цигари,и то само с кафенце,но не мисля че за 6-ти месец бременна това е много,но всеки сам си преценява,нищо което е в много малки количества не мисля че би навредило на бебешоците,аз и вечерно време без биричка рядко вечерям,обичам я много:)))
*
« Отговор #274 -: Април 06, 2011, 13:18:29 pm »
Еййййй,Фифонячеее,няма да разваляш дисциплината в темата :xЩе има бой,ей!!! :)Ти къде се загуби ,бе!! Получи близнаците и сега тайничко си пиеш биричкатаи си пушиш цигарката,а???
Киара,ние с домати щете замеря,то е ясно!! Но няма смисъл сега да се мъчеш с тия цигари! Просто ги намали,то и без това след лекцията на Надежда,нещата се променят!!И без това ти остава около месец до бременност,така че след това щще ги забравиш и без Табекс! Ако ние не можем да те убедим в това,то опитай се да попиташ Док за съвет!!! :wink: Ама ще ми е много интересно да ми го цитираш след това,ако имаш смелост,де!! Ако знаеш на какво ще те направи... :lol:!!!
« Отговор #275 -: Април 06, 2011, 13:23:07 pm »
Бреййй, тука голяма тема за цигарите се отворила :lol:Аз да ви кажа, при първата процедура пушех по време на стимулацията по 2-3-4 цигари на ден,но след трансфера ги спрях. Бях бременна, направих аборт в 8г.с., но не мисля че цигарите са били причината. При втория опит още от първия гонал спрях да пуша, но тестът ми беше отрицателен, според доктор Александров от качеството на яйцеклетките 8O....пък уж не пушех....Та стигнах до извода, че стресът от спирането ( ако има такъв ), е по-лошия вариант от това да пушиш по 1-2 цигари. Никога не съм била страстна пушачка , но свалям шапка на тези, които са успели да ги откажат.
Колкото до биричката,хихи, аз при първия опит пиех по чашка всяка вечер, и сега мисля да направя така :wink:И аз много я обичам.
Та в заключение, всеки решава какво е най-доброто за него !

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #276 -: Април 06, 2011, 13:51:26 pm »
Ееее,биричката си е екстра ,бе,даже е полезна и помага!!! beer::Само да няма  :drunk: то това остава за после,след 9 месеца,за татковците !!
Ей,Сис,ти защо и ти разваляш дисциплината в темата,бе!!! osi_11 Аааа,Фифоняка се изнесе от тука,ама ти си още в темата и ще се наказваме! osi_6 Няма да учиш така младите /новите/ моми!!!! :x
« Отговор #277 -: Април 06, 2011, 14:49:11 pm »
Пригответе доматите...

Аз ги намалих - вчера изпуших само 21 цигари. Днес ги броя - на 11-тата съм. Купувам вече само най - слабите, слагам цигаре отгоре и дърпам по 3 пъти и гася.

На доктора му казах още онзи ден. Каза, че не е пъдар. Питах го дали е пушач - не е. Ама е бил пушач и ги е спрял. Каза нещо, ама не беше много запомнящо се. Явно е бързал за някъде, защото на всички са ни познати словестните му методи. (освен лекарските :D)

Честно казано мисля да пуша!  Стоя сам сама по 24 часа в един апартамент в град, в който не познавам жива душа и нямам дори кабелна. С тия хормони взех да имам странни желания и апетити. Снощи какви неща сънувах... срам ме е да кажа.

А иначе знам, че ще ги спра, когато съм бременна. На мен сърцето би ми се пръснало, ако знам, че има бебе в корема ми, а аз пуша. Всичко е въпрос на усещане. Просто сега не го усещам да е на умирачка :)
« Отговор #278 -: Април 06, 2011, 15:20:32 pm »
Ауу Киара Тиара бива ли така сама да стоиш бе момиче , обади се все ще се намери някой да пие едно кафенце с теб да те разведри. Аз съм на линия примерно  :wink:
Цигари пуших по пет -шест на ден от 16 годишна до момента в който се омъжих 2005 година , съпруга ми не пуши и реших че няма нужда и от тези пет -шест.Припалвах на някой купон по една и това беше , преди първия преглед при док окончателно ги спрях до миналото лято ,пак запалих на купона. Декември месец пак се отказах окончателно и от купонната цигарка и  Януари съм забременяла , все едно съм знаела какво ме чака . :D
Успех на всички !
Сиска какво стана бе ти няма ли да се мяташ вече ?

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #279 -: Април 06, 2011, 16:28:08 pm »
И аз, в събота изпращам майка и съм мома англичанка, така че и аз идвам на среща, ако има!